Let me upgrade U.


Åh, idag ska jag förbi JC och hoppas att jag hittar det här coola handsmycket :) Hade hoppats på något i silver men det här får duga!







 


I think every part of me is addicted to your touch, cause everything I got inside of me, got me needin' you so much


Jäkla huvudvärk! Vaknat två dagar i sträck med världens bultande huvudvärk och så nyser jag typ hela tiden. Kombinationen är ju oslagbar! Igår hade vi det riktigt trevligt, satt på O´learys, ett stort gäng på åtta personer, vi åt, drack och umgicks. Sedan skulle vi hem och vad händer då? Min kompis ringer och säger att deras bil har fastnat i garaget, och att det kostar 1500 kr att få ut den! Så jag åker tillbaka och plockar upp alla sju personer och vi hade världens fest i bilen, trots att jag var rädd för att bli stoppad av polisen körde jag i typ 140 för att inte åka fast, hur tänkte jag där? ha ha...! Nu blir det frulle, plugg och sen ska jag ut och söndagsroa mig. Ska kolla på en riktigt snygg lampa till min lya, har spanat in den ett bra taaaag nu, så nästa steg blir att den hänger på mitt tak!

 


 

 


Hold her hand through the black light, Baby it's a forest land of trick slides, honey just take your time, close her eyes


Nu ska jag ut och roa mig! :) Ha en super lördag, för det ska jag!



Walk the walk.


Trots att klacken är 13 cm funderar jag på att klicka hem dessa, lite Acne inspirerade måste jag säga :) Dagens klicka hem, vad tycker du?



Tattoo your name across my heart so it will remain, not even death can make us part, what kind of dream is this?


Åh, idag drömde jag om att jag skaffade tatuering. Har verkligen funderat på det ett bra tag nu, men jag vågar inte riktigt ta steget till att göra något som kommer vara för evigt. Bara den tanken skrämmer mig. Men snyggt är det och någon dag kommer jag säkert ha gjort en om inte två! Det sägs ju att man blir lite småbesatt. Vill gärna ha en vid handleden och eftersom jag tror väldigt mycket på ödet så ska nog min tatuering symbolisera det i form av text eller något annat såklart. Tycker det är snyggt och ha sitt namn också, men det känns rätt uttjatat, jag kommer väl aldrig glömma vad jag heter?




Why everytime I try to tell you how it feel, It's like a hiccup-cup come and it won't come-come, soon as I think I'm bout to share my lovin, that's when the hiccup's comin


Har precis ätit en lätt lunch och tänker redan på vad jag ska äta ikväll, gam eller gam? Men det är faktiskt redan fixat! Ikväll blir det ut och äta med tjejorna, vi har bokat bord vid nio så jag hinner plugga massor fram tills dess.
Ska dricka massa mojitos och äta stark mat, muhaha! ;) Känns riktigt skönt att få göra något annat än att bara sitta med massa tråkig text som ska matas in i huvudet...gah! Give me a break!!




I wanna see ya, I'd like to meet cha, what you said, she ain't no diva.


Monki.














Season love.


Hur snyggt är inte det här halsbandet. Tyvärr så är det slutsålt, men ska verkligen hålla utkik om det blir påfyllning, sen är det bara att klicka hem den. Färgen passar utmärkt i kombination med jeans och solbränna :)





Love me all summer, hate me all winter.


Just nu känner jag mig riktigt uttråkad!




It's like we at 2 places but different paces, we in trouble but you won't meet me at the bridge, It hurts and feels discerning, did you forget where your heart lives?









Samhället i ett nötskal.


Jag blir så ledsen och arg när jag får höra allting som sker i vårat samhälle. Vart är vi på väg?
Dagens samhälle präglas av ilska, aggression, ondska, lögner, brott, depression och allt vad det nu kan vara. Visst finns det positiva sidor av samhället också men jag vill lyfta fram det onda som måste bekämpas. Det som är bra är redan bra, men det som är dåligt måste göras bättre. Hur kommer det sig att man beslutar att döda sina medmänniskor, när ett liv är så pass värdefullt. Hur kan någon vara så egoistisk att ta någon annans liv och på tal om sitt eget? I vilket stadie har denna människa inte fått hjälp och vart någonstans gömde sig ignoransen att hjälpa denna. Hur var denna människans uppfostran och vilka brister fanns det som behövde klistras ihop...
Jag blir inte upprörd över dessa människors beteende utan jag blir upprörd över att något saknas i deras liv. Något värdefullt som dem har missat på vägen. För mig är det den farligaste sjukdomen man kan drabbas av. En sjukdom som inte går att bota, i vissa fall, ja men i andra helt omöjliga. Samhället måste bli betydligt bättre på att skärpa till sig och bli tuffare när det kommer till handling. Jag blir nästan mörkrädd. Ge hårdare straff, tuffare villkor, bättre vård, hjälp till dem utsatta- glöm aldrig bort dem.





Deja Vu.


You're everything I thought you never were
And nothing like I thought you could have been
But still, you live inside of me, so tell me how is that?
You're the only one I wish I could forget
The only one I love to not forgive.





It hurts like hell but I got to try, you already know the reason why, so no matter whos right or wrong I think its finnaly time that im moving on



Suck. Idag har jag pluggat ihjäl mig typ, känns det som. Har något fastnat? Nej typ inte! haha nerrå, en sak i taget annars blir man ju knäpp. Är riktigt trött på allt som har med kurslitteratur att göra!!! Jag vill göra något crazy och inte sitta med böcker dag in och dag ut. Snart får det vara nooog!



Hur grym är inte Cassie? Hennes stil är KLOCKREN!



Falling.


Please believe me
I've been down this road and back again
Learned my lesson and it was that love is not my friend
For the day I put my trust in you
Would be the day I say "I do"
Don't expect me just to open up
Maybe I'm just a little scared
Please don't tell me what you think I wanna hear.








Private Show.


Skinnshorts i all ära. Det här kunde inte se proffsigare och snyggare ut! Hittar jag ett par kommer dem definitivt hamna i min garderob, helst kombinerar jag dem med ett löst sittande linne och ett par gladitaorer och överdrivet med smycken!

















Anybody could've told you right from the start, it's bout to fall apart so rather than hold onto a broken dream, I'll just hold on to love


Hinner ta och skriva ett inlägg innan jag ska till skolan. Igår köpte jag iPhone, att det ska vara så svårt att få tag på den vita, visste inte att den var så poppis, men jag hann haffa den sista typ! Riktigt nice är det att ha en, men det är mycket att lära sig, men så är det med allt nytt, saker tar tid men när man väl kan det så är det lätt som en plätt!
I veckan blir det enbart plugg, ska lägga min lilla iPhone åt sidan, annars lär jag sitta med den hela tiden...
Har verkligen ingen lust att kliva upp ur sängen, TIDIGT, för att veta att jag ska stå och vänta på det där jäkla tåget i minst 40 min tack vare alla förseningar. Under sånna här taskiga perioder borde alla få ledighet så att man istället kan stanna hemma och jobba. Man märker att folk börjar bli frustrerade och man har ju tappat tålamodet för lääängesen. F*CKU SL och allt som har med VINTER att göra!!!



Can we bring yesterday back around, cause I know how I feel about you now




Shopaholic is what they call 'em my addiction, my prescription gimme shoes and give me bags, how much you want I need 'em bad


Hur coola är inte dessa? :) Nu är det lätt tentaplugg sen ska jag iväg på ett litet äventyr. Något väntar runt hörnet ;)


















ACNE.


Acne levererar sjukt snygga plagg gång på gång, och några gånger råkar jag klicka mig in på deras sajt :P
Här är i alla fall mina favoriter!




I never seen a smile so pretty, I need to know I'll always have you with me, so take your picture on my video phone, you can pick your own song and you could be the only one



Har börjat fundera på en Iphone i vit, känns som att jag och min kära Sony Ericsson borde gå skilda vägar...Vi har haft en härlig tid tillsammans, men som allt annat här i livet behöver man förändringar och jag är redo!








See the time we shared it was precious to me, but all the while I was dreamin of revelry.


Ikväll blir det frusna läppar, kalla fötter och spända axlar. Ska dra till en kompis ikväll och roa oss lite, vi har inte setts på ett bra taaag, så blir det när båda är lika duktiga på att skjuta upp saker. Vi har massor att prata om, skratta åt och skoja om! Vi har känt varandra i typ 9 år! Helt galet hur tiden bara flyger förbi...






Can't you feel the music in the air, close your eyes let the rhythm take you there, doesn't matter who you are or where you're from, come and dance to the music of the sun


Har satt ihop en liten önskelista inför våren. Nu vill jag att vintern ska vara över för GOTT, i alla fall ett bra tag framöver. Jag är så less på att frysa, dunjackan, röda kinder och frusna fötter! KÄRLEK till värme!




Take off my shirt, loosen the buttons and undo my skirt, stare at myself in the mirror, take me apart piece by piece, sorrow decrease pressure release.





Here I am looking in the mirror, an open face the pain erased, now the sky is clearer, I can see the sun now that all is, all is said and done





Here we lay face to face once again, silence cuts like a knife as we pretend, and I'm wondering who will be the first to say what we both know, We're just holding on to "could have been"s and we should be letting go.


Imorgon blir det en lång dag på jobbet, står inför ett nio timmars pass fyllt med kläder. För första gången har jag inte ångest,börjar se fram emot att jobba till och med! =D
I'ma rock this shit like fashion. ♥









BiB.


Hur coolt och SNYGGT är inte det här halsbandet som min kompis hade på sig idag? Ska ni satsa på halsband, satsa STORT!




I never seen an aura with a brighter shine, I love the energy you radiate, no I don't wanna push myself across your borderline, but I just can't let you slip away


Nu ska jag krypa ner i sängen, värme. ♥



Jak&Jil


I finally came 'round, I'm back on solid ground, can't let it get me down.


Okej, dagen började med ett långt telefonsamtal med examinatorn. Har ett par kurser som jag verkligen vill byta ut och som verkligen känns helt hopplösa. Fattar inte varför jag sitter med magisterstudenter som dessutom är utbytesstudenter och enbart pratar engelska när jag knappt kan 1+1 typ?! Hopplöst på riktigt! Dagen blev mycket roligare då jag skulle ha min första utbildningsdag på H&M. Paradiset att få jobba på ett sånt ställe om man andas, pratar, äter tänkte jag säga haha och drömmer om kläder. Personalen var hur trevliga som helst och jag fick lära mig massor och dessutom fick jag läsa en fet pärm på typ 43874285 sidor!!! Fick bra första beröm och dem tyckte att jag lärde mig snabbt och att det var bra framförallt som nybörjare och på H&M, fast å andra sidan har jag jobbat inom detaljhandeln ett bra tag nu, så det är väl lite vardagsmat varning på det hela :) Ser verkligen fram emot att få utvecklas på H&M, det ska bli mitt andra HEM!




We were as one baby for a moment in time, and it seemed everlasting that you would always be mine, now you want to be free so I'll let you fly, 'Cause I know in my heart our love will never die





Street.


Dagens inspiration innan jag drar iväg till jobbet. ♥ Bootsen!




My runway never looked so clear.





















Topshop

They turn green with envy when your on top, and dem heart is full with strife, their by gonna try to take your life


Begär! Skor med nitar ligger på min topplista ;)




I live where the sky ends.


Sitter och väntar in dagens föreläsning. Imorgon börjar första dagen på H&M. Fan vad kul jag ska ha! :D :D




When you feel like hope is gone look inside you and be strong.




Passion for fashion.


♥Kedjor
♥Stora accessoarer
♥Pastellfärger
♥Sotade ögon
♥Bodys
♥Mönstrat



<3





So giddy up time to giddy up, you say you're a rude boy, show me what you got now


Dåligt med bloggandet i helgen, kanske för att jag inte riktigt har något vettigt att skriva. Hade återträff med våra reskompisar hemma hos mig och det var supertrevligt. Sen begav vi oss mot stan och satte oss på något publiknande ställe och drack ända fram tills gryning och kom hem då oxå och sen dess har jag verkligen inte haft kraft eller ork att göra något. Skönt att det är söndag idag så man kan slappa. Har inte heller tänkt göra något speciellt idag med tanke på alla ♥ dag! Ska bara sitta hemma och ha det mysigt och läsa mina Elle tidningar...



Outrageous when I move my body, Outrageous when I'm at a party.


2night.





 




Alexander McQueen.




RIP Alexander McQueen



Ima rock this sh*t like fashion!


Veckan har gått som smör! Imorgon är det fredag och självklart blir det utgång och en återträff med våra resekompisar. Det kommer bli grymt kul. Nästa vecka börjar min utbildning på H&M, äntligen! Som jag har väntat på det här tillfället. Allting känns kul nuförtiden. Mina drömmar börjar bli till verklighet, skolan börjar närma sig slutet och framtiden ser ljus ut!



Photosdemode


As I recall, I know you love to show off, but I never thought that you would take it this far, what do I know?


Upp och hoppa! Ska vara i skolan om nån timma och jag känner mig helt lost och med det menar jag typ förkyld!
Jag känner mig seg som en snigel och vill bara ligga kvar i min varma mysiga säng. Skönt att helgen snart börjar närma sig, känns som att det är helg varje dag, dagarna bara rullar förbi. Nu är det frukosttajm!



She don't believe in shootin' stars, but she believe in shoes & cars.




Fashion items.
















Topshop, asos.com


Bridges are burnin' Baby I'm learnin' a new way of thinking now love, I can see nothing will be just like it was


Detaljer skapar looken! Gör det mer livfullt och spännande.



lifeintravel


The way you smile the way you taste, you know I have an appetite for sexy things, all you do is look at me, it's a disgrace


Köpte en efterlängtad brosch från Lindex, som har gått som smör. För er som varit ute efter en likadan vet ni vad jag pratar om. Broschen ska självklart användas på kavajen, axlarna såklart. I helgen ska den användas!
För er som är intresserade av resultatet kommer bilder sen. Nu ska jag sitta framför teven och ta det lungt, har suttit hos frissan och klippt topparna och klippt upp det oxå. Grymt duktig frisör, jag som oftast blir besviken av resultatet blev mer än nöjd!




You try to read me, you try to figure out, you try to breathe me, but you can't blow me out, you try to feel me but I'm so out of touch, I won't be falling you won't have to pick me up


Att skapa olika looks och låta kreativiteten flöda är bland det roligaste som finns. Ibland kommer det dagar då jag totalt river ner hela min garderob och där ligger klädhögen och väntar på att jag ska gå wild and crazy! Ibland funkar det och ibland funkar det inte, allt beror på mitt humör. Jag tar fram bäst outfits när jag inte behöver planera dem i förtid. Ska jag på fest, brukar jag oftast stå en hel dag och titta på min garderob och när det väl är dags för utgång känner jag mig inte riktigt 100...Två personer jag hämtar inspiration ifrån är dessa, Columbine och Sara.
Deras outfits passar superbra till det här vädret och självklart är det GRYMT snyggt! Vill man vara fin får man lida pin, trots kylan ;) Right?



Stockholmstreetstyle


So come on and fly with me, as we make our great escape.




I feel on top of the world!


Idag var jag på introduktionsmöte för mitt nya jobb! Det känns hur spännande som helst, vill bara börja jobba.
Pratade med massa sjyssta människor som oxå är lika förväntansfulla och glada att få börja. Men först är det två dagars utbildning som gäller och självklart vart jag placerad på hemmaplan, vilket känns superskönt. No stress, no press. Då hinner man lära sig det mesta i lugn och ro, men sen blir det annat! Då blir det stan som gäller. Jag älskar tempot och ibland även stessen, tro det eller ej :) Efter mötet köpte jag med mig ett par accessoarer som är supersnygga och vill man ha liknande får man skynda sig på, för det är verkligen inte lätt att få tag på något så populärt! Självklart lägger jag upp bilder, tyvärr har jag inte kabeln till kameran just nu...






I´m in trouble, but it feels like heaven.


Gonatt!



It's like I checked into rehab Baby, you're my disease.


En utav mina favorita outfits bär Rihanna upp. Gillar kombinationen av kavajen, bodyn och haremsbyxorna, och till det bär hon upp det med ett par louboutin. Klockrent! Själv skulle jag föredra att lyfta outfiten ännu mer med rött läppstift ;)




Ankle.




Topshop


Be careful what you wish for 'cause you just might get it.


Igår hade vi det supertrevligt. God mat och trevligt sällskap. Precis så ska det vara för en lyckad utekväll.
Ett ställe som gör supergoda drinkar är Fridays, vill man vara mer casual än party party ska man gå dit och hänga. Strax ska jag iväg på ett litet äventyr och imorgon börjar min första introduktionsdag på nya jobbet. Jag är förväntansfull! Sedan kommer jag få butiksutbildning och sen är det bara att sätta fart, härligt att ha ett jobb där man ser kläder och skor varje dag, det kan inte bli bättre ;)


These fancy things, will never come in between, you're part of my entity here for infinity, when the war has took it's part when the world has dealt it's cards, If the hand is hard together we'll mend your heart


Gillar man att smycka ut sig och överdriva när det kommer till accessoarer ska man passa på att köpa dessa som kommer från KappAhl. Själv skulle jag välja att köpa minst 2-3 halsband och justera dem i varsin längd. Snyggt!














Spotlights.


Igår gick all min energi till att glädjas åt att jag fick drömjobbet. Jag är överlycklig! Även om det för många inte anses vara något speciellt så är det för mig något betydelsefullt och jag ser enorma utvecklingsmöjligheter, det är den främsta anledningen till att jag sökte till H&M. Självklart ska det firas med utgång och annat skoj och så är det ju lördag också ;) Igår köpte jag ett par riktigt snygga ankleboots från Don Donna och jag måste säga att dem var ett riktigt kap! Bild kommer senare. Nu ska jag försöka ta fram en outfit till kvällens utgång. Lateer!





Fashioncopius


I'm so excited, and I just can't hide it, I'm about to lose control and I think I like it


Världens bästa dag! Jag är världens lyckligaste! I made it! If you dream big you will be big. Jag har fått mitt drömjobb. Nu ska jag satsa helhjärtat på det jag BRINNER för! Kan inte beskriva med ord hur tacksam och glad jag är att jag aldrig gav upp hoppet. Av alla kandidater lyckades jag trots allt visa hur mycket jag ville det här. Det här ska firas. Det här är verkligen början på något stort. Fashion, here I come! Ge aldrig upp dina drömmar, även om dem är hundratusen mil ifrån dig ;)



Rocking these diamonds I'm rocking this chain, make sure you get a picture, I'm rocking my fame


Supermodellen Erin Wasson bär upp klänningen riktigt snyggt. Är man sugen på att ha en likadan kommer den från Whyred och är riktigt poppis!



While your´e gettin your cry on, Im gettin my fly on.


Klockan är knappt tio men jag känner mig tröttare än tröttast och nu ska jag drömma mig bort. Imorgon är en ny dag, skönt att man är ledig. Behöver inte tänka på när jag ska vakna och när jag ska lägga mig! Natti, natti!





The way you smile, the way you taste you know I have an appetite for sexy things, all you do is look at me it's a disgrace, what's running through my mind is you, up in my face



Lindex


Life is so crazy and love is unkind, because she was first darlin' will she hang on your mind? You're part of me but you don't even know it, I'm what you need but I'm too afraid to show it


Elin Kling bär upp the perfect combination och min favoritväska som kommer från Alexander Wang. Jag kan inte sluta drömma om att en dag få äga den där väskan! Love it ;)



stylebykling


Eat in style.


Skulle inte Chanel popcorn smaka bättre än vanliga? ;)



I saw them holding hands, she was standing there with my man, I heard them promise Til death do us part, each word was a pain in my heart



fashioncopius


It's like I checked into rehab, baby you're my disease.


When we first met
I never felt something so strong
You were like my lover
And my best friend
All wrapped into one
With a ribbon on it



It's gonna take a miracle to bring me back.


Jag har köpt tvättmaskin till min lägenhet. Ätit världens godaste ceasar sallad  på O´learys och pecannöt kaka med glass. Jag är så mätt och belåten! Låter säkert som värsta gamen, men hemligheten bakom allt ätande är att jag delade den med två andra personer! Got ya ;) Kunde inte ha avslutat den här onsdagen bättre! Nu ska jag ta och varva ner innan läggdags så jag kan sova riktigt skönt...!



Rollin' up to the club on the weekend, stylin' out to the beat that you're freakin, fantasize I'm the track that you're tweakin, blow my heart up put your hands on my waist pull the fader, run it back with original flavor


Jag behöver hitta mig ett par nya ankleboots, jag vet att jag har överdrivet med skor men jag får aldrig nog. Ett par till, och ett till skadar inte tänker jag, och vips har man en hel skohög liggandes. Ska se om jag hittar ett par svarta basic som man kan ha både till vardag och till fest. Jag känner på mig att det kommer bli fest ganska snart, och man vill ju inte gå runt med klackar i det här snökaoset. Självklart vill man ju inte förstöra dem, men frysa går bra ;P




























So you're doing better now, everybody comes around but you don't really need 'em, cause you're stronger and you're better, and you're ready for whatever


Klockan 10.30 var jag på plats. Nervös och ivrig var jag, men det är ganska självklart när man är ett steg närmare sin dröm. Man vill verkligen visa hur mycket man vill det här, men samtidigt vill man ju ändå hålla en låg profil och inte verka galen. Jag hoppas och tror jag gjorde bra ifrån mig. I veckan får jag svar, make it eller break it?
Wait & see...;)



My affliction, I'm addicted I cant lie, kiss me one more time before I die.




Ελλάδα.




Si si.


Tro det eller ej, men det gick inte många minuter tills jag anmälde mig till spanska kurs. Jag kommer höra spanska i 3 månader framåt, det kommer bli riktigt kul! Aquí vengo! Si, Si ;)




Sergio Ramos


Look´s.




Dream as if you'll live forever, live as if you'll die today.


Jag vill att månaderna ska passera förbi dessa jobbiga tider. Knappt 5 månader kvar tills examen och jag har massor med planer inför framtiden. Jag har mål som jag vill uppnå, jag har saker jag vill göra och se. Massa tankar snurrar i mitt huvud och vilket val gynnar mig bäst och vilken väg är den mest effektiva att ta?
Jag vill åka till Italien och studera mode/styling, samtidigt vill jag bosätta mig i ett annat land, och för att kunna göra det behöver jag kunna språket. Ska jag lära mig ett nytt språk? Kommer jag klara av det? Jag vill heller inte göra något jätte seriöst efter examen, som att fortsätta studera på akademisk nivå. Jag vill känna mig fri, göra något jag verkligen tycker är kul och trivs med, jag vill slippa tänka på att plugga massor för att klara en tenta. Jag vill lixom bara hålla på med något jag verkligen trivs med nu, utveckla det och bli bäst på det! Valen är många, och ju mer val jag har desto mer förvirrad blir jag! Jag måste börja någonstans, det är dags att fly, mitt liv ska fyllas med sol och glädje, se havet varje morgon och inte vakna till det här. Jag är less på allt, framför allt livsstilen, samma människor man möter, samma vägar och destinationer, samma rutiner, samma ALLT! Jag kanske stressar mig igenom allt, men det är för att jag vill så mycket på samma gång. Jag är envis, jag vill lyckas, jag vill leva det liv jag alltid drömt om även om jag drömmer ska jag se till att det blir verklighet...



Nobody can go back and start a new beginning, but anyone can start today and make a new ending.


Elle.


Såhär pass snygga detaljer kunde man se folket bära upp på Elle galan. Stiligt värre!


stockholmstreetstyle


I can't help myself I'm addicted to a life of material, It's some kind of joke, I'm obsessively opposed to the typical


Idag är jag ledig, känns rätt skönt med tanke på att jag verkligen inte har lust att gå ut i det här vädret. Så idag blir det hemma och mysa och lite plugg såklart också. Nu ska jag käka frukost, föna håret sen börjar min dag!
Imorgon väntar något spännande. Ett steg närmare min dröm. ♥




RSS 2.0