Mac.


Här sitter jag med min kära laptop från Mac.




<3


You had me at hello.


                                                                                                                 

Pieces of me.






Glitter,119:-






Take it or leave it.


Hur svårt ska det egentligen vara att bestämma sig för vilka skor man vill ha och HA på sig? Såg dessa härliga sommargladiatorer på H&M, men gick tyvärr tomhänt hem, det får bli en annan gång! Dem fanns även i guldfärgade för er som gillar att glänsa lite ;)



H&M, 249:-

Party like a rockstar.


Ikväll ska det ut och dansas! Ser verkligen fram emot det :) Känns skönt att vara back on track, haha!
Såhär ser jag ut på dansgolvet 2najt...=D













Skååål!





Socker feber!


Åh vad jag älskar godsaker och speciellt det som har mycket socker i sig. Här har ni ett levande exempel. Ibland måste man ju unna sig! ;) Pannkakor, banan, grädde, glass & nougatsås, kan det bli bättre?






Make Up Store.


Jag börjar nästan bli stammis hos Make Up Store på grund av deras härliga färger som dem har på sitt smink och bra är det oxå för den delen! Mitt favvo är läppstiftet Exit som jag har köpt massvis av!







Make Up Store,159:-


Streck.


För att piffa upp dina byxor, allitfrån chinosar och jeans, till linnebyxor och shorts är det snyggt om man använder sig utav mönstrade bälten, för att skapa lite livfullhet och visa sin kreativitet. Här har jag tagit fram bälten från H&M, 98:-











It´s all about heels.


Pumps i alla modeller bara väller över butikerna i alla färger och former. Riktigt snyggt just nu är gladiator liknande pumps som jag har hittat på Vagabond, dock ser det inte riktigt snyggt ut med strumpbyxor, men jag var ju tvungen och visa er ;)

                                                                                                          

Vagabond,800:-

  
 
 Bianco, 550:-



Mr Dj.





Schmoove & Chinosar


Musse Pigg.


Varför inte använda sig utav seriefigurer och göra något roligt av det? :)


Jacka H&M, 349:-
Chinosar H&M, 198:-
Mickey Mouse tröja, Privat


Skor för hela slanten.


Dessa Pochahontas inspirerande skor fann jag på Nilson. Finns i andra färger, men tyckte att dessa passade extra bra till våren.


Nilson, 599:-



Mer.


Jag gillar verkligen att skapa en känsla genom att enbart leka med texter. Såhär kan det se ut. :)






En promenad...


På somrarna sitter man nästan aldrig still, ute är det som gäller. Bada, grilla, umgås, ta långa promenader...
Här är det perfekta plagget för just en sommardag!




Top Vila, 300:-
Jeans Vila, 300:-
Gladiator sandaletter Bianco, 500:-


Going crazy.


Vardagen är sig aldrig lik.







Girl Power!


Riktig snygg t-shirt till alla tuffa brudar i lyxförpackning! :D 



Sisters Point, 179:-





Hurra Carolina!


Det började med Big Brother, sedan Ego Girl, Förkväll och sedan Stjärnor på is och massa annat och helt plötsligt var jag besatt av att besöka hennes blogg! Nämligen Carolina Gynning. Jag kanske inte läser allt som står på varenda blogg jag besöker, men det är kul att kolla hur livet ser ut för olika människor, vilka intressen dem har, vad dem visar upp etc. För att återgå till miss Gynning läste jag att hon snart ska lansera sin egna parfym Go Girl, vilket för mig betyder en tjej som lever ett hektiskt liv med fart och fläkt och som har många bollar i luften och till den självständiga kvinnan som lever livet fullt ut, det är ialla fall min tolkning, sen hur Gynning beskriver den återstår att se. Håll utkik!





Earth hour.


Var ute i matbutiken denna gång och såg något alldeles annorlunda i kyldisken, något som fångade mitt öga.
Ett svart mjölkpaket! Hur grymt och snyggt är inte det? Men det handlade inte bara om självaste utformningen utan budskapet i det hela. " Släck för en ljusare framtid".  Över hela världen kommer massvis med människor att bidra till jordens klimat, genom endast ett klick, att släcka ljuset under en timme. Är du med? :)



Lördag, 28 mars
Tid: 20.30-21.30

Summer tajms.


Snart bär vi upp dessa snygga sommarplagg! Wihuu :D Längtar verkligen...
Den blommiga jackan är från förra året men har kommit tillbaka igen, så passa på att bege dig till H&M innan den tar slut ;) För att verkligen inspireras av sommaren är det snyggt om man pryder naglarna med ganska skrikande färger, gärna i rosa, vitt, lila osv...Blommor behöver inte bara fås i handen, utan dem kan mer än gärna hänga på öronen. Leggings har stormat över butikerna och vi skriker för påfylling. För att skydda dina ögon mot solen och kunna spana på lite ögongodis passar det perfekt med ett par grymma solglasögon, ha gärna ett par stycken hemma och kombinera med din outfit. Tygskor är något som alla ska ha högt uppe på sin sommarlista. Dem är bekväma samtidigt som dem är väldigt användbara. Jag är själv ute efter ett par aprikosfärgade tygskor! Kolla gärna in Dinsko.se.













Nagellack,H&M  Örhängen,Glitter  Leggings,GinaTricot  Jacka,H&M   Solglasögon,H&M  Tygsandaletter,Dinsko/H&M


Juw.


Armband kan man ha hur många som helst av! Går och kombinera dem hej vilt!


Smycken, MayaDesign & Glitter



Begagnat blir som nytt.


Varför inte återanvända gamla plagg, väskor, accessoarer och allt vad det nu kan vara. Själv har jag plockat fram mammas gamla väska som jag har fått och visst är den stilig! Ett riktigt fynd som jag tänker visa upp :)











Maskulinum.


Nu är det dags för killarnas tur att få lite tips på vad som finns ute i butikerna, som är riktigt snygga vårplagg! Kombinera chinosar med en snygg t-shirt, gärna med tryck. Express yourself!




Petra.


Jag har velat säga att jag har varit intresserad av mode ända sedan barnsben. Det enda jag kan komma ihåg är hur viktigt det var för mig att alltid se fin och matchad ut. Färgerna skulle gå ihop, frisyren skulle vara felfri, inte ett enda hårstrå fick sticka ut, och det skulle även vara vattenkammat. Folk sa alltid till mig hur bra jag passade i färgglada kläder eftersom jag alltid hade ett leende på läpparna, det var matchande.
Jag matchade kläderna kors och tvärs, men folk tyckte alltid att det såg bra ut konstigt nog. När jag ser tillbaka på mina gamla bilder undrar jag om folk bara så sa för att vara snälla, men än idag så säger folk att jag klär mig bra, så dem måste trots allt tala sanning. Mode betyder enormt mycket för mig, det är min passion.
Idag har mitt intresse för mode vuxit och varje dag är kläderna jag bär ett uttryck för min kreativitet. Jag håller mig gärna uppdaterad på vad som är inne och vad som är ute, vilka skor man ska ha till just detta plagg, vilken väska som matchar jackan, allt möjligt! Alla tankar om hur man kan matcha saker och ting är obegränsat. Många idéer flyger förbi min hjärna minst 5000 gånger om dagen och dem blir ännu fler. Det är därför jag skapat bloggen som jag idag står för.
Jag vill med den visa enkla och snygga vardagsplagg och även plagg som passar perfekt till en utekväll. Min blogg ska förmedla att det jag visar har alla råd med, det ska inte vara överdrivet dyrt för att man ska se snygg och stilig ut, det jag även visar upp ska alla kunna ha tillgång till, det ska inte vara svårt att få tag på. Jag ser till att ta reda på vad som är populärt i butikerna och i största allmänhet för att Du som läsare ska kunna ta del av det och få det serverat på silverfat!








Hjärtat längtar ut.



Jag skulle inte tveka en sekund över att få hamna på dessa vackra öar och bara få koppla av och slippa all stress i vardagen, eller vad säger du? :)

                                                                                               

 





Carrie?


Hur snygg är inte hennes outfit? Coolt men samtidigt feminint!


Carrie, Sex & the City






Skorna är nästan identiska med Carries.
Pumpsen kommer från Nelly.com 399:-


Stiligt.



Vila, 400:-


Scorett, 1299:-


Lindex


Gina Tricot, 399:-


Veckans!



Veckans kap är dessa plagg som jag spanat in!


T-shirts med tryck är en poppis!
Såhär lätt kan ett budskap vara ;)
Vila, 199:-



Söt klänning från Gina Tricot, passar perfekt när man är solbrun!
299:-


Leggings blir bara mer och mer uttrycksfulla, vilket man kan se på Gina Tricot.





Randigt & Rutigt.


I vår kommer man se massvis med skjortor i alla modeller, gärna med uppvikta ärmar! Dessa kommer från Vila.


 Vila, 149:-


Vila, 199:-


Rut m.fl 299:-


Serious Sally, 159:-


Casual.


Fick ett presentkort på utvalda skobutiker och köpte ett par pumps och tänkte att jag borde ha något som går till vardags som är lite mer casual. Bekväma men snygga. Då fann jag dessa, passar perfekt till våren! Har även kommit i andra färger :)


Nilson, 699:-


Glitter o glamour.


Som vanligt när jag vandrar runt i butikerna hittar jag massor som jag vill ha. Var inne på H&M och kunde inte låta bli att köpa detta halsband. Det var bara snyggt lixom! ;)




H&M, 59,50:-

Mmm.


Var förbi matbutiken idag och tänkte; att nu äntligen ska jag smaka Magnums nya glass! Den var verkligen jätte god, speciellt dem stora mandelbitarna som var täckta med choklad och kola, som jag först trodde var russin, men det visade sig vara något helt annat, som tur var! :D Man fick även glassen i en liten lyxförpackning, vilket var stiligt enligt mig.



Magnum Temptation Caramel & Almonds

Colors.


Färg, färg, färg! Var inne på H&M och såg dessa, blev genast lite piggare. Själv har jag en grå jacka som jag använder aktivt.




H&M, 249 :-

By H&M.


Veckans kap! Snyggt till stentvättade jeans, löst hängande tröja och ballerinas, överdriv med smycken! ;)




Väska H&M, Divided 198:-




















































Rock N´ Roll!


Varför inte gå runt och känna sig som en rockstjärna lite då och då! :D Nitar och detaljrika plagg har svämmat över butikerna. Jag har plockat fram lite smått och gott som även funkar till vardags utan att det blir för mycket, alltifrån toppar till skärp...




 Linne, H&M
Väska, H&M
Bälte, H&M
Armband, Friis & Co.

äm äs än.

-Petra!
-Petra!
-Petra!

-Jaaaa?

-Petra, Dude! En fråga...?

-Lätta på hjärtat...!

- Varför har flickor på sig sånna där band på huvudet?
  Wannabe Indianer...?

-För det är fashion...!

-Muhahahahaha
 U must be drunk!














I am Sasha Fierce!


Onsdag 13/5 hittar ni mig skrikandes på Globen och sjunger Helooooo, If I were a boooy och massa annat!



Beyoncé

Heels.


Här kommer mina efterlängtade skor från Zara. Hade turen med mig idag då jag fann min storlek, dem brukar ju oftast ta slut snabbare än man hunnit säga ordet sko! Men nu är dem mina och jag bara längtar tills att få ta med dem på mina soliga äventyrs promenader! :D Yippie!






Skor, Zara 799:-

090310.


Åh, sitter och försöker få in massa kunskap i mitt huvud, men känner att jag börjar tappa tråden, det går lixom inte bara längre, känner mig heller inte riktigt motiverad efter att jag suttit 12 timmar i sträck, typ! inkl. paus...imorrn har jag nämligen tenta (igen), känns som att jag hade tenta igår typ ha ha ha! Imorgon kommer ni få ta del av mina efterlängtade skor från Zara, dem är för heta! Bilder kommer senare så håll dig uppdaterad. Det har kommit in en hel massa snygga pumps på Zara där klackhöjden är minst 10 cm och det brukar inte funka för min del, men ibland gör jag undantag och faller för grupptrycket, ja menar skotrycket! ;)





Beyond Retro.



Denna söta Channel väska hittade jag på Beyond Retro. Elegant och snygg, gillade också att den var benfärgad, passar perfekt till sommaren med en söt klänning, gärna med en färgklick :)







Ohh wiee.


 Kryddade till outfiten med en kort skinnjacka, tufft lr hur ;)


Skinnjacka, VeroModa
Tjocktröja, Gina Tricot
Leggings, Gina Tricot
Stövlar, Don Donna
Väska, pieces




Jag.





By Emma.
<3

Style by S.


Att kombinera olika plagg och få vara kreativ är hur roligt som helst! Det är snyggt att blanda stilrent och klassiskt med streetstyle. Börja rota i din garderob och låt kreativiteten ta över!





Skjorta, Wrangler
Kofta, Sub
Trenchcoat,H&M
Jeans, Diesel
Skor, Vagabond



Glitter.


Rosetter ser man mycket utav just nu. Finns på både hårband, som örhängen, ringar och även som frisyr etc.
Själv föll jag för dessa söta accessoarer som jag har köpt på glitter, mer tjejigt kan det inte bli. Gulligt är det också för den delen! ;) Prisklass: Under 50-lappen...






Lady Gaga sätter trenden...

S.



Här kommer ett smakprov för er killar hur ni kan klä er  till vardags när ni har idétorka. Enkelt och snyggt!







RSS 2.0