Status right now: It´s summertajm bejb!







shortiliscious.


Dagens sommarplagg bär jag upp med en jeans skjorta från Bik Bok, Shorts från Zara, Smycke från MayaDesign och bälte från MQ. Voila! ;)


posing like...



090626


Vaknade tidigt som vanligt. Man tycker ju att man behöver vila ut sig ordentligt och inte vakna lika tidigt som när man skulle gå till skolan! Snart ska jag bege mig ut och sola, måste passa på även om klockan bara är tio! haha :)
Igår hade vi på skonamig.se ett event! Härligt väder, mycket folk och såklart massor av skooooor! Det gillar vi!
Här kommer lite av gårdagens upplägg. Missa du vårat event så behöver du inte oroa dig, det kommer såklart fler framöver, håll dig bara uppdaterad på vår blogg ;) Lateeeer!








www.skonamig.se


Sola o bada...


Ligger på balkongen och solar, här ska man minsann få lite färg! Har suttit i ett par timmar non-stop med skön musik, ett måste om man ska orka sola så länge. Känner att mitt huvud börjar göra ont så jag behöver skugga. Ska dra ut lite senare och ha en liten sommarpicknick och sen ska jag jobba lite med vårat event som skonamig.se ska ha imorgon!
I helgen blir det massa skoj, grill, grill och återigen grill med mycket sol och bad, wihuuu! :D ÄNTLIGEN!



In our own little world, the music is the sun
the dance floor becomes the sea,
feels like true paradise to me...

dagens.


Dagens look! 24°




Vi har event!


Vi på Skona Mig bjuder på event för våra bästa kunder! Du är varmt välkommen att shoppa loss bland våra snyggaste skor!

Det kommer att bjudas på tilltugg, skön musik, och såklart massor med snygga skor!
Till vår bästa kund erhåller du även 10 % rabatt på köpet, det kan ju inte bli bättre :)

Kom och fira detta med oss på torsdag den 25:e juni kl. 17.30-21.00

O.s.a. gärna till [email protected] senast på onsdag den 24:e om du kommer och gärna hur många personer du tar med dig. Återkom gärna till oss för att erhålla adress samt portkod till byggnaden. Eventet kommer att hållas i Stockholm/Sollentuna.

Skona Mig
xoxo


Girly.

Var i stan idag och härjade runt i detta underbara väder! Det kommer bara bli bättre kan jag säga! När det e sånt väder faller man för nästan vilket sommarplagg som helst och man börjar drömma sig bort, tänk om...
Jag provade den här snygga klänningen från H&M för 298:-, den var en riktig utomlands-ska-ha-på-mig klänning ;)
Matchar outfiten med vita naglar och ett stort armband med stenar.






Sweetdream.



Jacka, H&M
Klänning, H&M
Leggings, Gina Tricot

Midsommar!


Midsommar var underbart...!





knut.



Skjorta, Esprit
Jeans, Miss Sixty
Tröja, H&M

girls night out.


Oftast när det gäller utgång och att veta vad man ska ha på sig kan vara riktigt krångligt. Man har bestämt sig för en sak men resulterar i hundra andra grejer och då pratar jag om alla plagg som flyger förbi våra hjärnhalvor och blandas som milkshake. Visst låter det förvirrande och så är det faktiskt, för dem flesta i alla fall. Vissa tar vad dem har och andra gör ett besök hos affären för att försöka hitta något lämpligt när man har kläder som fortfarande har sin prislapp kvar. Ibland kan jag faktiskt vara en utav dem! Aj, det där lät inte bra, men man vill ju känna sig fräsch på nytt och använda helt nya kläder och helst slippa kläder som skriker använt! Fast iofs vem märker sånt, men det känns ju!



                                                        449:-                                                               599:-

799:-                                                         895:-


1499:-                                                        1499:-


Klänningarna kommer från Nelly.com
;)

haha!


Var på bio idag och såg den omtalade filmen Baksmällan och jag måste bara säga att den var suuuuuuuper rolig och BRA!
För en gångs skull går jag ut från bion och känner att det var värt pengarna, det var längesen jag såg en sådan härlig film som verkligen gör en nästan intill crazy efteråt haha! Ni kommer förstå vad jag menar om ni ser den :) värt ett besök!
Måste bara säga att killen till vänster var grymt rolig! Har du sett den?

Hahahahah!!! Okeej, det räcker! ;)





denim it is.


Fyndade dessa snygga jeans shorts på Bik Bok idag och dom har verkligen utöver mina shorts fått in riktigt HETA jeans till en budget plånbok :) Dessa har kostat 299:- och dom blev mina för halva priset! :) Tänkte bära upp dem med en löst sittande t-shirt, gärna med något häftigt tryck och en snygg kavaj till och fötterna får bära gladiatorer och till sena kvällar blir det byte till ett par pumps!





Skona Mig!


Hellooo! Som jag tidigare skrivit på bloggen har jag och en vän till mig startat skonamig.se! En ny webbshop med massa snygga pumps till SUUUUUUPER bra priser! In och kika vettja! :)



Skonamig.se

utan längtan, inget liv.


Sommar. Sol. Bad. Värme. Utomlands. Fest. Solbränna. Musik.
 

pose it.

I'm that classy mami with the Marilyn Monroe body.




no strange things.


Dessa klackar är nog dem konstigaste jag har sett och det börjar bli alltmer vanligt i catwalk världen att visa upp dessa strange things! Visst kan man tycka att det är konstig, men jag tycker även det är synd för modellerna som tvingas bära upp dessa! Snart lär det väl komma ut i butikerna och bli en jätte hit och alla riktiga fashionistas kommer haka på trenden och smitta av sig det på övriga trendspanare...hmm?


Look-a-like á la Beyoncé


Opps?


Carmen Kass har posat i dessa!
(Nina Ricci)


Snyggt och elegant!

yummi!

Blir super glad när jag ser sånt här! :D haha, gaam! 
Något kul måste ju ske i detta tråkiga väder... ;(



lady.

Igår var jag på min kusins utspring och det man helst av allt önskar sig är att vädret ska vara superbra när man hoppar på flaket, det önskade jag mig i alla fall! Det första jag lägger märke till när jag vaknar är vädret, ush och fy tänker jag och vad ska jag ha på mig!!?? Rotar lite i garderoben och för ett ögonblick tänker jag för mig själv, skit i vädret, den kan inte styra din vardag hela tiden, idag ska jag vara somrig även om det ser lite fel ut när det ösregnar :)


Klädd för utspring



Klädd för studentmottagningen




Moi!

Dressy 2 impressy.


Hur vacker är inte den här långklänningen från H&M!? Var inne och testa den och tänkte att den passar perfekt till utomlands resan, right? Speciellt när man är solbrun med massa smycken som pryder klänningen :) Testade den även i svart och vet inte riktigt vilken jag vill ha? Vad tycker du? Btw, den kostar 498:-, wihuu!



1-4


People say that my style is so crazy
I think you like it baby.



Mood.

       
Vart är du sunshine?

Looking good.

Idag har jag och min kollega jobbat för fullt med våran webbshop, Skonamig.se! Spana gärna in den, vi har massor med snygga pumps till jätte bra priser och då menar jag verkligen JÄTTEBRA! :D
Efter att vi jobbat ihjäl oss typ drog vi ut för att äta och shoppa loss lite! Hittade en snygg kavaj eller vad man ska kalla det från Röda korset för otroligt bra pris, under 50-lappen! :) gillade den extra mycket på grund av skinnremmarna och knapparna. Sen har jag inhandlat ett par cykelbyxor, inte för att jag ska cykla direkt utan för att jag ska ha dem till min outfit. Ny trend, jag hakar på :) om det är snyggt och passar mig såklart! ;) Sist men inte minst måste jag visa upp våra ögongodis från Skona Mig som är gorgoeus! Hur kan man säga nej till att bära dessa pumps? Inte jag iaf! Jag kommer att bära dem med leggings, skinnkjol från Lindex som var ett riktigt fynd eller min lila pennkjol som passar riktigt bra med bruna ben! Yeaaaaaah sommar kom till mej :D

H&M, 198:-




www.skonamig.se, 549:-


Nästan lika...!

Oh lala


Måste verkligen säga att skorna Helena Seger bär upp är riktigt snygga! Hon bär upp dom med en enkel outfit och skorna talar för sig själva :)




Kavaj.

Hello, tipsar om den här snygga kavajen från Gina Tricot.
Jag skulle ha den med ett par leggings, antingen glansiga eller glittriga ;) perfekt till utgång!




Rock it.


Me 2day. Party like a rockztar.



2 days left.


Nu är det inte mycket kvar tills jag välkomnar sommarlovet. Sitter och tentapluggar inför imorrn, sedan har jag en presentation på torsdag och sen är det summertaaaaaaaaajm! :D Kan inte förstå hur tiden bara runnit iväg så snabbt! Men jag ska inte sitta och grubbla över sånt nu utan jag ska istället vara glad och lättad att det är över haha! :)





.





Grattis på födelsedagen <3

sommar & sol & vi har korta kjol...

      

Summertaaaaaaaaaaaaajm! :D


Linne, H&M 198:-
Kjol, Åhlens

RSS 2.0