Inspiration färgklickJak&Jil


25


Har verkligen haft en fantastisk 25-års dag med en massa roligheter, det har varit paketöppningar, middagar, utgång och event där jag bland annat fick träffa Frida Fahrman och låtsas dj:a med Linda Sundblad. En fullspäckad och intensiv vecka som jag länge kommer minnas och den är inte slut än. På lördag slår jag till med fest hemma hos mig. Kommer bjuda på tilltugg och dryck, precis som förra året. En lyckad fest som tog slut 5 på morgonen. Bjuder på bildregn från min dag.


och inte nog med det, blev jag vinnare av Aussie eventet med
Frida Fahrman. Tavlan Paris ska budas över till mig!
Fick en chock då jag fick reda på att jag var vinnaren
när jag kom till eventet...:D


The time has come and I´ts finally here, have a candle lit dinner or just settle down my dear, whatever you like


På onsdag fyller jag hela 25 år, fattar inte riktigt det själv, känns som jag var 23 igår. Tiden går snabbt när man har roligt, visst känner jag lite åldersnojja men varje ålder har sin charm, right? Födelsedagsfirandet börjar redan på onsdag med middag med kollegorna fram tills på lördag då jag slår till med en dunderfest! Har redan klirrat outfit och inte nog med det har jag bokat soldusch så jag ska vara extra fin och solbrun ;)
Neon


Neon och pastellfärger är helt rätt i vår.


Zara.com


Mind in once place, heart in another


Visar en sneak peak på min födelsedagsoutfit som jag ska ha nästa vecka. På onsdag börjar firandet med middag med kollegorna och på lördag är det en stor fest hemma hos mig. Ser verkligen fram emot nästa vecka, dock ser jag inte fram emot att bli ett år äldre, ångest!
Take good care of my heart


Lyssnat på Whitney Houstons gamla klassiker under morgonen och strax drar jag iväg till jobbet. Idag har jag uppsatt, det sker nästan aldrig, men snyggt blev det när jag lockade lite med plattången.
Can´t deny that I want you, but I´d lie If I had to


Idag åkte jag in till stan och besökte Tajmahal och köpte med mig löshår som en kompis ska ta och klippa till åt mig. Har aldrig haft det tidigare, kul att prova, och jag tänkte ha det på min födelsedagsfest som kommer bli riktigt grym, det känner jag på mig redan nu. Alla är taggade och vi kommer bli sjukt många som kommer trängas i en stor etta ;) Har redan bokat in soldusch och klänningen är på väg hem till mig.
If it´s good it got to last


På söndag står jag på Globen och sjunger till Drake. Can´t wait!
I want you to know, you´re far from the usual

Yesterday is a canceled check, tomorrow is a promissory note, today is the only cash you have, so spend it wisely


Jag har inte varit den bästa på att blogga, tiden har gått åt till annat, men nu gör jag ett till försök för att samla krafterna och leverera. Vi börjar idag!
RSS 2.0