Memory is a way of holding onto the things you love, the things you are, the things you never want to lose


Jag längtar tebax! En utav den bästa veckan i mitt liv, saknar allt.



When a dream becomes reality.


Någon vacker dag står jag backstage och jobbar med styling. Som dem sa i The City, If you dream big, U will be big ;)


Dolce & Gabbana fall/winter 2010


I like.


Våren kommer bjuda till med massa snyggt i butik. Bäst att hålla hårt i plånboken och låta den se solljuset om ett par månader, för jag kan lova att det kommer massor som man bara inte kan motstå, alltifrån accessoarer, skor till snygga plagg och väskor! Själv har jag sett att Vagabond börjat bjuda in oss till deras fest. Skorna på hyllorna dansar sig fram till oss!



Hey there pure star, lets go way to far, come a little closer, I like


För ett par dagar sedan hittade jag dessa skinnbyxor från H&M. Ni kommer bli smått chockade när ni hör priset. 100 kr! Gillar detaljerna på byxan och dem kommer att användas flitigt. Jag brukar oftast köpa byxor med fickor baktill, men just dessa var utan och jag är mer än nöjd. Att ha fickor på dessa skinnbyxor skulle nog blivit lite 2 much!
Spana in hur snygg och cool Gynning är! Vill ni få inspiration så kika in hennes blogg http://planetgynning.com/gynning/




Me, myself & I.



Memories made in the coldest winter.


Ikväll står det bio på schemat, passar hur bra som helst när det är så pass kallt ute. Idag har det inte hänt så pass mycket förutom att jag klippte till luggen lite, håret behöver ju fräschas upp då och då och jag har nog inte varit hos frisören på ett bra taaag. Idag fick jag höra att mitt hår här rätt slitet och att det verkligen behöver en extreme hairmakeover ha ha, men jag vågar inte riktigt lämna över saxen till frisören, jag brukar oftast bli missnöjd och ångra att jag ens tänkte tanken att klippa mig. Måste hitta en riktigt bra frisör, någon som kan rekommendera en?



Why'd you go?


Var inne på Scorett och hittade dessa snygga ankleboots i mocca. Färgen på dessa var hur snygg som helst, jag brukar föredra svart men den här föll mig i smaken. Ju mer man sliter ut dem, desto snyggare blir dem också!
Dock tyckte jag att dem var ganska dyra för att vara på rea och även om jag skulle köpa dem skulle jag nog inte ha användning för dem i det här slasket. Mocca och slask är ingen hit! Sedan hittade jag ett par herrskor, som jag tycker alla killar bör satsa på i sommar. Klassisk modell som passar hur snyggt som helst med ett par shorts och någon snygg överdel.




She take my money when I'm in need, yeah she's a trifling friend indeed, Oh she's a gold digger way over town that dig's on me


Ska du satsa på något stort, ska du satsa på stora halsband som tar plats runt halsen. Supertrendigt och ger outfiten en helt annan look. Själv har jag hakat på trenden och vi kan även se kändisar som gör samma sak!




Love's like a runway, so what's all the fussing for? Let's stop chasing them boys and shop some more


Idag gjorde jag riktiga bra fynd. Shoppade oversize-tröjor, skinnbyxor och en kappa under 500-lappen. Bilder kommer nog senare :) Hittade även en snygg väska/plånbok från Gina Tricot för er som hakar på trenden med nitar. Själv har jag liknande varianter hemma, så jag skippade den...




Let us die young or let us live forever, we don't have the power but we never say never, sitting in a sandpit, life is a short trip


Jag är himla uttråkad, speciellt den här tiden på dygnet. Vaknade för tidigt för att inte ha något plugg att gå till, så jag har suttit och läst ett par artiklar för den kursen vi läser nu i ett par timmar. Nu ska jag ut och ta frisk luft, eller snarare möta upp en kompis för shopping och fika, passar perfekt en sån här fredagseftermiddag :) På kvällen lär det dyka upp andra planer, är faktiskt lite sugen på bio...




This time was different felt like I was just a victim, and it cut me like a knife when you walked out of my life


Did it happen when we first kissed?
'Cause it's hurtin' me to let it go
Maybe 'cause we spent so much time
And I know that it's no more

I shoulda never let you hold me baby
Maybe why I'm sad to see us apart
I didn't give to you on purpose
Gotta figure out how you stole my heart.



fashioncopius


Shoulders.





I try to catch myself but I'm out of control, your sexiness is so appealing I can't let it go















Topshop, Monki, Miu Miu



See I met him on the beach in the summer it was hot, we were chilling in the island breeze, then he whispered in my ear Mami come on over here, let me take you to your fantasy


Jag kommer tjata på det här taskiga vädret tills det blir vår och sommar, nu får det räcka! Vintermörkret har gjort sitt, nu får den ge upp, varför är den så egoistisk? Ge oss årstider som gör oss glada, förväntansfulla och lyckliga?


H&M, 99 kr


I know him so well.


Nothing is so good it lasts eternally
Perfect situations must go wrong
But this has never yet prevented me
From wanting far too much for far too long
Looking back, I could have done it differently
Won a few more moments, who can tell?



Cookie.


Idag blev koncentrationsförmågan svår i plugget när en kompis hämtade med sig världens sötaste valp!
Jag kunde verkligen inte slita blicken från den och jag kunde heller inte låta bli att ha den i mitt knä. Har länge funderat på att skaffa en liten kamrat, men tiden behöver ju kännas rätt. Det går ju verkligen inte att ha en hund när man pluggar på heltid, för att lämna en hund hemma själv i mer än 2 timmar skulle jag aldrig tänkas göra, till och med jag blir rastlös och tokig om jag sitter själv i två timmar utan att sysselsätta mig eller ha någon att prata med. Får hoppas att rätt tillfälle dyker upp snart, för en sån valp ska bli min! Någon som vet vad rasen heter?






Laid bag.


YSL väskan är bara för snygg. Ge mig den nu! Herrväskor kan ibland fungera lika bra som damväskor, så håll utkik om ni ser någon snygg sådan på herravdelningen! ;)


knightcat


Cameron Diaz.




Something special in my mind, nothing’s gonna cause me distress


Mycket på gång just nu, slutspurten i skolan skapar stress. Mycket ska bli klart, eller MÅSTE bli klart innan examen.
Drömjobbet väntar runt hörnet, även om det kommer bli en lång väg att gå, men det är det värt. Utomlandsstudier väntar. Månaderna rinner iväg och snart blir man lika rädd inför framtiden såsom man var efter gymnasiet, vad händer nu? Många förväntningar, chanser, möjligheter väntar. Världen väntar! Jag kan knappt bärga mig. Vill ha examen, nu, nu, NUUU!!

No stress?


Soon as you saw me, turned on by how the dress was fitting right short and backless, see my silhouette in the moonlight such an attraction, keep telling me how my outfit's so nice


Hittade en klänning som jag spanat in och tänka sig att den fanns i min storlek! Självklart tvekade jag inte en sekund att köpa den. Tror nog att det var den sista i min storlek också, då blir man ju ännu mer pushad att köpa den. Metallic färgen har ju varit inne ett bra tag nu och det som föll mig i smaken var baksidan av klänningen, bar rygg är aldrig fel och vi får inte glömma hur kvinnligt det är också!




Carpe diem.




I neglect you when I'm working, when I need attention I tend to nag, I'm a host of imperfection and you see past all that





I'm a puzzle yes indeed, ever complex in every way, and all the pieces aren't even in the box, and yet you see the picture clear as day


Dagens stiltips kommer från dessa fashionistas. Jag önskar att jag kunde gå klädd så varje dag!
Kombinationerna är klockrena och felfria, och oftast är det ju det svarta som tar hem priset ;)




I've been thinking about this for some time, I got a freaky temptation burning deep inside


Jag kan inte få nog av ringar, stora som små, enkla som maffiga. När jag var utomlands köpte jag den här snygga silverringen som jag inte kunde slita mig ifrån. Hela butiken var fullproppat med ringar och jag blev som tokig! Helst av allt skulle jag vilja ha tagit med mig hela butiken hem till Sverige ;P Är ni utomlands ska ni passa på att ta en titt på deras utbud av smycken, sånt som man inte kan få tag på här.




We're caught in this moment I won't let you go, and the world around us won't stop turnin' tonight


En trend som man sett mycket utav och som spritt sig som ett modevirus om jag får kalla det så, inte för att det är negativt utan man har verkligen sett denna trend klart och tydligt ÖVERALLT är bootsen, pälsjackan och ringarna. Håller du med? ;)




Funky fresh dressed to impress ready to hurt him, fresh off that happy juice, tipsy and flirtin


Nytt i accessoar samlingen är det här snygga halsbandet som jag länge varit ute efter. Kombinerar det med en enkel outfit, mer behövs inte! Ska du satsa på smycken, satsa stort :)




Sun down, friday night, uptown city lights, here I go start it out I like, dressed up out the door so damn ready for one night maybe more




What I had to do, had to run from you.


Dagens laid back look. Ibland orkar man bara inte bry sig. This look tells it all.



ps.

Du. Jag.






Tonight I'mma fight 'Til we see the sunlight, Tick tock on the clock but the party don't stop


Igår var det en låång kväll, men som ändå gick väldans snabbt! Det var dans hela natten lång och idag är man rätt sliten. Kliver man in genom dörren fem på morgonen får man skylla sig själv. Ogillar verkligen dagen-efter-känslan. Segheten tar över, all ljud är dämpat, huvudvärken slår till på stort, magen kurrar ständigt- man vill äta men orkar samtidigt inte ta en tugga. Jag är verkligen sugen på Cola just nu. Ush, som man säger, ta inte riskerna om du vet konsekvenserna muhaha! ;)



What a feeling?

 


Picture perfect.


Jamie Dornan måste nog vara en utav dem snyggaste manliga modellerna. Man har kunnat se honom i Calvin Klein kampanjen med Eva Mendez, och är hur het som helst.
Sugen på ögongodis? Spana efter Jamie ;)


 


I be on the hotline like err'day makin' sure the DJ know what I want him to play, you know I got my top back and my beat low rockin' my stunna shades and turnin' up my radio


Igår drog jag iväg på bio med min kära mor och såg It´s complicated, en bra film med många olika budskap, sånt brukar jag gilla. Idag blir det utgång, att man inte tröttnar, har ju festat och förbrukat alkohol en vecka i sträck nu och då menar jag under min semester såklart. Men men, den dagen lär väl komma, då kommer jag verkligen föredra annat än utgångar. Nu måste jag bara komma på vad jag ska ha på mig, det är ju så kallt ute att man inte orkar vara kreativ med sina outfits, men lyckas gör jag alltid tillslut ;)




Let me download u.


Ni som har varit inne på H&M har nog sett den här. Det ska tydligen vara en kjol, men då undrar jag hur dem har tänkt sig att det ska vara det? För det första är midjan supersmal, okej den är stickad men ändå. Själv använder jag den som halsduk, om någon ser mig på stan men som har den som kjol, kan du ju bara vinka ;) Jag älskar kombinationen av det svartvita i stickningen och den passar utmärkt med min skinnjacka. Vill du veta priset? 2 good 2 be true, muhaha! Halsduken kombinerar jag med skinnjacka, leggings med skinndetaljer, tröja från Monki med dragkedja längst med ryggen och väska från Michael Kors. Nu drar jag iväg på bio, ciaao!




Passion chokes the flower 'til she cries no more possessing all the beauty hungry still for more


Jag har länge varit ute efter en klänning med bar rygg, tycker det är himla snyggt och framför allt feminint. Hittade en supersnygg sådan igår och på rea till och med! Måste nog säga att turen var med mig där...
Imorgon blir det utgång för min del och då ska klänningen komma till användning, extra snyggt lär det bli med solbrännan. Till klänningen kommer jag självklart använda rött läppstift ;) Spana in hur snyggt Amber Rose bär upp klänningen...Dessa typer av klänningar är en klar favorit hos mig.




I wish that when I wake up you're there to wrap your arms around me for real and tell me you'll stay by side


Klockan är 05.20 och jag ligger vaken. Gäsp.





Chains.




fashioncopius


I don't want another pretender to disillusion me one more time, whispering words of forever playing with my mind


Semestern är över och nu är det tebax till verkligheten. Det känns tufft. Jag trivs i värmen och jag mår som bäst då. Sommarkläderna är tillbaka i garderoben och nu tar jag fram vinterkläderna igen. Var i butikerna och inspirerades av vår och sommarkläderna och jag kan knappt vänta tills man får gå med bara ben och solen som omringar en. Hittade en snygg klänning och en halsduk som fick följa med hem. Har shoppat en del även då jag var på semester. Självklart kommer ni att få se vad jag har fyndat. Men nu till ett par pumps som jag föll för, dessa kommer från skopunkten och kostar runt 350 kr.




Why you so obsessed with me?


2/2. Hoppas en dröm blir till verklighet.


jak&jil


Back on track!


Nu är jag tillbaka på hemmaplan efter en härlig och super rolig vecka i Egypten. Kan inte beskriva med ord hur roligt vi har haft det, utan det får bilderna förklara :) men det kommer senare! Hur har ni haft det? Det känns som jag missat så mycket när jag varit borta och bloggandet har ju verkligen inte varit på topp, men nu ska det bli ändring på det. Känns riktigt segt att komma tillbaka från 30 graders värme till minusgrader, varför kan inte Sverige ha sol året om? Buhu...:( Jag som har blivit så brun, nu är det tebax till vinterjackan. Vi får hoppas att slasket snart är över och att våren börjar kika fram...




In our own little world the music is the sun, the dance floor becomes the sea, feels like true paradise to me


Dagens sista inlägg innan jag ligger på stranden med en paraplydrink. När jag är tebax har jag säkert massvis att dela med mig utav, men tills dess ska jag njuta av solen och det glittrande havet. Ciaao! ♥



Ring me.

































polyvore.com

 


Don´t cry, buy a bag and get over it.


Hej hopp! Har lite att göra inför resan. Det behöver tvättas, packas och köpas lite grejer. Igår var jag runt i butikerna för att spana in om dem reat ut något som jag länge har varit ute efter, och visst har dem det! Fick med mig en superfin kavaj med puffärmar i puderrosa och ett snyggt halsband som matchar hur snyggt som helst. Ska försöka lägga upp kombinationen senare. Nu ska jag äta frukost och sen börjar dagen!



fashioncopious


I already know what my addiction is, I be looking for labels I ain't looking for love, I shop for purses while love walks out the door, don't cry buy a bag and get over it

 

Nu börjar jag friskna till och idag möter jag världen med nya tag, ha ha, låter som att jag är superwoman eller något, men jag har typ legat hemma i 2 veckor och hostat non-stop och tappat rösten och trott att jag kan få samma röst som Mariah Carey. Idag står jag på benen och ska ta en liten shoppingrunda, ska endast handla det som behövs inför resan. Snart åker jag! Nu är det dags att gå från pyjamas till dagens outfit ;) Lateeer!



Victoria Secret fashion show.


Slow Jamz




For real, want you to show me how you feel, I consider myself lucky that's a big deal


Dagens vintermys outfit; Skjorta från Gina Tricot, väst från Vila




I see you checkin for me, chillin cross the room boy, you caught me peepin you, I'm feelin how you do baby, I been watchin you while bouncing to the groove boy, I'm watchin you, you watchin me


Börjar såklart dagen med att visa dessa hetingar från Jeffrey Campbell. Passar perfekt till utslitna jeans, over-size tröja, accessoarer och självklart får vi inte glömma attityden. Hela outfiten ska vara over the top ;)
























She's got both hands in her pocket and she won't look at you, she hides true love


Om 5 dagar ligger jag på stranden och omges av sol. Kommer bli hur härligt som helst. Sol, bad och utgångar!
Ska försöka hitta massa snygga ringar i silver, stora som små inför sommaren. Hoppas utbudet inte sviker ;)


Jak&Jil


You used to captivate me by your resonating light, now I'm bound by the life you left behind


Your presence still lingers here and it won't leave me alone.




Faster than the speeding light she's flying, trying to remember where it all began, I don't see you jumping, she's got herself a little piece of heaven waiting for the time when earth shall be as one


T-shirts är lixom min grej på sommaren, riktigt snyggt när dem sitter lite löst och såklart får vi inte glömma solbrännan ;) För alla global lovers kommer dessa från Christopher Kane.











Spring!


Våren 2010 är att längta till, vi kommer få se hur mycket snyggt i butik som helst! Så spara alla pengar till då och skippa allt som har med shopping att göra nu, för ni vill väl inte stå där med lätt plånbok när kläderna frestar våra ögon och inte ha råd? Det här kommer Scorett få in i butik under våren, håll utkik. Har även spanat in vad som kommer till Din Sko och Vagabond, kan inget annat än att säga WOW! Gillar du skor, kommer du lätt att få hem dig ett eller flera par :) Mina favoriter är bild nummer 2, spana in metall klacken, bild nr 3 är Balmain look-a-likes och bild nr 4 är ju ovanligt snygga! LÄNGTAR!



Bild: pause.se


Summerlove.


Känner att jag inte lyckas bli bättre, har varit hes och nästan tappat rösten, blivit sjuk och haft feber, vad kommer härnäst? Efter nyårsfirandet var jag helt förstörd, kan ju bero på att vi dansade i 12 timmar non-stop och att vi sedan gick ut i det iskalla vädret efteråt. Värme+kyla=sjuk?! Ska upp från sängen och äta en god frukost med varm choklad och bara slappa. Många har ju börjat skolan, men inte jag! Jag hinner till och med åka på semester innan jag börjar, skönt med lååånga lov. Nedräkningen har börjat, om 5 dagar är jag i värmen. Love it!




Put your arms around me boy I got something to show you tonight, and you know I need your undivided attention baby, ain't no other girl that can rock your world like I





M.K.


Idag fick jag en liten present som tillhörde min nya Michael Kors väska, nämligen hans egna parfym. Den luktar hur gott som helst, kan inte sluta sniffa på den! Snart lär jag få världens huvudvärk, men vad gör det när lukten är obeskrivlig. ♥




Perfection.


Irina Sheik.


Imma treat ya like a lady you will be my pretty baby, we can spend all my money baby, cheek to cheek girl, me I play


Jag har hittat en perfekt vårkappa från Monki som jag hoppas hinna få se i butik innan den tar slut.
Varför kan man inte shoppa online på deras sida? Doowh! Resten matchar ju bara för snyggt till, skadar ju inte att ha dem oxå...









Monki, Elie Tahari, Chloe



Everyday is a fashion show & the world is your runway.




If I beg and if I cry would it change the sky tonight? Will it give me sunlight? Should I wait for you to call? Is there any hope at all? Are you drifting by?


Jag är hes, kan knappt prata. Låter dock rätt fint om jag ska sjunga, ha ha! Skämt åsido ;)
Väntar på ett avsnitt av Paradise Hotel, notera att jag skriver väntar. Hur löjligt låter inte det? Men jag erkänner, börjar bli smått besatt, har ju inget bättre för mig just nu. Skönt att bara slappa framför teven och kolla på skräpteve som absolut inte ger någon allmänbildning. Men men, vad gör det? Min hjärna orkar inte jobba just nu...
Läste även på nätet att det ska bli -35 grader imorrn, hur omänskligt låter inte det, skönt att jag drar iväg till varmare breddgrader för att steka och bara njuta av havet som glittrar så vackert i solen. Can´t wait! Nu tebax till from hero to zero teve ;)



fashioncopius


Go head and envy me.


Christian Louboutin, hur fierce är man inte i dessa? ;)








I made you look.


Idag stod jag på Arlanda vid 8 för att välkomna mamma som kommit hem från USA. Även om jag känner mig super sjuk glömde jag totalt bort det då jag såg henne och helt plötsligt fick jag världens energi. Men nu är jag återigen tillbaka till trötthetskänslan. En annan sak som gjorde mig otroligt glad var när mamma bad mig öppna hennes resväska för att börja sortera hennes saker. Ska jag göra det tänkte jag? Men visst låg det en tanke bakom det hela minsann. När jag väl öppnade resväskan såg jag en påse med Michael Kors och i den låg det självklart en VÄSKA! Även om jag var ute efter en Alexander Wang blev jag mer än nöjd när jag såg denna!
Nästa gång satsar jag på Wang! Fick även snygga underkläder från Victoria Secret, som är ett måste att inhandla då man är i USA, fick även några snygga toppar och min parfym som jag önskat mig, Daisy från Marc Jacobs!
Det här överträffar julklappsöppningen! Lägger ut bilder på väskan senare, nu ska jag mysa! ;)



                                  

          

        

           





Slow down I just wanna get to know you, but don't turn around cuz that pretty round thing looks good to me, slow down never seen anything so lovely, now turn around and bless me with your beauty



Är du..

Arrogant: beror på situation
Osäker: Sällan
Trött: Sängen är min bästis
Intressant: Absolut!
Smart: Beror på...
Barnslig: haha JA! har såklart en seriös sida oxå!
Liten: Den tiden är förbi...
Lätt: som en fjäder ;)
Skoltrött: Examen 2010!
Rolig: Oftast
Pratglad: Yepp!
Frågvis: Om det är något jag inte förstår
Organiserad: verkligen, dock är inte min garderob det
Hälsosam: Nja, kollar inte antal kalorier på det jag äter direkt
Blyg: Sällan, men kan vara
Attraktiv: Självklart! det måste man ju tycka om sig själv ;)
Lätt uttråkad: JA
Vegetarian: Nopp!
Besatt: av kläder
Pålitlig: 100 %
Filosofisk: faktiskt, drömmer mig bort


Har du..

För många vänner: Hellre få nära vänner än många ytliga
Förföljelsemani: Känslan säger mycket
Tvångstankar: Om jag dragit bort sladden till plattången innan jag ska ut, jobbigt värre!
Färgat håret: Endast slingor, men då såg jag ut som en levande morot
Brutit några ben: Ush nej!
Några piercings: Öron och naveln, vår spontanitet var lätt värt det Kitty ;)
Egen dator: Självklart!
Gjort bort dig rejält: Jag har kommit undan med sånt
Bra självförtroende: Absolut, så länge ingen kommer till skada
Komplex: Nej
Kysst någon: Jepp!
Haft sex: ska man avslöja sånt här?
Tagit nakenbilder: OMG?
Sagt jag älskar dig till någon idag: :(
Varit kär: Ja
Blivit kär i någon på nätet: hihi
Dumpat någon: Det låter taskigt, slut känns bättre...men ändå inte?!
Stulit någonting: Aldrig!
Gjort något olagligt: Nej

Vem...

Saknar du: ps.
Vill du döda: människor som gör andra illa, till den grad att någon dör. RIP Nancy Tavsan
Rörde dig sist: skakade hand med en person
Slog du sist: Jag slåss inte
Kramade du senast: Kompis
Kysste du senast: ;)
Skrev du till sist: Kompis
Vill du vara som: mig själv såklart
Sårade dig sist: jag har sårat, inte blivit sårad :(
Vill du bli galet full med: Fina tjejer blir inte fulla :)
Gjorde dig riktigt glad senast: Min solsemester som är bokad. Here I come Sunshine♥
Fick du sms från senast: Kompis
Ringde dig senast: Kompis
Ska du gifta dig med: Tror på ödet
Får dig att skratta: Mig själv och dem som står mig nära


Senast..

Vad använder du just nu för skor: MC boots
Fest: Nyårsfirandet är en fest jag SENT kommer glömma
Mat du åt: Lasagne, Yummi!
Glädje: Mitt liv känns härligt just nu
Dröm: Väskor, blev knäpp!
Väntar du på: positivt svar!


Temptations is callin.


Solsemestern är bokad! Here we come. 12-19 jan.
Bye Bye Sweden, hello Sunshine! ♥




Let's get it on in public, just let it go I promise that you'll love it




It´s all in the mix.





Keep in mind boy, It's easy come and easy go.


Aldrig förr har jeans varit så här coola. Själv har jag ett par liknande hemma, dem sitter verkligen super snyggt. Den här looken tar hem priset!



Jak&Jil


If ya like what ya see end your curiosity, let your mind roam free, won't you pay attention please?


När jag brukade stå på parfymavdelningen på jobbet kunde jag inte låta bli att kika lite extra på Dolce & Gabbana kampanjen. D&G lyckas alltid hitta sig snygga modeller och i detta fall pratar jag självklart om killarna! If looks could kill, I would be dead ;)




Just a reminder...


Till min kära mor! Glöm inte att spana in Alexander Wang väskan.
Blir överlycklig om den blir min! That´s a keeper! ♥




I'm gonna play my cards from here and take this gamble, sure my words are gonna fumble but this beat is mighty humble, ain't goin nowhere sure I'm scared but my life's a dare


Vaknade med världens bultande huvudvärk, ont i kroppen och en känsla av feber. Känns som att jag inte riktigt återhämtat mig från nyårsfirandet. Man är ju inte van att slå klackarna i taket i så pass många timmar, det var ju en väldans work out för min kropp! Imorgon väntar något spännande, jag håller tummarna och hoppas på ett positivt svar, men tills dess behöver jag återhämta mig. Ha det gott!





Element of freedom.





Baby lover who you know can put it down like me, ain't another without a doubt, I know you'll agree, undercover when you bring the pain I'll bring the heat, got ya brother anytime you need the remedy


























Wake me up Mr.


Efter dagar fyllda med förväntan och fest lägger jag klackarna åt sidan för att hoppa i en mysig vardagsoutfit och återgå till vardagen. Jag är fortfarande trött efter 12 timmars festande och det enda jag tänker på är min säng, behöver sömn! Men så är inte fallet, jag har ju massor att göra! Plugga, jobba, boka semesterbiljett och allt annat onödigt runt omkring. Det nya året har knappt börjat och ändå är mitt schema proppat med saker...dowh!




Jak&Jil


I got a feeling...


År 2010 kommer bli ett super grymt år, jag känner det på mig! Jag väntar med spänning om jag har rätt ;)




2010!


Gott Nytt 2010! Succé var bara förnamnet för vårat nyårsfirande, vilken bra start på året vi fick!
Har inte haft så roligt på länge. Det bjöds på middagssupé, skön musik och massa bubbel.
Hela dansgolvet räknade ner det nya året och massor av glädje fyllde klubben, vilket jubel!
Sen var det tebax till dansandet och allt roligt mingel vi stötte på. Kvällen är ett minne som jag sent kommer glömma ;)




...




RSS 2.0