My life your entertainment


Känns så skönt att vara ledig ett par dagar och ännu lyckligare blir man när vädret är på topp! Har haft moster på besök och hunnit med både shopping och restaurangbesök, hängt med vänner och festat. Känner mig helt slut. Har ju knappt suttit still men det är ju inte meningen det heller när sommaren är så kort. Kollade upp lite sista minuten resor och det lutar åt Grekland, hur underbart som helst! Får se om jag bokar något i dagarna, vore superskönt att få åka bort igen, jag älskar att resa och se nya ställen. Sist var jag i USA tre månader och jag har resfeber igen!


Frukost på Gateau...



Utgång med tjejerna...



Seglat, solat och badat...


Even if they try they still can't walk a mile in these shoes, they couldn't even lace em up right, honey these walks are too big to fill, ten million men can't walk a mile in these shoes


Spanade in dessa skor från Bianco och dessutom var dem på rea för ett sjysst pris. Såklart jag slog till ;)




You blow me away


fashioncopious


Took my life from negative to positive, I just want y'all know that, and tonight let's enjoy life


Inte nog med att jag har varit ute i vimlet två dagar i sträck ska jag dessutom på utflykt strax till Fåfängan. Känner mig kraftlös och det enda jag gjorde när jag kom hem imorse var att hoppa i säng och jag har knappt orkat göra något annat än att äta och sova. Det blev en spontan utgång med tjejerna på Soap bar och man har garanterat alltid kul där! Nu ska jag samla lite krafter och byta om, hade jag fått välja själv skulle jag gå ut i pyjamas.




You´ve got me speechless


Igår hängde vi på F12 och ikväll blir det ytterligare en utgång! Jag kan inte få nog av sena sommarkvällar, goda drinkar och underbart sällskap!




When you was just a young’un you’re looks were so precious, but now your grown up so fly its like a blessing


I helgen hann jag med både bröllop och födelsedagsfirande. Bröllopet bjöd på massa dans och god mat och även födelsedagsfirande. Jag är både mätt och belåten över att ha firat ett bröllop för första gången i mitt liv och fler lär det bli! Blir själv sugen på att en dag få planera mitt egna bröllop och stå vid altaret och säga, JA!






White lies


Känner mig seg idag, nästan så att jag vill krypa ner i sängen igen och drömma mig bort.
Less is more!


The wedding is over, rice has been thrown over their heads, for them life has just begun


Igår var jag bjuden på ett underbart bröllop till en vän. Hade superkul för att vara första gången! Vigseln började vid fem tiden och höll på fram tills midnatt. Brudparet hade riktigt tur med vädret och allt var så vackert, nästan att man fick tårar i ögonen. Vill också gifta mig någon dag, har redan bestämt att jag ska gifta mig på min födelsedag, hihi ;)




If you understand me you can overwhelm me, It’s too late it’s too late, every finish line is the beginning of a new race


Sitter och försöker trycka på tangenterna, inte världens lättaste med nya naglar. Sist jag gjorde fransk manikyr var i USA, blev riktigt nöjd men denna gång gjorde jag det på hemmaplan och tipparna ser lite fejk ut, men jag kände att jag behövde piffa upp mig en aning inför bröllopet som jag är bjuden på imorgon, så det fick bli naglarna till ära. Hår och smink sköter jag själv, då jag oftast råkar bli missnöjd och se ut som en clown...


Vad tycks?


I never was smart with love, I let the bad ones in and the good ones go


Jag dör...



I won't give up on my life, I'm a warrior queen, live passionately tonight


Jäklar vilken dag jag har haft. Jag har mått SÄMST! Migrän är det värsta som finns, och inte nog med det höll den på hela dagen fram tills nu typ?! Skönt att jag får sova utan värk inatt, för imorgon ska jag åka till stan och inhandla lite presenter inför helgens bus. Låg i sängen och skulle sova men helt plötsligt fick jag en sådan energi, så här sitter jag och bloggar och chattar. Later!



fashioncopious


You say you love me, but they feel like words to me, well this just ain't working, stop thinking



H&M, Gina Tricot


I think you're nice, but I saw something else that I like


Kom precis hem efter en AW med mina H&M tjejer, hamnade på O´learys på hemmaplan. Jag beställde en Club salad med mojito, hur gott som helst! Vi snackade en massor, självklart om jobbet, råkar ju alltid bli så när man hänger med arbetskamrater. Vi har så himla kul ihop på jobbet och det är så viktigt och självklart på en arbetsplats, då jobbar man som bäst. I helgen blir det jobb, känns som jag aldrig tar en paus. Skönt att man ialla fall hittar på något efter jobbet annars blir man ju tokig, eller ska jag säga att man inte har något liv typ?! Längtar tills augusti, har en liten present jag ska ge till mig själv, dyrt som f%&% men det är jag värd efter allt slit. Vill man vara fin får man lida pin, right? ;)




If you really want more scream it out louder, if you on the floor bring out the fire, and light it up take it up higher, gonna push it to the limit, give it more


Idag spenderar jag en del av dagen i Täby Centrum, har ett litet uppdrag inför nästa vecka och såklart har shopping med ett finger i spelet. Nästa vecka bjuds det på bröllop, tro det eller ej men det är första gången för mig. En kompis ska gifta sig, grattis Sara!

Snyggt, dock inte för bröllop!


She´s got the look


Såhär vill jag se ut just nu.

fashioncopious


Love me or hate me It's still an obsession


Jag har tagit en "mini semester" från bloggen. Har jobbat en hel del och under mina lediga dagar sitter jag i solen och glassar. Det dyker väl upp ett inlägg lite då och då men snart är jag tillbaka med nya tag och bjuder på massa roliga inköp och inspiration, tills dess önskar jag en trevlig sommar! ;)




I wanted you bad I'm so through with that cause honestly you turned out to be the best thing I never had



Zara


Don´t take it personally


Jag är tillbaka! Har knappt haft tid, ork eller lust att blogga. Men jag ska göra ett försök. Helgen spenderades med vänner ute i Stockholmsnatten. Jag älskar sommarkvällar, dem är nästan bättre än soliga dagar. Det är något i luften! Vi besökte våra två absoluta favorit klubbar och det var galet bra drag, det enda som var minus var mina klackar som jag knappt kunde gå i. Idag blev det häng hos en kompis, vi kollade på film sen skjutsade han hem oss. Innan hann vi käka en rejäl måltid, det blev persisk mat, hur gott som helst. Vi nästan rullade hem. Nu ska jag slappa, för imorgon är det jobb igen...




RSS 2.0