Tired and I just need a break


Fatta att jag har jobbat i tio timmar och fyrtiofem minuter och har hunnit med morgonmöte och häng med kompisar. Orkar knappt borsta tänderna så slut är jag. Vill bara hoppa i säng och mysa under det varma täcket och sova djupt, men har inte sovit bra på ett par dagar så jag ska sitta här tills jag tröttat ut mig själv till max och se om jag sover skönt ikväll istället. Behöver komma ner i varv efter en sån här lång dag och då passar det perfekt att surfa och lyssna på musik tills kroppen tackar för sig. Go natt!


Hur coolt är inte det här sovrummet?


Mama please don't cry I will be alright, all reason aside I just can't deny


Tisdagen bjuder på löning och hembakad pizza. Underbart.




She don't believe in shooting stars, but she believes in shoes and cars, wood floors in the new apartment, couture from the store's department


Jag behöver hitta bra förvaring till mina smycken, har hur mycket som helst som ligger lite överallt. På bokhyllan, i garderoben, i väskan...ja, ni fattar! Hjälp?!




I guess I met you for a reason, only time can tell


Igår hängde jag med bästa Emma, det blir extra mycket skratt när vi umgås och fjantar oss för den delen haha!
Spanade runt efter mysiga höstplagg och vi köpte med oss varsin tröja från Gina Tricot och sen bestämde vi oss för att fika, men det räckte med varsin latte istället. Nu väntar jag på paket från USA. FedEx ringde igår men då var jag inte hemma så han gör ett nytt försök idag. Spännande! Fast å andra sidan så vet jag på ett ungefär vad jag ska få, det är saker jag har besällt från min kära vän, MAC och Victorias Secret produkter är på väg hem till mig, yippie! Alltid kul att få paket. Någon dag i veckan vill jag ha paket av min man, stora som små. Jag älskar överraskningar.




You almost wish that you could have all that bad stuff back, so you could have the good


Åh vad jag diggar Rihannas senaste låt och video, den är grym! Säga vad man vill, men älskar hennes galna personlighet.





We found love in a hopeless place


Jag var lite skeptisk till färgen i början, men jag tror det kommer bli en favorit! Härligt med starka färger i höstmörkret.


"Jag kommer se ut som en levande karamell, Emma! " :P


Let it fall


Hösten är trots allt en mysig årstid om man kollar på modet. Det är mycket lager på lager, grovstickade tröjor, päls och boots. Själv har jag plockat fram både pälsvästen och pälsjackan i fusk såklart och känner mig redan hemma i den trenden.

Stockholm Streetstyle


Could it be a boy like you that would give me anything If I asked him to, to take all my dreams and make them true


Söndagsmys på Kardemumma efter lägenhetsvisning. Nu blir det hemmagjord pizza...




‎"Truth is, everybody is going to hurt you; You just gotta find the ones worth suffering for"





TGIF


Igår hade vi fredagsmys hos en vän med Idol. Det var så skönt att sitta hemma med levande ljus och umgås med tanke på hur kallt det var ute. Frös ihjäl mig!




I can only imagine


Vilken hektisk dag! Fick ett samtal igår morse innan jag skulle iväg till jobbet. Hade sökt jobb på en kommunikationsbyrå på Stureplan någon dag innan och till min förvåning var dem snabba nog att ringa och boka in mig för en intervju. Efteråt tog jag en runda på stan, spanade in höstnyheter som kommit in i butik och sen bestämmer jag mig för att åka hemåt. Hinner åka en station innan ett annat jobb ringer och vi bokar in en intervjutid redan samma dag i samma område. Två flugor i en smäll, det är inte dåligt! Nu håller jag tummarna och hoppas innerligt att jag lyckas kamma hem det här ;)


Fick beröm för att jag tog med blocket till intervjun, tydligen
är det inte alls många som gör det. Professionellt intryck!

Välkomnades av den här plutten



Tog en lunch innan intervju nr 2. Supermysigt fik på Stureplan!


I was caught up in physical attraction, but to my satisfaction baby you were more than just a face


Har suttit i sängen och lyssnat på musik och bara slappat. Hur skönt som helst med tanke på vädret. Jag avskyr regn och då tillbringar jag mer än gärna min tid hemma och myser. Till en annan sak, jag har ju tidigare tjatat i bloggen om hur bra Bare Minerals är och som allt annat nytt var jag skeptisk i början, men under min USA vistelse bestämde jag mig för att prova på mirakel mineralerna och jag är supernöjd! Köpte med mig ett kitt plus några foundations till ett riktigt bra pris och det var mycket billigare än här hemma. En nära vän var supersjysst och köpte Bare Escentuals brun utan sol och en foundation till inköpspris. Löve it!




Don´t bring me back


Från och med den 4:e november kommer en förändring ske, jag kan knappt vänta!
Ska strax ta bussen och gå ut en sväng, passa på medan jag är ledig. Igår hade vi pyjamasparty hos en vän, det var hur mysigt som helst. Hon bjöd på middag, frukost, Jersey Shore och massa annat skoj.




You can stop the clock that wouldn't be time enough, you could let the light turn to morning, I still would be wanting more of your love

H&M.COM


What goes around, comes around like a hula hoop


Befinner mig just nu i detta tillstånd, och det är inte alls kul kan jag säga. Men som alla andra situationer så tar jag mig upp, stark och med ett leende på läpparna igen.



Boy you'll be the death of me, you’re my James Dean you make me feel like I’m seventeen, you drive too fast, you smoke too much but that don’t mean a thing, ‘cause I’m addicted to the rush


Nu har rean kickat igång i dem flesta butiker och jag passade på att köpa dessa snygga örhängen från Gina Tricot. Nya favoriter i samlingen!




Haircare


Jag tycker det är hur viktigt som helst att sköta och ta hand om sitt hår rätt och speciellt när man plattar håret så ofta som jag gör. En bra början till skonsammare hår är att använda rätt produkter från första början och själv satsar jag gärna på produkter som kostar lite extra, och jag har märkt att det faktiskt är värt mer i längden. Just nu använder jag L´anza och L´oreal och är supernöjd!


L´anza: Silk Serum, healing strenght. CP Anti Aging Complex. Gör håret silkeslent och reparerar. Används även av min frisör!

L´oreal: Thermo repair. Reparerar hårfibern och beskyddar håret, gör det även lätt att föna.







Do I ever cross your mind?


Sorry för taskig uppdatering, livet har kommit emellan, men jag försöker slänga upp ett inlägg. Lovar att bli bättre, måste bara strukturera om mitt liv lite. Ska strax iväg till jobbet, igår var jag på dåligt humör hela dagen, hoppas det blir bättre idag.




There's a fire starting in my heart, reaching a fever pitch, and it's bringing me out the dark, finally I can see you crystal clear


Ska strax iväg till jobbet, men först vill jag visa er dagens detalj. Halsband från H&M.




I'm so tired of things I just wanna settle down, I swear to you I've changed




Funderar på att slå till, vad tycks?


Look at me now


Jag har verkligen känt mig så effektiv dem senaste dagarna, hunnit med massa ärenden. Att bocka av listan känns skönt! Svängde även förbi Vällingby C med en vän, underbart väder så vi passade på att ta en fika i solen och jag passade även på att shoppa en födelsedagspresent, en kompis fyller år på lördag så han har styrt upp med en fest. Kul att ha något att se fram emot när helgen börjar smyga sig fram. En annan rolig sak är att jag ska på intervju, igen! Men denna gång är det en utlandstjänst och utbildningen kommer vara i Mallorca. Jag är nervös och spänd! Måste förbereda en mini redovisning som jag ska hålla framför en grupp. Känner redan pirret i magen :) Nu ska jag försöka varva ner, lyssnar på musik innan läggdags, det brukar funka!




Addiction


Det är sjukt jobbigt att bli småbesatt av något och speciellt ett spel! Jag kan inte slita mig från min lur. Jag äter, sover, vaknar mitt i natten och drömmer om wordfeud (typ), tragiskt men sant. Så om du är lika besatt så lägg till mig på pelama, jag vill bli bäst! Jag kan erkänna att jag var trög i början men nu börjar jag fatta vad det hela går ut på, jag lyckades skrapa ihop 30 poäng på ordet väx, hur grymt är inte det? :)


Varning! Beroendeframkallande...


I stare at my reflection in the mirror: "Why am I doing this to myself?" Losing my mind on a tiny error, I nearly left the real me on the shelf


Ring, Forever21


Why is everybody so serious? Acting so damn mysterious, you got your shades on your eyes and your heels so high, that you can't even have a good time


Börjar min söndag med att dricka kaffe vid sängen och läsa bloggar. Har även kollat upp en mässa jag ska till i november med massor av mode. Nu gäller det bara att boka biljetter så jag inte blir upptagen med annat den dagen.




I've been looking under rocks and breaking locks, just tryna find ya I've been like a maniac insomniac, 5 steps behind ya


Jag hann gå ut en sväng imorse och passade samtidigt på att njuta av (vår)solen. Underbart! Nu sitter jag här och lyssnar på musik, hann dricka en Xide och ätit massa chips. Visst låter det som att en utgång är på g? Och jajjamen, det kanske blir så oxå! Väntar på att en vän ska sluta jobbet så får vi se vad vi hittar på.




RSS 2.0