safari.

Ibland hamnar jag i konstiga faser då jag verkligen faller för något och som jag bara måste ha! Det här var verkligen en sån fas och då pratar jag om mönstret. Jag kan faktiskt vara lite känslig mot det eftersom allt bara kan se helt fel ut och man måste verkligen tänka till hur man ska kombinera mönstret rätt så att det inte blir helt galet. Att ha t.ex. leopardmönsrat från topp till tå är ett big no-no! Men att kombinera det med något enfärgat och enkelt är absolut helt rätt :) Själv har jag kombinerat denna dress med ett nitskärp, visst låter det klumpigt, men på är det riktigt snyggt och stilrent. Eftersom det börjar kallna ute tar jag på mig ett par boots till och låter klackarna stanna hemma...
ps.jag får inte till mellanrum mellan text & bild, hoppas det löser sig! Irri*


gloves.

Kan det här vara något till på onsdag maybe?! ;)

50/50

Såg mina efterlängtade byxor, halva sidan skinnimitation & den andra halvan jeans, super snyggt! Kombinerade det med leopardmönster för att skapa en tuffare stil och nitarmband. Till det här använder jag såklart mina Mc boots! 

MakeUp.

Wihu, idag fick jag min inbjudan till Make Up Stores stora & exklusiva visning, det kommer bli såå kul och spännande. Jag har ju aldrig vunnit något liknande förut så jag ser verkligen fram emot kvällen. På onsdag befinner jag mig på Berns! :D Kommer såklart slänga upp kvällens outfit ;)

jewelry.

                                                         
                                                          
                                                          

I love rock ´n´ roll.


Måste få dela med mig utav mina favoriter när det gäller nitar och läder. Hypen fortsätter och man hittar massvis med sånt i butiker, så det gäller ju att passa på att hänga med och haka på trenden. Jag har själv hakat på trenden med Mc boots och skinnjacka, men jag blev verkligen förtjust i när jag såg Alexander McQueen ringen, wow säger jag bara! Den var riktigt tuff :) 





friday.


Skönt att det är fredag idag och jag har verkligen ingenting att tänka på förutom bio :) slappt va? Tänk om man kunde ha den lyxen varje dag att bara hitta på roliga saker. Så, nu undrar ni säkert vad jag ska se på för film och det blir nog faktiskt den omtalade Sommaren med Göran! Som ni säkert såg så vann mitt bidrag på stureplan.se och jag är förväntansfull över vad som kommer att ske. Jag brinner verkligen för sånt som har med kläder, smink, skor att göra! Förhoppningsvis kommer jag att jobba med det i framtiden för det är mitt mål och det är det jag strävar efter. Men just nu är det plugg på reklam/Pr som väntar! :D 1 år kvar! :D








stureplan.se forts...


Kan verkligen inte beskriva hur glad jag blev att jag vann, så därför slänger jag upp mitt bidrag! :)




Grattis Petra!


Nu är jag hemma efter lite barhäng på söder, med roligt sällskap och myckeeeet bira! ;D Men det gillar vi!
Vart utslängda efter att våran lilla B råkade ta sönder ett par glas och vakten tyckte att det blev för mycket. Ny i branschen får man nog säga, han tog det fett seriöst haha. Så vi vart utslängda från en uteservering, hur kul låter inte det! :) I alla fall så splittrades vi, vissa drog hem och vissa fortsatte sina roliga äventyr, trots allt var vi ändå 9 pers! Fick även reda på en annan rolig nyhet som jag måste dela med mig av. Jag har vunnit! Och det sker typ aldrig mig, förutom 10 kr på triss, men tja till det! Jag vann nämligen biljetter till Make Up Stores stora och exklusiva visning via stureplan.se :) kommer lägga upp mer om det imorrn! Tack Rebecca Simonsson! :D Känner att jag börjar skriva lite hackigt och justerar mina stavfel ganska konstant så jag tackar för mig, imorrn bär det av på nya äventyr! Go natt BFF´S!








söder.


Drar ut på stan. Pejz!







“Style is knowing who you are, what you want to say, and not giving a damn.”


Här har ni mina favoriter samlade från forever21, Topshop, Zara och såklart skonamig.se
Passa verkligen på att klicka dig in på skonamig.se för vi har massor av rea på suuper snygga pumps!





foxy.


Har funderat ett bra tag på att skaffa en tatuering, det enda som hindrar mig är tanken att den kommer vara föralltid.
Tänk om man ångrar sig när man blir äldre, så sitter man där med en tatuering som är helt världelös bara för att man var crazy in the head när man var ung :P fast å andra sidan vet jag att man måste tänka igenom beslutet noga och man kan inte tveka när man väl sitter där och redan fått sitt första streck inristat på armen. Har tänkt mig något på handleden, vilket jag tycker är supersnyggt! Just nu ritar jag bara med bläckpenna något larvigt som hjärta, för mycket Carolina Gynning inspiration, men hon är grym ändå! En annan tuff brud i lyförpackning är Megan Fox, hur snyggt placerade tatueringar har inte hon? ;)




Mc


Idag köpte jag mig ett par Mc boots, visst var det trendigt förra året men i år slår dem till igen och denna gång med detaljer som nitar, remmar och spännen. Jag slog till på dessa från Din Sko för 299 kr! Dem passar perfekt med strumpor som syns lite utanför skorna och bara ben tillsammans med shorts och en pösig tröja och till hösten passar dem perfekt till leggings, strumpbyxor och ett par högmidjade byxor :)






mys med tv och pucko.


Just nu sitter jag bänkad framför teven och kollar på Linas kvällsbok, kul att blicka tillbaka på grundskole tiderna.
Med en pucko och kaviar mackor kan det inte bli bättre! nu tycker ni säkert att jag är äcklig muhaha, men det är supergott!



flower power.

Blommigt från Gina Tricot.




business woman AB? haha!


Kom precis hem från mötet hos Nyföretagar Centrum, känns väldigt vuxet och säga att man varit på möte haha!
För mycket information för min hjärna, men det gick bra. Man måste ju förstå sitt eget företag och alla komponenter runt omkring för att man verkligen ska kunna kalla sig själv för egen företagare som jag faktiskt ju är, med tanke på att jag inte riktigt känner mig som det. Vi håller på att lägga upp lite planer för vår webbshop, skonamig.se och vi har faktiskt fått en läxa av våran a.k.a coach att göra en affärsplan och massa annat. Jag hoppas att framtiden ser ljus ut för skona mig och att det kan bli något riktigt stort, för det är mitt mål och ingen tvekan om att det gäller för dem andra jag jobbar med oxå.
Har man någon idé att starta upp något, och det kan egentligen vara vad som helst ska man inte tveka att ta kontakt med kunniga i den branschen, dem kan hjälpa en så mycket på traven, alltifrån coaching och idéer till bankärenden osv.
Viktigt är att man tror på sin idé och kämpar för att den ska uppfyllas och tro mig, framgångsrik blir man inte över en natt. Det gäller att ta en dag i taget och inte tänka framtid hela tiden, annars blir det bara soppa av det hela och allt går tyvärr åt skogen. Som man säger: drömmar är ju till för att uppfyllas! 








no stress.


Super stressad! Ska springa iväg på möte, mer om det kommer senare, kan iaf avslöja att ämnet handlar om skor :)
C.yaa!!




over the knee boots.


Jag inspireras dagligen av det jag ser i butiker och på catwalks som jag googlar fram. Allt handlar verkligen om att vara kreativ och våga visa vem man är genom kläderna man bär. Det handlar om att kunna uttrycka sig och leka med färg och form för att skapa den kompletta looken. Jag har hittat dagens inspiration och som såklart är trend idag, gissa vad det kan vara? Over the knee boots dsv stövlar som går lite längre över knäna. Jag köpte själv ett par som jag spanat in, ni hittar dem på min blogg och kommer från Scorett, många frågar vart jag har köpt dem så nu har ni svaret! Tänkte även satsa på ett par läder liknande sådana, lite senare i vinter...Mina favoriter måste nog vara bild nummer 3 från vänster, detaljerna gör det extra snyggt. Vill man se längre ut än sina egna centimeter ska man verkligen satsa på ett par, och dessutom känner man sig sexig! ;)





Retro is in tha building





What's cooler than bein' cool?
-ICE COOLD!




lyrics.



In the dark of the night I could hear you calling my name

With the hardest of hearts I still feel full of pain

So I drink and I smoke and I ask you if you´re ever around

Even though it was me who drove us right in the ground

See the time we shared it was precious to me


-Kings of Leon






dagens vill ha...


Har verkligen önskat mig en hund och inte vilken hund som helst utan en chihuaua eller en pitbull, dem är verkligen så sööta, speciellt när dem är valpar :) Min blivande hund ska heta Keso fast det blir ju lite knäppt med tanke på att det är en sorts ost haha så den får istället heta Qeso!


  





carry me home.



summer spirit.


Åh så Grekland 2009 låt! Lyssnade på den hela tiden. UNDERBART!
Lovade ju att lägga upp lite bilder oxå från semestern, här kommer 5 % av dem haha, har säkert tusen bilder till ;D












matcho.


En ny sida av Beckham som posar med  vattenkammat hår för Armani underkläder, klockrent och välgjort :)





let it fall.


Ibland behöver man inte säga så mycket. Det räcker med att man tänker, bara det är stort nog.

tajts.



Det regnar paljetter över mig, me like!





H&M, 149:-


East.


Igår träffade jag mina kära vän, det var ju ett tag sedan vi sågs och som att vi inte hade mycket att berätta till varandra!
Sommaren 09 har ju verkligen varit crazy, med andra ord berg och dalbana. Hoppas verkligen på ljusare tider i detta mörker. Men men igår hamnade vi ialla fall på East, det var väldigt lungt med tanke på hur det brukar vara där, men folk väntar ju på löning så det säger väl allt och man märker verkligen av det på omgivningen, det är ju inte diskret liksom.
Väl på East såg jag rapparen Petter, det var ju verkligen back in the days man lyssnade på hans låtar och sedan såg jag Anders S. Nilsson, programledare för parlamentet. Alltid kul att se tv profiler och b-kändisar och jag är ju inte diskret heller när jag kollar in någon haha! :)







kissing the light.




Drar iväg på äventyr. 
           Later.


 







classy with black.


Tjingeling! Vaknade rätt sent idag, skönt att få sova ut...! Sitter här och försöker skapa ett collage som jag lyckades med ganska bra, tänkte visa er kvällens outfit. Idag blir det träff med min kära kompis som jag inte sett på läääänge, vi har mycket att catcha upp ;) båda har ju varit i Grekland, så något gemensamt har vi haft i sommar :)




Kavaj, Vero Moda
Tröja, H&M
Byxor, Vero Moda
Skor, Skonamig.se
Väska, KappAhl








inspiration on high level.


H&M blandat med Balmain och Nine West. Masterpiece kombination! ;D
Har funtat på att köpa dessa leggings från H&M, snyggt med ett par pumps och skinnjacka! Tjingeling!







sleep tight.


Im out. Sov gott. Imorrn blire upp och hoppa, jobbet kallar 05.00, kul! ;(



önskelista.


Jag brukar oftast inte skriva ner en önskelista, utan jag köper saker och ting ganska random efter humör helt enkelt!
Men i det här fallet kunde jag inte låta bli. Dessa plagg är något av ett måste att ha i min garderob. Har jag tur hinner jag haffa ett utav dem :) I höst kommer jag satsa på svart, det säkra kortet, det är klassiskt, snyggt och tufft. Sen kan man bryta färgen med en väska eller sjal av något slag.



Skorna kommer från Acne, mycket platå kommer synas till hösten, resten kommer från H&M...




paljett fever.


På torsdag ska jag få mig ett gott skratt med mycket dans och musik, det är i alla fall det jag hoppas på. Även om jag jobbar till sent och då menar jag nästan intill natt ska jag ta mina sista krafter jag har till dansgolvet. Känner verkligen att jag behöver skaka av mig lite ångest, depression och allt vad det nu kan vara, ush! Hoppas verkligen att jag kommer känna lättnad efteråt. Har så mycket inom mig som behöver få komma ut och känna sig levande, det har varit en rätt taskig period som legat bakom mig, och det enda jag kan göra är att skylla på mig själv. Behövde verkligen få stanna upp och reflektera.
Förlåt för att jag sårade dig om och om igen...<3


kvällens outfit, kan du gissa vad?



shoe freak.


Har köpt ett par riktiga hetingar som jag bara måste visa er! Spanade in höstkollektionen från Scorett och köpte dem till och med samma dag, så snygga var dem! I höst är det stövlar som gäller som går längre upp över knäna, sen hur mycket längre upp det får man avgöra själv, jag tycker det är snyggast när det är lagom :) Jag faller för det lilla extra såsom detaljer och mer detaljer än det här kan jag inte önska mig. Snörning som hålls ihop av brons nitar, lövely! Passar perfekt till vardag lixom utgång. Jag kombinerar gärna stövlarna med ett par slimmade stuprörsjeans och en riktig á la höst jacka, stor och puffig, med stor krage och stora knappar och glöm inte väskan som även den ska vara extra stor! :)








Scorett, 799:-


nitar.


Jag hoppar nästan till av glädje när jag får se hur mycket snyggt som kommer i butik till hösten, det är ju helt fantastiskt. Nu måste man verkligen ta och spara lite för att ha råd med alla härligheter, alltifrån skor till accessoarer. Visar upp två av mina favvo armband och ett annat som kommer från den super fina butiken Savannahs. Gorgeous! 







Savannahs.se




TGIF


Thank God It´s Friday brukar man ju säga, men det känns ju som att alla mina dagar är fredagar nu under lovet, skönt!
Ikväll blir det tjejmiddag hos en kompis på Liljeholmen, det var ju längesen man hittade på något. Känns som att jag inte riktigt velat återhämta mig från resan. Tycker alltid att det känns jobbigt att komma tillbaka till verkligheten, men tyvärr måste man fejsa den, den går ju inte att rymma ifrån...Måste även försöka hålla brännan, börjar verkligen att flagna, ser hemsk ut, så därför blir det att sitta på balkongen med Tropicana och steka, inte för att det är long lasting resultat, men bättre det än att bli kritvit igen ;)



 





Sötis.


Känner verkligen att jag hoppar lite här i bloggen från att skriva om mode till små söta kattungar, men jag kunde inte låta bli. Måste verkligen visa er hur söt den här lillen är! Måste erkänna att jag aldrig hållit i något nyfött djur och det här var första gången så det var speciellt. Trodde hela tiden att jag skulle råka tappa honom eller att han skulle halka ifrån mina händer, men jag har ju typ jätte händer så den låg nog tryggt där, haha! :) Har funderat på att köpa en hund efter plugget för jag älskar hundar, speciellt dem små rackarna. Vi får väl se om jag är lika sugen på det om nått år. Vad föredrar du?





Hérve Léger


Kan inte sluta säga wow och återigen wow för Hérve Légers kreationer som är helt fantastiska! När jag blir rik ska jag oxå ha min egen klänning designad av Hérve, det står på min önskelista! :) Klänningarna visar verkligen kvinnans proportioner och en sådan klänning går inte att undvika att bära upp med sexighet. Jag har verkligen varit inne på det där med tajt, fodralklänning, puffiga ärmar, remmar, detaljer och det som skriker udda! Alltid kul att visa upp något extra som andra kollar närmare på och inspireras av :)


Tufft med remmar, wow!


Letar verkligen efter en klänning med bar rygg :)


Visa lite hud med öppningar, det piffar upp en enkel klänning :)
Man slipper även att bära upp massa accessoarer. Satsa istället på väskan!




look a like.


Den här klänningen måste nog ha varit en utav dem omtalade klänningarna som typ alla vill ha men som knappt finns kvar!
Har tjuvlyssnat att Whyred lär ha fått in denna men att den är slut, har själv kollat in deras hemsida men hittar inte den :( 2 bad..men för att ändå glädjas har jag hittat en snarlik från Top Shop dock inte lika snygg! Men någon gång måste man ju nöja sig eller hur? :)




Under 1000-lappen :)


The real deal, Erin Wasson



Kombinera med ett par snygga pumps, Jimmy Choo look a like från skonamig.se



Somebody told u...


Oftast när man åker utomlands spelar dem alltid några låtar som man hjärntvättas av och det här är en sån låt som spelades nästan hela tiden på grekisk radio och tillslut började jag nästan att gilla den :) 





Girls only.


Jag kommer fortfarande tjata på er läsare att besöka vår webbshop www.skonamig.se. Vi har ju massa snygga pumps, hur har ni kunnat missa det! In på sidan nu och klicka hem ett par, och vänta bara tllls höstnyheterna kommer, u gonna be crazy!
Skor kan man aldrig få nog av, jag har själv påsar fyllda med skor i alla modeller i mitt rum och dem blir bara fler och fler, men det säger jag inte nej till även om det känns som en sjukdom eller snarare sagt ett virus som tar över.

Dagens sanna ord: Give a girl the right shoes, and she can conquer the world!








from me 2 you.


Åh, träffade min kära kompis Maya från Mayadesign.se som hade varit på en härlig resa. Vi har ju inte setts på ett tag så det var riktigt trevligt. Jobbade lite med vår webbshop, skonamig.se som jag hoppas att ni känner till NU! ;) sen gjorde hon smarriga piroger, yummi och utöver allt det här fick jag en present, man tackar! :) Den kommer jag att använda med shorts, pösigt linne och en stor mans kofta, lövely och jag får såklart inte glömma mina kära gladiatorskor som vandrar med mig överallt...


Jag älskar fjärilar, dem är så vackra, passade in perfekt ju som inslag...
Gissa vad jag fick?




Den här snygga väskan blev min :)




summer code.


Älskar denna typ av outfit som är enkel men stilren. Har valt att knuta skjortan för att få lite volym på plagget eftersom den är ganska lång och tråkig, sen har jag tagit mitt favvo bälte som är flätat för att skapa en bohemisk känsla som jag sedan kombinerar med gladiator sandaler och även en väska som jag slitit ut. Snyggt!





2 cool for ya.

Want it? U cant have it ;) muhaha!

stones.


Slänger upp dagens förta outfit efter min sköna Greklands resa. Halsbandet kommer därifrån :)





Jag är tebax!


Hej bloggen och alla ni besökare!
Landade igår vid 5 tiden på Arlanda efter 2 veckor på Kreta, Chania. Första dagen vi kom dit möttes vi av reseledaren för Air tours som vi åkte med. Som ni vet så åkte vi ospec och då kan man ju verkligen hamna vart som helst, vilket är lite läskigt med tanke på att man typ kan hamna 9 km från stranden, vilket en tjej gjorde, 2 bad och good luck säger jag bara! När vi fick kuvertet från reseledaren var första frågan, är det nära stranden. Hon log mot oss och skrattade och sa att det är på STRANDEN! haha okej, inte bokstavligt på, men riktigt nära! Det var typ 5 min gångavstånd från vårt hotell och en pool som tillhörde hotellet, men den luktade som f*n så det blev stranden varje dag i 2 veckor, härligt va! Måste nog säga att jag aldrig haft en sån rutinsemester tidigare. Det var verkligen ner och köpa frukost, stranden, siesta, ut och äta, hem. 
På stranden var det samma rutiner där oxå, vilket vi alltid skrattade och drev om. Vi kom till stranden där vi möttes av en rolig strandkille som alltid hasslade oss med pengar och han sa alltid; today, big boss here, pay, 5 euro. Ena dagen var det gratis och andra dagen kände hans plånbok att den behövde pengar. Sedan hade vi alla konstiga strandkillar, den ena sålde fejk märkesväskor på stranden, och den ena ropade alltid pasmalomas för vattenmelon och sen hade vi den hemska donuts killen som försökte ragga på mig varje dag genom att säga nice body, you-me nine o´clock at the taverna, party. Sedan såg man alltid honom gå fram och tillbaka och sticka ut huvudet bakom strandmurarna när det var kolsvart, undra vad han tänkte göra, scary! Det var verkligen en rolig semester, men Chania är nog ingen stad jag återvänder till, ganska lungt, med små caféer längst gatorna och ganska trista människor måste jag säga, vi var nog dem enda som satt på Calypso Pool Bar ganska ofta och lyssna till ljuvlig house musik. 
Vi lärde känna några riktigt roliga människor där och det uppskattas alltid även om vissa av dem hade en skruv lös lite här och där, men vem bryr sig, man är på semester, allt ska ju inte vara perfekt och lika ordentligt som hemma i Sverige...
Slänger upp några bilder later! Måste återhämta mig från jetlagen :)

Ciao!

RSS 2.0