Finally!


Hej allihop! Ligger i sängen och ska snart sova. Har lagt väckarklockan på 04.00 eftersom jag måste vara på Arlanda minst 2 timmar innan! Allting är färdigpackat och jag är lite små nervös även om jag har rest mycket, men känslan är alltid något extra när man reser. Jag är så glad! Tack söta Kitty för att du ringde, kommer verkligen sakna dig och våra " I know you want me" kommentarer! ;D Ses och hörs när jag är hemma! Alla läsare, ha det så gott här hemma i Sverige, jag ska försöka sno lite sol från Grekland åt er, och hoppas att ni njuter av den väl :D Take Care!





style with a big S.


Wow säger jag bara till den här outfiten, kunde verkligen inte låta bli att lägga upp den. Stilrent och coolt med en touch av kvinnlighet. Vem vill inte se ut så en sommarkväll? ;) lövely med andra ord! Lägg även märke till skorna, remmarna talar för sig själva...


Bild lånad från Knighttcat.com



Colors.


1,2,3,4...nagellacken blir bara fler och fler. Snart har jag nästan hela Kicks här hemma, haha! :)
Just nu är jag inne på nagellack som är riktigt färgsprakande och jag vill att det ska synas och lysas upp!
En period hade jag bara svart och det var riktigt snyggt det med, men nu till sommaren skadar inte lite färg och det blir såklart ännu snyggare när man fått till sig brännan ;) 


Från vänster; 
Isadora, 635 sugar rose (Favoriten!)
H&M, All eyes on me
Perfect, köpt utomlands
Essie, 384 mademoiselle
Impala, 14 köpt utomlands





Nedräkningen har börjat!


Torsdag kvar, och på fredag står vi på Arlanda med höga förväntningar! Fast jag måste nog ändå säga att jag förväntar mig det värsta, det ska man göra när man reser ospec. Får hålla tummarna att vi hamnar på ett bra ställe nära havet och pool får det gärna finnas! :) Nu är jag verkligen laddad, har även tvättat idag, det måste nog vara framsteg för min del, jag som nästan aldrig tvättar själv, skäms! Kommer nog få mina småryck på vägen till flygplatsen, ni som känner mig vet vad jag menar haha!
Slänger upp lite bilder på dem bikinisar som följer med, enjoy!

















ZzZzZz.


Åh, man blir ju lite irri när man alltid vaknar så tidigt till och med när det är sommarlov! Jag vaknar runt 8 varje dag och är rastlös i 2 timmar framåt, jobbigt! Varför kan jag lixom inte vakna runt tio och känna att jag fått sova ut ordentligt. För vaknar man så tidigt som jag gör blir man trött om ett par timmar, tro mig. Efter frukost brukar jag alltid hitta tillbaka till min säng och då blir jag ännu mer lat. Hmm, vad ska jag göra för att få det här sömnproblemet att försvinna? buhu ;(






Εις υγεία!


Bjuder på en härlig grekisk låt från Antique! Laddar inför resan. Dinataaaaaa Dinataaaaaaaaaa ;D

                     

Några timmar senare...


Packa, packa, packa! Även om det är ett par dagar kvar så vill jag packa i lugn och ro och tänka igenom vad jag ska ta med mig :) Jag har ialla fall lyckats komma långt och jag känner mig nästan klar faktiskt, nu behöver bara smågrejer som tandborste, hårsnoddar och allt annat smått fixas sen är jag klar! :) 







"I still have my feet on the ground, I just wear better shoes."


Dag 1.


Idag börjar jag smått med min packning, gillar inte att stressa i sista sekund och råka missa något! :) Har börjat med att samla ihop vad jag ska ta med mig och man försöker ju rensa bort det onödiga men ändå så känns det som att hela garderoben följer med, typiskt. Men hellre för mycket än för lite, speciellt när man ska vara borta i två veckor!
Sen måste jag tvätta ett par linnen och tunikor som alltid är bra att ha med sig på resor, eftersom dem är väldigt praktiska och användbara speciellt när man ska ner till stranden. Har även en hel del bikinis som följer med, men dem får ägnas ett eget inlägg ;) Gissa vad som hände idag när jag skulle ta fram resväskan? Åh, så typiskt! Våran resväska har ju lås, vilket är bra, det ska man inte klaga på, men det roliga är att vi inte får upp väskan igen, och jag har testat alla möjliga sifferkombinationer, känns lite som CSI...;( Visar upp lite av vad som följer med i resväskan och jag har utgått lite från dagens inspiration från Cavalli :)



Steg 1


Bik Bok


Bik Bok


Favvo läppstiftet, Make up store


Dna, riktigt coola skor har dem ;)



Zara, kolla in kedjan!


Gina Tricot, detaljerna gör outfiten!


H&M, kolla in ryggen + Zara





Goodmorning sunshine.


Morsning, vaknade nyss och ska snart äta en rejäl frukost bestående av äggröra, färskt bröd, god juice och massa annat gott, det är ju trots allt söndag, då ska man unna sig! :) iofs det är ju typ helg varje dag känns det som nu när man har sommarlov, visst? Idag måste jag börja små packa och tvätta lite inför Grekland resan som jag verkliiiigen ser fram emot, har hört att det är över 30 grader, vilket ju är fantastiskt härligt! Ska packa väldigt enkelt och då menar jag shorts och klänningar och klackisarna såklart ;) På tisdag ska jag till frisören och fixa mitt hår, ska åka på semester fin och fräsch för det är jag värd... Nu ska jag duka upp lite inför frukosten ;) Lateeeer!


 
     


Longoria.


Idag inspireras jag av Eva Longorias baddräkt, den är verkligen super snygg. Hittar jag en liknande modell kommer den absolut att följa med mig hem ;D turen verkar ialla fall vara lååångt bort ifrån mig...

+ brännan ;)


look of today.




Satsa på snygga bälten, piffar upp din outfit :)




Going out.


Igår pratade jag om tropiskt tema och det var det här jag syftade på ;)









Sola & bada!


Wihu, snart ska jag bege mig ner till stranden, låter som att jag är utomlands, men nopp, Im still here!
Har packat ihop min såkallade badväska och idag blir det sol och bad för hela dan! ;) Ska först möta upp en kompis, alltid roligt med sällskap sen åker vi iväg! 

Vad ska du hitta på för skoj?



Linne, Urban Outfitters
Bikini, H&M
Halsband, H&M (Givenchy inspirerat)
Jeans, Vila (Omgjorda av mig)

gääsp.


Kom nyss hem från stan, var ute och hängde med några kompisar! Riktigt trevligt var det. Klockan är prick 02.30, och egentligen ska jag ligga och sova nu men jag har inte riktigt lust att göra det plus att magen kurrar även fast jag ätit två cheeseburgare, weirdo eller ska man kalla det gam! Men visst blir man hungrig efter ett par glas! Imorgon är en ny dag, bloggar då men tills dess gonatt och dröm sött för det kommer jag göra! ;)





I min dröm är jag Beyoncé, haha!
(Redigerad av mig)

tropic.


Idag inspireras jag av det tropiska temat och kör hårt på mönster och smycken! Trots allt är det ju sommar :) Outfitten följs av en fräsch doft som man bara måste ha och det är J.low Glow, den är verkligen suuuuuper härlig! Ta inte hänsyn till mina axelband som syns, hade lite bråttom, ska iväg till stan nu, mingel on U lateer! ;)



jackets.


Skulle ni ta en titt i min garderob skulle ni inte hitta en jacka utan ett flertal, i alla möjliga färger och modeller. Allt ifrån trekvarts ärmade kavajer till lite mer fritidsjackor. Jag tycker dem är väldigt användbara och passar med det mesta, från shorts till leggins till pumps och sandaler.

Vilken är din favorit? ;D



 
Gina Tricot (rea)

 
H&M, Santa Monica på baksida

 
H&M, Vero Moda


H&M, finns i olika färger!

24°


Finns inget bättre än en härlig sommardag med mycket sol & bad, det var just det jag gjorde idag.

      







2 cool for U.

Mary Kate going crazy säger jag bara! Men riktigt snyggt är det ;)
Right?

Do the robot dance!

?


Spanade in Givenchys kollektion och dem har verkligen gjort bra ifrån sig, kan inget annat än att säga jag vill ha ALLT!
För ett tag sen lade jag ut deras specialare; smycken i stora lass runt halsen och det blev verkligen en hit och såklart hängde jag på ;) Men nu såg jag en annan specialare och jag var lite fundersam, kan inte riktigt sätta mitt finger på om det är snyggt eller helt enkelt fult, bedöm själva!


Hakar du på trenden?

darlings.


Nu när sommaren äntligen är här vill man ju vara extra fin och använda sig utav alla små gulliga plagg och accessoarer.
Själv gillar jag att satsa på detaljer som gör att man sticker ut lite samtidigt som det tillför något alldeles extra till det man bär upp. Jag vill skapa nyfikenhet :) När man ska ut på lite finare tillställningar passar det perfekt med en enkel kuvertväska eller till och med något som liknar en plånbok eller varför inte ta det säkra kortet och handla på second hand och jag kan garantera dig att ingen kommer ha en likadan, skönt va? ;)






Åhlens

Monki

Zara

Zara

Beyond Retro (Second hand)

Urban Outfitters

Wow!


Kurvan har ju verkligen fått sin riktiga form nu kan jag säga! Wow & tack till alla ni som läser. Ju fler läsare desto bättre blir bloggen, det kan jag lova! Keep it going säger jag bara ;)



from zero 2 hero!

Bracelet.


Jag är nog inte den enda som både älskar armband och som köper på mig massor! Har en hel samling av armband som ligger i påsar blandat med andra accessoarer. Tycker verkligen att armband tillför något till plagget man har på sig. Det kan se coolare, kvinnligare, rockigare och mer seriösare ut. Här är mina favvosar från samlingen, visst har jag ännu mer, men jag kan ju inte lägga upp 100 bilder bara på mina armband :P 2 much!

Vilket tycker du är snyggast?

H&M, Friis & Co, Bijou Brigitte, Gina Tricot


Okänd, Glitter, Dyrberg/Kern




Yamas!


Wihuu, nu blev det klart vart vi landar i sommar! Chania i Kreta. Efter många uppdateringar på resebyråns hemsida och inte bara 1 hittade vi det här och vi tog den såklart, kom undan rätt billigt och bra om man jämför med andra priser som ligger på typ 6000? Vi ska bada, festa, umgås, leva livet och bara njuta av värmen! Ryktena säger att det är över 30 grader, say whaaat? Äntligen kan man jobba lite på brännan. Vädret här är ju rena rama höstvädret. Tummen upp! eller?
Haha tycker synd om folk som står i Coop den dagen vi reser, vår klassiska ironi. Muhaha! EVIL!
Efter våran fight med resebolagen drog vi till Stockholms Glasshus och åt massa gott, yummi!


Ego pics ;)




Dagens gästbloggare:

Brorsan!

Jimmy Choo.


Åh vad glad jag blir när jag får höra vem som ska vara gäst designer för H&M, det är nämligen Jimmy Choo!
Hur kan man inte le åt detta? Jag bara längtar tills kollektionen är ute i butik, men det lär bli tufft att få tag på något när man står där bland skrikande människor som hoppar på en och det hela börjar likna amerikansk fotboll med tacklingar och nedfall. Ush men samtidigt yeah! Bring it ON! :)
För dig som inte får tag på något alls som har med Jimmy Choo att göra så har vi på www.skonamig.se tagit hänsyn till det här :P 


Jimmy Choo


www.skonamig.se

Ser du någon skillnad?


Watch me.


En utav mina läsare här på bloggen var intresserad av ta sig en närmare titt på min klocka som jag la upp på inlägget "Chic" med min outfit och såklart gör jag det :) jag håller vad jag lovar! Såhär ser den ut! Den kommer från Ur & Penn, märket på klockan är Royal. Nu är det så att jag tyvärr inte kommer ihåg priset för det var ett taaaag sen jag köpte den, men jag har för mig att den faktiskt var på rea. Ur & Penn har ju bästa rean just nu när det gäller klockor. Så om du är intresserad av att äga en herrklocka vilket jag tycker att du ska för det är verkligen snyggt så ska du genast dit! Jag valde just en enkel modell för jag tyckte det såg mer stilrent ut och det ser inte överdrivet ut när du ska ha på dig den med din outfit! Less is more ;)





Ps. Nu vet ni när inlägget skrevs, ganska sent va! ;)


Belts.


Bälten hänger i massor i min garderob! Riktigt kul att samla på bälten. Man har stor användning av dem både som accessoarer men även för att hålla byxorna på rätt plats! :) Jag har tagit fram några av mina favoriter och jag kan säga att det här var knappt hälften! Ett tips är att fynda bälten på second hand butiker, dem är riktigt snygga med detaljer som sticker ut och mycket billigar förstås ;)


 
 


flower power.


Fortsätter tjata om mina fynd och hur kul jag tycker att det är när man verkligen hittar något. Var i stan idag och det var verkligen inte tänkt att jag skulle shoppa någonting förens jag såg den här söta klänningen från Gina Tricot och gissa för hur mycket? 124 kr! :) Den kommer jag att bära med hängväska och gladiatorer till vardags och till kvällen byter jag ut dessa detaljer till något mer festligare, gärna en kuvert väska och ett par riktigt snygga pumps.






www.skonamig.se

Confused?


Resa, resa, resa! Jag är förvirrad, måste åka utomlands men vet inte riktigt vart jag vill åka?!
Funderar på att hälsa på mina morbröder i USA eller möjligtvis åka till Grekland med kompisar. Vad låter roligast lixom?
Har kollat upp lite resor men det är ju så förbannat dyrt nu, känns lite onödigt att betala 4000-5000 kr för 1 vecka...jag åker inte en vecka, jag är två veckors människa! :P

Vad ska du göra i sommar?




Haha, omg, lol?!


Kom precis hem från bion! Såg filmen Bruno, och det var nog den sjukaste men samtidigt roligaste filmen på länge!
Ett gott skratt förlänger livet som man säger :) Jag var verkligen uttråkad och hade inget för mig så jag drog med mamma, kanske inte var den bästa idén, men hon tyckte också den var rolig så vi satt där på bion och skratta tillsammans!
Det roliga med att gå på bio nuförtiden är att folk dvs publiken vågar uttrycka sig mer på plats. Dem applåderar, dem klappar, hojtar, skriker (typ), lägger kommentarer osv, så kan jag inte minnas att det var förr då man satt där på sin stol bredvid en främmande, då var man bara tyst och man kanske log lite för sig själv och gav lite ljud ifrån sig! Wow säger jag bara till den här utvecklingen, vad kommer härnäst!? :)




500:-


När jag ser något jag vill ha köper jag oftast det direkt, jag skjuter helst inte upp på det för då tar ju det slut!
Men ibland kan det vara värt att vänta och hoppas på lite tur när man är ute och shoppar, för dessa plagg var jag ute efter ett tag och gissa vad! Dom var på REA! :) Under 500 lappen blev dessa sköna plagg mina, bra va?



Linne, Monki & Weekday
Jeans, Gina Tricot

chic!






Linne, Weekday
Kofta, Second hand
Väska, H&M
Skor, Bianco
Klocka, privat

//



I hope you know
That this has nothing to do with you
It's personal, myself and I
We've got some straightenin' out to do.




inspiration I.


När jag jobbar med vår webbshop www.skonamig.se behöver man såklart inspiration för att veta vad man ska ha i shoppen!
Jag letar för fullt på massa sajter och försöker analysera trenderna i helhet för att ge dig som kund dem snyggaste skorna :) Här har jag fått inspiration av jakandjil.com. Man kan inget annat än att säga FABULOUS! Right? ;)

Ps. Spana in vår sajt där vi sponsrar Meral Tasbas och hennes event, där det bjuds på tävling! Wihuu :)


What I did to you was hurtful, What I'm going through is hurtful.



piff & puff.

Vi har alltid lika kul, glad att du é tebax! :)





yeah!

These shoes rules.

top shop.


Top Shop gör det igen och igen! Det bara väller över snygga och trendiga saker! Man kan ju inte få nog att spana in butiken och deras hemsida gång på gång :) Hittade dessa snygga fransväskor som är sommarens item, ett måste för alla modeslavar. Jag själv tyckte att den röda var riktigt cool. Kanske hittar något liknande i stan....det återstår att se!





topshop.com

class.




.


Förlåt...<3

Det var aldrig meningen.

Creation.


Min kreativitet flöt på igår som bara den! :) Hade köpt dessa snygga klackar från Nilssons och tänkte att det vore kul att piffa upp dem. Nu använde jag mig av mitt nit armband bara för att se på ett ungefär hur det ska se ut. Riktigt coolt var det ;) Nitar kan man beställa hem och sen är det bara att börja skapa sina egna kreationer!





Cookies.


Nu har jag hittat dem perfekta kakorna till mig! Yummiiii ;)


Mind vs. Heart

My knees start to shake,
When you're in sight.
My mind is filled with wonder,
My heart with fright.

When will this feeling stop?
When did it start?
How can I listen to my mind,
Without breaking my heart?

I'm so confused.
What should I do?
I can't think of anything except you.

Should I ignore you,
Or just give it time?
I can't think straight,
My heart controls my mind.




cool down.

U go, Gina :)

2night.


Ikväll drar jag till detta härliga ställe som skriker utomlandskänsla, vet du vilket jag menar? :)
Har ju legat och solat hela dagen så ikväll blire att visa upp brännan, haha! Har även varit och shoppat lite smått och gott men det tänker jag visa upp på nästa inlägg. Hej så länge!


Vad ska du hitta på ikväll?



The dress.

Ingen sommar utan klänning ;)







check it out.

Jag tagen på bar gärning efter en utekväll, haha!
Checka in joker strumpbyxorna, hot or not?



28°




H&M vs MQ.

Stylista.





Beauty.


Vaknade för inte så längesen, hade verkligen mycket att göra den här morgonen med tanke på alla ärenden via samtal jag fick göra, men nu är det över! Skönt! Det jobbigaste av allt är alla alternativ man får höra och den lååånga kötiden ;(
Idag ska jag ge en liten present till mitt yttre, nämligen en ansiktsbehandling. Känner att jag behöver det, speciellt när sommaren är här. Man vill ju känna sig fräsch. Tack Johan för presentkortet! :)
Ska försöka hinna sola innan, fast det kanske inte är en bra idé, me don´t know. Nu ska jag käka frukost så vi hörs senare!

Have a sunny day! ;)



RSS 2.0