Happy


Jag har suttit nervöst på sängen och väntat på ett samtal, det var inte bara ett samtal utan det är min dröm! Klockan halv tre ringer min telefon, och jag får svara på ett par frågor, som ni redan förstår så fick jag göra en telefonintervju. Jag är riktigt stolt över mina svar trots min nervositet! Jag kan avslöja att det är ett megastort modeföretag mer säger jag inte! Fick svara på vilka trender som vi ser 2012 och vilken trend som råder idag, mina svenska favoritdesigners och vem om inte jag kan svara på det här i sömnen? :)


Don’t it seem like, like I’m always there when it matters, but missing most of the other time a terrible pattern, the rewards I see from working made me an addict


Jeffrey Campbell såklart ;)




Some people come in your life as blessings, others come in your life as lessons


4 dagar kvar till nyår och 3 jobbdagar kvar för det här året! Jag kommer festa in 2012 med en massa vänner. Vi börjar kvällen med fördrink hos en vän för att sen dra in mot stan. Jag är taggad! Har sett fram emot att få avsluta det här året, därför ska jag slå till med att gå på denna dunderfest och slå klackarna i taket. År 2012 ska bli mitt år det har jag redan bestämt, the new me is taking over! ha ha ;)





It’s the most beautiful time of the year lights fill the streets spreading so much cheer, I should be playing in the winter snow, but I'mma be under the mistletoe


Åh vilken mysig julafton vi hade igår. Det blev såklart julskinka, sill, köttbullar, prinskorv och massa annat gott. Jag lyckades göra världens godaste ris á la Malta. Det blev en lugn jul i år vilket känns skönt, jag har inte orkat med stressen och pressen att handla en massa så i år blev det ett fåtal paket. Julen känns aldrig riktigt densamma som när man var liten. Jag fick ialla fall det jag önskat mig. Morrocan Oil, handgjort vinställ med två flaskor vin och en champagne och en stavmixer. Jag är mer än nöjd! Till brorsan köpte jag en Tiger of Sweden väska och Happy Socks, gissa om han blev överlycklig!




<3


Önskar er alla därute




God Jul





10.25





I wanna keep it how it is so you can never say how it used to be


Vill du ligga ett steg före ska du hålla utkik efter vita plagg, trenden kommer smyga sig fram i vår.


fashioncopius


I could've been a princess you'd be a king, could've had a castle, and wore a ring


Två klänningar som jag lyckades klicka hem kommer från sortimentet Modern Classic (H&M), köpte två likadana, passformen satt som ett smäck, varav den lila klänningen är designad av Versace. Jag har inte varit speciellt intresserad och engagerad av kollektionen, tyckte inte den var en riktig hit, den enda kollektionen som gick mer i min smak var Klingans kollektion, stilrent och tidlöst. Versace klänningen lyckades jag haffa till ett grymt pris, vågar inte skriva ut det här på bloggen för då kommer ni jaga mig ;)








On the 1st day of Christmas my baby gave to me quality T-I-M-E


På min önskelista hittar du det här:



Hårvårdsserie från Maroccan Oil






Schampo & inpackning från L´oreal





Massage



Diamonds used to be coal look young cause they got soul, that's why they're beautiful and my heart used to be cold 'til your hands laid on my soul


Ligger kvar i min säng med datorn i mitt knä och kollar samtidigt på teve, känns skönt att vara ledig efter gårdagens arbetspass. Känner mig en aning förkyld också men förhoppningsvis blir det ett kort besök, nu finns det ingen tid att bli sjuk. Nästa vecka blir det födelsedagsfirande, soldusch och ett dunder nyårsfirande med massa vänner. Ser fram emot veckan! :)




Sooner or later




You'll never need 2 'cause I will be your number 1, them other chicks are superficial but I know you know I'm the one, that's why I'm all into you 'cause I can recognize that you know that



Jak&Jil


I cover me up I colour me white, white as if it's over, over night a new page, I need a new beginning


För ett tag sen köpte jag nya garderobshyllor och passade samtidigt på att rensa garderoben. Självklart slänger jag inte mina gamla kläder utan ger bort till bekanta som uppskattar plaggen lika mycket som jag gjorde första gången jag köpte dom och resten åker till hjälporganisationer, bra va? :) Nu när julen närmar sig är det en fin tanke att skänka bort en massa till behövande, för visst kan man bli en aning bortskämd med all konsumtion...




If you promise me I'll promise you that I'll be there, until we both know our hearts, until we know how to share


Jag som älskar stora accessoarer hittade det här halsbandet i en butik i USA, har inte invigt det än men med rätt outfit blir det hur snyggt som helst!




It's cold around me the night is young, the sun has fallen and I've become the lonely one, the moon is dancing among the clouds


Hade en galen dag igår med både migrän och kräksjuka så ni kan tänka er hur jag mådde, SKIT rent ut sagt.
Kunde knappt äta något då jag spydde upp det igen och så höll det på hela dagen lång, kul söndag! Idag mår jag mycket bättre men måste sitta hemma så därför tog jag ledigt från jobbet. Har haft vintersjukan tidigare och då var det också kring juletid. Ska ta en varm dusch nu och äta, för jag kunde knappt få i mig något igår.


Trött tjej...


Platå


Zara.com


When words fail, music speaks


Med den här bilden säger jag god natt, för imorgon väntar ett långt arbetspass. Att jobba 10 timmar känns hur lätt som helst. Arbetsskadad? JA, och inte nog med det är jag härdad 4 life!


Nej, jag sover inte med smink :)


Lana Del Rey


Jag vill festa in 2012 med den här snygga frillan.




Miss you


Idag för exakt 1 år sen tog jag mitt pick och pack och tog flyget till drömmarnas land, USA. Jag spenderade 3 månader i paradiset och jag har aldrig känt mig lyckligare, det var det bästa jag någonsin gjort! Det är en speciell dag för mig och jag får lite ont i hjärtat när jag tänker på hur snabbt tiden flyger iväg.




You don´t know


För en stund sen fick jag ett sms av min kompis, jag kunde inte ha sagt det bättre. Det fick mig verkligen att tänka till hur man ibland tar saker för givet och att allt som var självklart kan försvinna på 1 sek...




Flashy lights everywhere, we are livin life like theres no tomorrow


Idag gick jag runt på stan och letade nyårsklänning. Hittade en snygg axelbandslös med stenar och en liten öppning vid midjan som gör klänningen super sexig men tyvärr följde den inte med mig hem. Tänkte rota fram en klänning som jag har haft på mig 1 gång så jag kanske får pimpa upp den med snygga accessoarer istället och till den klänningen behövs det en soldusch för man visar upp halva ryggen, så det ska snarast bokas!


Mitt halsband fotas av en vimmelfotograf :)


Heavy metal


Metallic och silver är en av säsongens stora och hetaste trend, glittriga och nästan vaxade plagg syns ute i butikerna. Själv har jag hakat på trenden och köpte nyligen en tröja med snygga detaljer som jag visar upp i ett annat inlägg. Här ser ni mina favoriter från trenden.


Jak&Jil


When I'm here in your arms I feel love in my heart I can breathe, not even mention myself I don't care I'm with you, you with me, I never wished on a star when a star ain't got nothing on me 'cause I can wish you in my dreams


Nu när vintern är här vill man mer än gärna ta på sig en mysig kofta eller grovstickad tröja. Jag föredrar oversize modellen och det brukar jag hitta på herravdelningar lite här och var, ett tips! :)

Kabelstickad tröja är en favorit!



Oversize modellen



I got you


Bästa med igår var mitt spontanköp, visst att jag har funderat ett tag men igår slog jag till på en teve. Yippie! Nu känner jag mig äntligen som en hel människa, har ju inte fattat tidigare vad folk snackat om; har du sett det där avsnittet, du vet den där låten från reklamfilmen, på teve såg jag...?! Jag har känt mig helt lost om jag ska vara ärlig, har knappt hängt med någonstans, datorn har ju räddat mig till en viss del men nu är jag fullkomlig, och inte nog med det känns min lya som ett riktigt hem. Nu har jag inrett det precis som jag vill och allt har jag köpt från egen ficka, jag känner mig stolt och vuxen! Blev dock en hyffsad dyr månad, men smakar det så kostar det, right? ;)


Tv bänk next!


I keep you with me in my heart, you make it easier when life gets hard





Baby girl, roll down the window I love to see your hair float when the wind blow, even if the money been slow


Igår drog jag iväg med vännerna till grymmaste konserten på länge, J.Cole! Vi körde pre-drinks på East och fortsatte kvällen på Nalen där han spelade. Vilket gung det var på dansgolvet och folk var taggade till tusen, en konsert jag sent kommer glömma :)




Abracadabra


I fredags drog jag iväg till åres första julbord med jobbet på Scandic Hotel, det var hur trevligt som helst. Jag höll på att spricka slutet av kvällen, så mycket åt jag! Sen blev det dans, skratt och en massa dryck. Jag och en kollega hade planerat att gå ut och dansa och vi var taggade till max! Blev tequila shots med apelsin och socker, något att rekommendera, jag tål egentligen inte tequila men det här var gott, sen blev det vin och sen blev det...ja, ni fattar.
Vi hamnade på Söder och slog klackarna i taket natten lång, jag har inte skrattat så mycket på länge. Tack för en underbar grym kväll, M!




You can be my brown-eyed beauty and I bet you see right through me


Snart smäller det! Nu är det bara 25 dagar kvar till nyår och jag och en massa vänner ska slå på stort. Det blir fest med mat och massa bubbel. Det enda som saknas nu är en nyårsklänning. Ska festa in 2012 med något glittrigt och over the top! Här ser ni mina tre favoriter som kommer från Topshop. Enjoy!
















RSS 2.0