The Shout House


Grym kvall igar med dans, musik och for manga drinkar!










Sunny San Diego


Jimmy Choo, Michael Kors, Hermes, Gucci, LV, Carolina Herrera...jag har hamnat i paradiset! En ny medlem i samlingen ;) Har shoppat sen dag 1 och utbudet har ar grymt! Har varit riktigt dalig pa att uppdatera bloggen, ni far halla ut, nar jag ar tebax pa hemmaplan lovar jag att lagga upp massa bilder!


Merry X-mas!


God Jul! Kanns en aning konstigt att fira jul utan sno, istallet ar det sol och vi har gjort rent poolen. Strax ar det middag och sen oppna paket! I ar har jag tydligen varit extra snall :)





Part II


Jag vet att jag borjar bli dalig pa att blogga, det gar segt som fan, men dagarna ar alltid proppade med aktiviteter.
Vaknar oftast vid 9, ater frukost sen aker vi ut till olika centrum eller mall som det kallas har. Det ar sjukt hur stora shoppingcentren ar har! Det behovs en hel dag om man ska hinna ga runt till alla butiker, inte ens det! Besokte Forever 21 idag, kopte en snygg kavaj, inte sista gangen jag aker dit. Modet har ar sa annorlunda, och tjejerna blir forvanade att jag aker hem med ett plagg fran en san stor butik! Bloggar mer sen, nu har vi besok pa G :)



Heaven!


Im in love with San Diego


Idag besokte vi mall som det kallas in the states, ni far ursakta mitt knasiga inlagg, men som ni forstor sa har inte vi alla bokstaver! Sag varldens sotaste hundar, eller puppys och jag blev kaaaar! Vill ha en i julklapp! Sen besokte vi storsta skoaffaren EVER! Jag var bokstavligen i Shoeheaven, allt ifran Ralp Lauren, Michael Kors till okanda marken och sjukt billigt var det. Ett par Ralph Lauren kostar 700 kr, fatta!!!






De fick folja med hem!


San Diego part I










Have you heard the news today, Im leaving town Im cashing out, this towns to small for me to stay, the time is now im heading out


Sthlm -> New York -> San Diego





If u dream big, U will be big


Jag vet att jag har tjatat tillräckligt om min resa, och ni tänker säkert ÅK BARA! Men jag måste faktiskt säga att jag är stolt över mig själv att jag har tagit det här steget, något jag alltid drömt om men aldrig har haft tillfälle att få göra. Så nu är det hög tid för mig att utvidga mina vyer och våga stå på egna ben. Skapa mig en egen form av trygghet, en starkare personlighet och en annan livsstil som jag länge velat prova på. Jag älskar tryggheten, den får mig att känna mig lugn men framför allt älskad. Att åka bort en sådan lång tid kommer att lära mig mycket om mig själv, det kommer bli den tuffaste utmaningen jag har varit med om hittills och jag gillar det. Har gjort allting som jag har drömt om fram tills idag, 23 år. Jag vet att det här inlägget låter filosofiskt men jag vill inspirera andra att våga tro på sina drömmar, vilja och mål. Så länge du tror på dig själv kommer du att lyckas och våga lyckas. Jag har tagit körkort, fått de jobb jag velat ha och som jag drömt om att få, klarat mig genom universitetet, fått egen lägenhet och nu få göra min livs resa och jag hoppas på många fler! Allt handlar om rätt tajming vid rätt tillfälle och tålamod är nyckelordet ;)

 

 





Tougher than a lion ain't no need in tryin', I live where the sky ends


Började morgonen med att äta frukost på fiket här på hemmaplan. De har hur mycket godsaker som helst att välja på och allting bakar de själva, det kallar jag café! Tog en leverpastej macka, bulle och chailatte. Sen var det julmarknad med musik och massa annat. Tog en liten runda och hälsade på bekanta sen gick jag hem igen, frös ihjäl! Har ingen känsel kvar i mina fötter. Ska nog ta det lungt och mysa i soffan och sen vet man ju inte vad kvällen har för planer ;)








Quote.


"I believe that everything happens for a reason. People change so that you can learn to let go. Things go wrong so that you appreciate them when they're right. You believe lies so you eventually learn to trust no one but yourself, and sometimes good things fall apart so better things can fall together."
Marilyn Manroe


He's more than a man and this is more than love, the reason that the sky is blue, but clouds are rolling in because I'm gone again and to him I just can't be true


Tips på snygga och trendiga jackor hittar ni här!








Whenever, wherever


Panikmorgon! Började med att ringa amerikanska ambassaden. Deras öppettider var ju ingen hit, så jag blev kopplad till en växel där jag fick förklara mitt problem. Hon sa att de inte kunde göra något och ansvariga över hemsidan var de heller inte. Mamma ringde mig och hade smått panik hon med, hon ville att jag skulle ta taxi till ambassaden och fixa det med en gång. Den tanken gav vi upp. Sen ringde jag till resebyrån och förklarade mitt problem, och det var där den riktiga PANIKEN kom. Hon kunde tyvärr heller inte göra något förutom att boka om min biljett till ett senare datum, det skulle ju kosta mig skjortan igen, och tala med ambassaden och få det fixat. Jag bad att få återkomma och jag kände inget hopp kvar. Skulle jag inte få resa? Hon sa även att jag knappt skulle få hoppa på planet från Stockholm!!! Sen ringde mamma igen, vi har typ snackat 20 ggr på bara en timma haha! Vi sitter ju i samma båt, hon åker ju 3 dagar efter mig. Sen fick mamma helt plötsligt höra av en väninna att Skandia banken har haft vissa problem och säkerhetsåtgärder så jag ringde upp de och förklarade felet. Nemas problemas, det här kan vi fixa sa hon. På en gång löste sig problemet och det tog knappt 1 minut! Tacka tjejen som hjälpte mig, du räddade min resa. Inresetillstånd till USA kostar ($), något jag inte visste om. Tydligen så måste man "spärra" upp kortet om man ska resa utanför Europa om man ska ha möjlighet att betala och handla i fysisk butik. Så problemet löste sig och jag är så GLAD och LÄTTAD! För att fastna kvar i vinterkylan är big NO NO!


Ansökan godkänd! Yippie!


I'm a puzzle yes in deed, ever complex in every way, and all the pieces aren't even in the box and yet, you see the picture clear as day


Kunde knappt sova inatt, var hur hungrig som helst och tankarna kunde inte få ro. Fick smått panik igår när det inte gick att fixa inresetillstånd, så nu sitter jag med telefonen i handen och krigar. Hoppas det löser sig! Biljetterna jag skrev ut är även de spårlöst försvunna så jag måste skriva ut nya, fattar inte vart jag har mina tankar. Måste få ordning på allt idag om jag ska kunna känna ro inför resan på måndag.


Såhär nöjd ska jag se ut!


I know nothing, but this feelin is crazy amazin



Noah Mills. Perfection.


Whenever you're afraid or someone's far away, never give in 'cause happily we'll reign, when consequences change, believe you can win


Många har frågat om jag ska blogga när jag är bortrest, tyvärr kan jag inte lova något men jag ska absolut försöka!
Det lär inte bli lika många inlägg som jag slänger ut här hemma och datorn tar jag inte med. Får hoppas att datorn jag kommer ha tillgång till inte är trög, för då ger jag upp!




I left the engine running I just came to see, what you would do if I gave you a chance to make things right


Fan vad arg jag blir när saker och ting ska krångla på nätet. Nu går det helt plötsligt inte att fixa resevisum och kostar gör det också! Får hoppas att det löser sig och att det är något fel på hemsidan, annars får jag väl ringa till amerikanska ambassaden. Var iaf och fixade mitt hår idag, det tog typ 1 ½ timma. Frisörerna är superduktiga och det är sjukt hur snabbt de klipper hår och resultatet blir FAB! Rakpermanent ska tydligen hålla upptill 6 månader och duscha håret får man göra efter 3 dagar. Jag betalade 800 kr, och det var såå värt!


fashioncopious


Hey boy, I really wanna see if you can go downtown with a girl like me

 

Lämnar kalla Sverige för att mötas av 24°-26° sol i San Diego, hur underbart är inte det? Som jag har längtat efter värmen! Måste gå igenom min packning igen, känns som jag underskattade vädret lite därborta. Åh, jag är hur glad som helst och inte tala om hur taggad jag är! Vill åka NU NU NU! Ska strax iväg och fixa mitt hår, rakpermanent, det blir tredje gången gillt, men jag är alltid lika nöjd, så why not? Tänkte prova på Brasilian Blowout, men eftersom jag inte känner någon som har gjort det eller rekommenderat det än så vågar jag inte riskera något, speciellt när det kommer till mitt hår. Åh, jag börjar få resfeber och koncentrationssvårigheter haha, hoppas jag ser mina gamla kollegor på Arlanda :)


En dröm som slår in, finally!


We are a generation twisted by our myth, confused and ludicrous holding on to love, consumed by all the pleasures in our midst, a life without the lips we've kissed


Wihu, kursen äntligen avslutad. Lämnade in mitt sista PM med stolthet. Jag är faktiskt stolt att jag gett mig in på ett ämne som inte alls är jag och jag gjorde det galant. Cred till mig! Så länge man har viljan är inget omöjligt.
Mötte upp min BFF i centrum, som jag saknat dej! Vi har alltid lika kul tillsammans och våran humor är ju lika psyko som oss, vem sa att vi var normala? BFF fixade naglarna hos några thailändare, de var hur söta som helst och generösa. Inte vanligt i Sverige att man bjuder på kaffe/te och kakor när man fixar naglarna eller annan behandling. Naglarna blev superhot! Sen åt vi giros, Grekland flashback. Jag kunde äta giros varje dag, hur gott som helst. Tydligen var vi de första kunderna som visste vad det var, daah?! Drog sedan vidare till stan, hann köpa mitt favvoläppstift från mac och sen hann jag sälja kurslitteratur. Aktiv dag minst sagt, nu är jag utmattad och fett sugen på choklad!!!



BFF doin´ the pose

 


BFF ignorerar mig, jag har "svalt en radio" haha!


BFF blir catwoman!



stockholmstreetstyle


Den perfekta;


skinnjackan



accessoarerna



skorna



väskan



I can't remember when you looked at me and cried, said something broke inside of you, were my best friend whatever come our way you know I'm your girl, 'til the end


Igår kväll tänkte jag vara extra duktig och lägga mig tidigt, så jag hoppade i säng vid tiotiden någongång. Men tror ni det funkade? Nej, jag får ett samtal från en kompis, vi snackar och garvar åt våra roliga minnen från Egypten, sen loggar jag in på msn och konversationen fortsätter där, så jag somnade runt 1 istället! Sov halvt dåligt, har sjukt mycket tankar som gör att jag inte kan varva ner och resfeber börjar jag oxå få. 5 dagar kvar nu! Nu är resväskan äntligen packad, hoppas jag inte har övervikt, finns inget i den väskan som jag kan lämna kvar i Sverige, allt måste med, så är det bara! Lyckades handla in de sista smågrejerna igår och jag blir ju galen när jag är ute efter en viss grej och det inte finns. Hur poppis var inte prickiga eller hjärtmönstrade strumpbyxor för ett par månader sen? Jag vet att jag hade ett par prickiga och det fanns hur mycket som helst av de. Igår snurrade jag runt hela centrum och det var ingen som hade strumpbyxorna jag letade efter, förutom BikBok som hade ett sista par och det var one size, så jag får verkligen hoppas att de passar, annars blir jag besviken...aja I-landsproblem, sorry!


Irina Shayk


Shopaholic is what they call 'em my addiction my prescription, gimme shoes and give me bags how much you want I need 'em bad, all them girls be checking my bags while they be jockin’ my swag, I guess you know I'm bad



Sitter och skriver på sista uppgiften för delkursen som ska lämnas in imorgon, känns hur bra som helst!
Trots att kursen inte riktigt har varit min grej om man säger så, har det gått över förväntan. Skönt att ha kammat hem poängen och det enda som är kvar att göra är att söka efter examensbevis, sen åker jag till USA! Skrev ut biljetten igår och nu börjar jag verkligen inse att jag åker om ett par dagar. Flyget går 09.00 från Arlanda så jag måste upp rätt tidigt, och jag mellanlandar i New York! Synd att jag inte har tillräckligt med timmar i den hektiska staden att utforska. Sen bär det av till San Diego, Kalifornien där äventyren börjar ;)




I may be bad, but I'm perfectly good at it



Lara Stone


I'm such a such a lady you don't have to be so afraid, cause I got room up on my team, you can play but hold up, It's just the way the game is played


Jak&Jil bjuder på dagens inspiration.


Djurmönstrat i klassisk stil

Accessoarer gör outfiten


Don´t forget about us


1 vecka kvar nu tills jag drar, fatta, hur sjukt är inte det? Är så jäkla nervös men samtidigt så förväntansfull!
På måndag står jag på Arlanda och vinkar hej då till kalla Sverige och vi ses på våren igen om jag inte hittar mig en rik man och lever Montazami liv haha! Drömma kan man ju alltid få göra, right? Snart får jag finbesök, längtar redan! Har sprayat Womanity och jag luktar himmelskt god, en parfym jag starkt rekommenderar.




 


Want you to take me like a thief in the night, hold me like a pillow make me feel right, Baby I'll tell you all my secrets that I'm keepin' you can come inside


Är galet förkyld. Har hostat och nyst hela dagen och inatt var det omöjligt att somna. Inte nog med det hade jag extrem huvudvärk. Kan hela skit förkylningen bara försvinna? Har viktigare saker att ta hänsyn till. Försökte samla krafterna för att packa som jag sagt i en vecka nu men jag har inte orkat göra det heller. 8 dagar kvar nu tills jag åker och du förändrade allt...




With you I'm a different girl


Utan att avslöja för mycket, I'm in trouble but it feels like heaven. Underbar känsla ;)








It feels right when It´s wrong









Du
är en utmaning.
















Beautiful liar.


Har varit seg hela dagen och superförkyld. Var på apoteket och köpte tabletter så jag hoppas jag blir bättre, har så mycket att fixa innan jag drar så jag får smått panik. Dagarna går snabbare än jag trott och jag har knappt börjat ta tag i det hela. Resfebern lär komma smygandes när det är 2 dagar kvar. Igår hade jag en spontan underbar kväll. Trots att jag inte var på topp drog jag ut och vi möttes upp i kylan. Hade bestämt att vi skulle ta en fika men det blev en öl istället. Vi hade mer gemensamt än jag trott, jag och den mystiska mannen...





Anywhere in the air is the magic of holiday now, let it snow all around, later we can make a snowman


Trots att mina krafter låg på 0 igår ville jag ändå skapa lite julstämning eller iaf förbereda, så jag bakade lussebullar. Gillar ju inte safran så jag låter bli att äta, men resten i familjen får ju äta upp allt. Det fixar dem! Duschade nyss håret, la på lite brun utan sol för att känna mig fräsch trots att lukten är hur illa som helst, men jag får hoppas att det går bort sen köpte jag en ny plattång. Min plattång har jag haft i ett par år så den behövdes bytas ut och jag fick den till ett riktigt bra pris för att vara en utav den bästa plattången som används idag. Ska ta och vila för ikväll ska jag ut på okända äventyr...




It is just a few little things that you gotta know, a girl will give you all of her heart when it's happening slow, I need a little laughter and love will follow after


Jag vet att det är fel årstid men jag kan inte låta bli. Vintern ger mig galen ångest, folk som tycker att det här är mysigt har jag aldrig förstått mig på och kommer aldrig göra det heller, sorry.




Let's not feel the karma, let's not start a fight, It's not worth the drama for a beautiful liar


Ingen mindre än min favoritartist Beyoncé syns på Tom Fords vårkollektion inför våren 2011. U go girl!


2011 bjuder på bling bling


You give me fever, fever in the morning fever when it's late at night, you give me fever fever when you kiss me, fever when you hold me tight


Om 11 dagar lämnar jag kylan och hälsar värmen välkommen. Det ska bli så skönt! Kunde inte riktigt sova inatt, hade rethosta och ont i halsen att jag knappt kunde svälja. Känner mig lite bättre efter frukosten och nu sitter jag här med min sista inlämning för kursen. Tiden har gått sjukt snabbt och vem kan klaga på det? Har aldrig varit så skoltrött som jag är nu, motivationen ligger på 0 men jag ska klara det sista. Ska fortsätta skriva om barn och media, det är ju det här jag är bäst på!





She got her own thing, that's why I love her, Miss Independent



fashioncopious


Where did you go when I woke up? You were gone, find someone to replace you, I'll never be alone


Jag är helt utmattad, trots att jag inte gjort något speciellt. Det här vädret är omänskligt! Det enda man gör varje dag är att spänna kroppen tack vare kylan och det enda man längtar till är att få krypa ner i sängen. Åkte hem till Emelie och slappade, hann baka lussebullar. Jag gillar inte safran, men dem blev goda måste jag erkänna! Nu är det inte mycket kvar tills jag drar, längtar. Jag kommer njuta varje sekund, att få bo utomlands har alltid varit en dröm, så att börja med 3 månader är helt perfekt.


Inte ens pälsjackan värmer!


What if I were to leave you? But then you fell back in love with me, how could you ever let me go? How could you ever, ever let me go? I scream your name across the bar, I carry pictures of your Neil Young guitar


Ska hälsa på Emelie om någon timma, det var längesen vi sågs. Vi stannar nog inomhus idag, det är ju -16°, wtf?!
Igår drog jag och en arbetskollega på afterwork, vi hamnade på O´learys på hemmaplan. Käkade och snackade en massa. Killarna ville dra med oss på libanesisk buffé, men dem höll på med renovering, tack och lov, det där stället såg inte sjysst ut någonstans! Jag åt istället en bluecheese burger med bacon och gott var det. Satt en massa ryssar som drack öl och kollade på hockey, förutom ett gäng som vägrade lämna oss ifred med deras blickar och kommentarer...




Everybody wants to be like us, filthy glamorous, we know how to party, sexy ugly, rock like us, silly and gorgeous real hot body



Jak&Jil


RSS 2.0