Ge mig skor.


Vandrade runt i butikerna innan jag skulle hem för att hålla mig uppdaterad vad som finns ute just nu och för att jag inte ska missa något snyggt. Såg dessa snygga gladiator skor samt pumps och kunde inte gå därifrån förens jag hade dem i min egen kameramobil, dock äger jag inte dem ännu, men snaaaart! Skorna kommer från Eurosko och dem har verkligen fått in ett riktigt sjysst sortiment. Ta dig en titt om du har vägarna förbi :)







För henne.

H&M style guide denim



Jacka, 349:-
Väska, 498:-
Skor, 398:-

För honom.


Var inne och kikade på H&Ms style guide denim och hittade somriga plagg. Jeans är en het trend i sommar och slit gärna ut dem till max! Våga använda färger, kolla in den lila jackan...snygg till solbrännan ;)


Dressed for summer!


Jacka, 198:-
Jeans, 398:-
T-shirt, 129:-
Väska, 398:-




Sommar & sol.


Längtar verkligen efter sommaren så jag blir tokig! När ska du träda fram och ta bort detta eländiga slask? Tar man en titt i butikerna ser man att det enda som hänger framme är vår och sommarkläder, pain! Det snygga får hänga ett tag till på galgen medans jag tar fram min stickade tjocktröja, buhu...;(






Fettisdagen.

Åh vad gott det ska bli med en semla idag, direkt från konditoriet. Alla borde unna sig en rejäl sådan med mycket grädde!




Skonamig.se


Snart öppnar vi portarna...


Lägg ditt bud här

http://www.tradera.com/category/category.aspx?ftgnr=387229&listtype=0


M.



Ett par Moheda sandaletter är snyggt att ha till sommaren och finns att köpa lite överallt, bl.a Din Sko, Nilson  och Indiska under 500 lappen.




Corinne & Friends.


I torsdags var vi på releasefest hos Corinne & Friends. Corinne & Friends är en läcker och trendig frisörsalong i Sturegallerian. Är du nyfiken att ta dig en titt vad dem erbjuder kan du besöka deras hemsida www.corinneandfriends.se
Jag var där med ett par kompisar bl.a Maya från Mayadesign.se. Fick även bära hennes otroligt snygga och grymma smycken! Även designermärket D-brand fanns på plats och delade ut sjyssta jeans till dem danstävlande. Festen bjöd på tilltugg, dans och mingel!






Yes!

Gick förbi butiken Black Collection på Sturegatan 8 och fann denna vackra byxdress.



Dress to impress?



Black Collection


MarkIt.



En vanlig dag...



Oh.

Erin Wasson.


Kolla in smycket, riktigt hett just nu

Ribbon.


Hårband i alla former är det coolaste som finns! Det är den nya håraccessoaren och är ett måste. Jag har själv valt att piffa upp frisyren med ett flätat hårband från Gina Tricot, använder det även som armband kombinerat med andra smycken...







Me like.



Vill man känna sig snygg men ändå bekväm kan man kombinera en skjortklänning med ett flätat bälte och svarta strumbyxor. När det börjar närma sig sommartid är denna dress extra snygg med ett par gladiator skor och en snygg hängväska!




Bälte, MQ
Skjortklänning, Vero Moda

P.




PS.


Make a wish.



Dessa pumps står och köar på min shoppinglista, dem måste jag bara ha! Dem passar perfekt med jeansliknande leggings och även till utslitna stuprörsjeans med ett enkelt linne som sitter lite löst och massa coola smycken. Klacken är ca 8 cm och har kommit i färgerna svart och sand. Sommartider hej hej, sommartiiiider!




Nelly.com

<3



Vad är alla hjärtans dag utan pärlörhängen? =P Dessa vackra pärlor fick jag i alla hjärtans dag present. Klassiska och eleganta. Dessa varianter är extra stora och passar till både vardag och fest. Till sommaren är dem extra snygga med en söt klänning och uppsatt hår. Chick! ;)



 S.

Veckans kap.


Att gå runt i butiker och shoppa loss är nog det roligaste som finns, men något som är ännu roligare är att fynda!
När man väl hittar sitt fynd känns det som att man vunnit på lotto! Man känner sig lite duktig samtidigt som man sparar pengar...Jag har hittat ett riktigt fynd på Urban Outfitters. En klassisk kuvertväska av äkta läder, från 650 kr ända ner till 149 kr!









Spring.



Mina vårkänslor börjar dyka upp lite för tidigt. Jag bara längtar tills den dagen vinterkläderna ryker bort och man välkomnar allt det snygga man har som legat och vilat i garderoben.



Body, Monki
Halsband, MayaDesign
Högmidjad kjol, Indiska
Väska, Asos.com
Sandaler, Nelly.com
Armband, MayaDesign

Red.



Enligt Wikipedia anses rött vara en festfärg, och visst gillar vi att festa tjejor!
Här är ett levande bevis =D

Mina favoriter kommer från Isadora, Chelsea red nr. 066 och Make Up Store, Henna.



Versus.






Ränder + Mönster = Sant

:)



Under veckan trivs jag bäst i enkla plagg som sitter lite löst. Simpelt och snyggt!

Linne: H&M
Tröja: H&M
Byxor, Hög midja: Gina Tricot
Halsband: MayaDesign och Glitter



Trion



Skulle någon fråga mig vad min favoritfärg är skulle jag säga svart. Det är den mest klassiska färgen och passar ihop med det mesta man har i garderoben och man ser väldigt sofistikerad ut, man känner sig till och med elegant ;)











Girls Only.



Sitter fortfarande kvar i sängen med laptoppen framför mig, och den enda känslan som dominerar min kropp är huvudvärk så det skriker om det. Tittar på klockan som säger till mig att jag måste stiga upp, men min hjärna säger något annat, ligg kvar 5 minuter till, efter att fem minuter har gått så lägger man på ytterligare 5 minuter och resultatet blir att man stressar i sista sekund. Det som gör att den här dagen blir extra rolig och som gör att jag ser fram emot den är tjejmiddag som jag ska gå på ikväll, med alla extra tjejer som jag har jobbat med tidigare. Vi ska äta middag, dricka lite gott och spela sällskapsspel. Ibland kan det vara skönt med sånna aktiviteter mitt under veckan, för då kan man tänka på annat och bara slappna av och inte känna stress inför någonting, bara vara liksom.




Underverk?



Torra  och spruckna läppar är nog det värsta som finns! Jag har gått runt med spruckna läppar ett bra tag nu och har testat alla möjliga produkter, alltifrån konstiga munkrämer till lypsyler. På vintern är det vanligt att huden är torr och då är det extra viktigt att ta hand om den. En dag var jag ute och shoppa och tänkte att nu ska jag inte ge mig, jag ska hitta DEN! Av en slump står jag där med en lypsyl från Lornamead köpt från H&M, hur bra som helst! Lypsyl med svenskt bivax, bara det förklarar detta underverk...



Gorgeous!



Den som söker han finner säger man, och här är denna vackra skapelse som jag hittat, dock existerar han inte i min verklighet, men det gör en annan :) Titta och njut!



Aftonbladet.se


En dag, nästan som alla andra...



Jag är nog inte den enda som tycker att det känns ganska jobbigt att gå till skolan för att sitta på en föreläsning 15-17, även om det är dryga 2 timmar, känns som att hela dagen går till spillo! Men man får göra det bästa av situationen och tänka positivt, någon kunskap lär man väl få in idag iaf istället för att ligga och dega på soffan, det känns skönt!

Dagens meny : Riskkapital och utveckling av innovationer






 

Must have!



Vem faller inte för dessa skönheter? Det är ögongodis så det bara skriker om det! Har hittat ett flertal snygga pumps och vill bara ha alla, men först måste jag rensa ut mina gamla tråkiga skor och låtsas som att jag aldrig har ägt dem. Svart sopsäck tack! Skorna kommer från Nilson 450 kr, Nilson 299 kr, Scorett Tiamo 650 kr och Scorett 699 kr.


En sko säger mer än tusen ord! =D









Välkommen!




Bloggvärlden har tagit fast mig! Tillåt mig att klippa bandet och välkomna mig själv.

Kommer jag kunna slita mig loss från detta, nej...jag är redan beroende!



Hjälp mig.



RSS 2.0