Hellas!


Ska strax iväg och jobba X antal timmar, åka hem för att packa resväskan och sen dra mot Arlanda för inatt åker vi till Grekland, som jag har längtat! Underbart med sol och värme, kan aldrig få nog!




You know, what's more special than you?


Nytt armband från Lindex som kommer användas flitigt i höst.



Never regret something that once made you smile


Har haft underbara dagar med finbesök och kräftskiva. Åkte iväg till Arlanda och lämnade bästa C.O i eftermiddags, vilken underbar människa. Varför ska man bo så långt ifrån dem man tycker om? Sitter hemma och är galet trött, det har varit en intensiv helg och inte nog med det så vaknade jag åtta imorse för att vara på ett hemligt ställe på Stureplan för mitt mini ego projekt ;) Åh vad jag längtar! Imorgon ska jag till frissan och fräscha upp mig för på söndag åker jag till Rhodos.








Like you never had a love





Be a flirt and smile until your face hurts


Mina nya örhängen kommer från Gina Tricot.




The way your sweet smell lingers when you leave the room, stories you tell as we lay in bed all afternoon, I dream you now every night, in my mind is where we meet


Nu är jag äntligen ledig i 6 dagar! Wihu, känns riktigt skönt och ändå unnar jag inte mig lite sömn. Klockan är åtta och jag har redan hunnit äta frukost., lär väl somna om snart igen. Idag ska jag städa och fixa lite hemma för imorgon får jag finbesök. Det kommer bli riktigt kul! Ska vara på flygplatsen tidigt, det är alltid en speciell känsla när man besöker flygplatser :)


I augusti förra året jobbade jag ihjäl mig
för att kunna spendera 3 månader i USA,
underbart!


Smile





My beautiful dark twisted fantasy


Sista jobbdagen är imorgon sen tar jag en mini semester innan den "riktiga" semestern börjar för då åker jag nämligen till Grekland, lyxigt va? Har man jobbat hela sommaren förtjänar man lite sol och bad. Sen får jag besök från USA under helgen, har redan planerat vad vi ska hitta på. En utgång på fredagen blir det, så långt kanske jag ska säga att jag kommit haha! Duktigt ;) Nu ska jag ta och hoppa i säng och drömma mig bort.


Go natt!


Anne Sofie Madsen SS12


fashioncopious


For your love I would swim clear cross the ocean, If I knew I'll die I'll die trying, do anything for your hearts devotion, cause I see the god in your eyes


Den där koftan.




Life´s wonderful


Allt känns så underbart just nu. För ett par dagar sen blev jag erbjuden fast anställning, jobbet flyter på, har haft mysiga dagar med () och om ca två veckor drar jag till Rhodos. Det kan inte bli bättre! Har saknat värmen och sand mellan tårna. Nedräkningen har börjat!


28/8-11


V


Måste ta och visa er mina snygga vintage örhängen som jag köpte i USA.




Start over


Ska strax iväg till Yasuragi på Hasseludden med vänner, hur mysigt som helst! Det var längesen jag hade en spa dag, min kropp är på helspänn så jag känner att den här dagen kommer vara till nytta.


Avkoppling vid stranden


Changes


Jag är helt slut. Hade feber inatt och kunde knappt sova, yr i skallen var jag oxå. Men krigare som jag är försökte jag glömma bort febern och jobbade elvatimmars pass. Hur grym är inte jag? Visst att jag mådde piss hela dagen och jag vet att man inte ska jobba när man är sjuk men det var värt mödan att åka till jobbet för idag fick jag den glada nyheten att jag blev fast anställd , fatta hur kul och bra det är!!! Har inte riktigt fattat det än men det gör jag så småningom...
Nu till en annan sak, den 28:e augusti drar jag till Rhodos, kommer bli riktigt skönt och jag saknar riktig hetta, hav, sand mellan tårna och svalkande drinkar. Mycket på g nu, hinner knappt med allt!




Jump


När jag inte orkar rota i garderoben eller har idétorka så tar jag fram första bästa svarta plagg. Jumpsuiten är en favorit när man inte har lust att mixa och matcha. Köpte en liknande variant som ni ser på bilden från H&M trend och den är supersnygg, det kanske är den trots allt?!




RSS 2.0