Passion for fashion.


Wow, vad inspirerad jag blir av att se dessa bilder, kan sitta i timmar och bara kolla på olika looks och låta min egna kreativitet flöda. Jag blir nästan lite hypad och vill dyka i min garderob och börja ta fram olika outfits som passar både till vardag och fest...! Fascineras verkligen av människor som kan stil och som kan bära upp kläder som följer en röd tråd även om stilen kan vara crazy, klassisk osv som på bilderna nedan! Man blir ju nästan mållös ;)






Stockholmstreetstyle


Secret love.




Show off.


Det här hittade jag i Gina Tricot som jag tyckte var snyggt. Själv har jag köpt mig två par diadem som ni ska få se senare :) Detaljer är det som står i fokus och jag hakar på...!




Tattoo your name across my heart so it will remain, not even death can make us part, what kind of dream is this?


Jag är trött. Jobbat. Nu ska jag hoppa i säng, stavningen börjar bli ostabil. Skönt att jag är ledig imorrn, ska sooova ut och gå runt i pyjamas hela dagen, wihuu! Natti, natti!















Letters starts with A B C.


Dagens look by Gina Tricot.







You know that I want you, and you know that I need you, I want it bad


Kastar in ett snabbt inlägg innan jag drar iväg till jobbet, kommer vara hemma rätt sent och då är det raka vägen till sängen...Har spanat in några godbitar från Lindex, och det här tycker jag är snyggt. Brukar spana in emellanåt vad dem får in i butik och jag måste säga att det ser riktigt bra ut ;)




Don´t be dirty ice cream baby, we could fall in love but it´s too early to be calling me like that


Oheej, vad jag har frossat idag, alltifrån polkagris till cupcakes! Måste erkänna att mina cupcakes blev supergoda och vilken glasyr, himmelsk god ;) Sugarrush varning för min del. Ska ta och borsta tänderna så det blir stopp för detta elände, ha ha! Go natt på er så länge, syns imorgon med ett nytt spännande inlägg om vad jag tycker är snyggt i butik just nu, natti natti...

 





Spread a little love on Christmas Day


Julkänslan börjar sprida sig. Har idag varit och köpt julpynt, bl.a julkulor, belysning, ljusstake och massa annat smått som tillhör julen, mysigt värre! :) Självklart har jag pyntat min lägenhet och den andas jul. Sitter och bakar cupcakes och lyssnar på Destiny´s Childs julalbum, i modern tappning. Även om cupcakes inte tillhör julen så kan iaf något vara lite avvikande, jag ska ju baka pepparkakor snart trots allt och massa annat gott! Trevlig helg!



Såhär fina ska mina cupcakes bli! Yummi! ;D



Dress 2 impress.


Ni ska bara veta hur mycket snyggt jag har spanat in, wow säger jag bara! Såg ett par Acne pumps som jag bara måste ha, ska försöka hitta en bild på dem så ni får se :) Beiga med röd klack, superhett och superbra pris!
Men nu till dem här klänningarna som dagens inlägg handlar om, klänningar från topshop som passar perfekt till nyår! Jag faller alltid lika lätt för sånna klänningar, det hänger minst 10 stycken i min garderob...!





















Criss Cross.




Still you live inside of me, so tell me how is that?


Memories never die.







Today I´m wearing this.


Tjingeling! Ska strax iväg till jobbet och göra lite nytta. Har bara legat och slappat idag och varit en riktig soffpotatis, visst behöver man avkoppling ibland, men framåt kvällen börjar jag alltid få myror i brallan ;) Här kommer dagens look. C.ya!






This can be really easy, It doesn't have to be hard, here baby let me show you


Alexander Wang är en utav mina favoritdesigners och jag älskar hans verk. Själv köpte jag en utav hans look-a-like väska som jag inte kan släppa ifrån mig, tyvärr är det inte orginalet men förhoppningsvis ska den oxå bli min en dag! En annan look-a-like väska är den som kommer från Lindex och man ser knappt skillnaden. För dem som gillar Alexander Wang men som har en plånbok som skriker är det här ett superbra alternativ! :)


Alexander Wang heaven


Lindex


Hold me and love me just want to touch you for a minute, Baby three seconds is enough for my heart to quit


Har hittat några ögongodis till skor, dessa kommer från Din Sko och är riktiga kap, prismässigt! Till våren kan vi räkna med att få se massa snyggt, håll utkik, jag kommer iaf vara på min vakt ;) Själv har jag fastnat för nr 1,2,3...









































Alessandra Ambrossio


Hur snygg är inte supermodellen Alessandra Ambrossio ;)





Come with me love, and let´s fly away.


Jag har ju lovat att ni ska få följa med mig på shoppingrunda. Har snurrat runt i butikerna och spanat in det senaste och visst finns det massa snyggt som hänger på galgarna och som väntar på att få följa med mig hem, men jag måste ju även ta hänsyn till plånboken och framför allt min garderob!! Dock hörde jag galgarnas rop och några fick följa med hem. Det finns saker som kvarstår att shoppa på min lilla (not) lista, men dem får jag inhandla vid ett senare tillfälle, bl.a diadem med fjädrar, lösögonfransar, kavaj, strumpbyxor, halsband, skinnväst, nagellack...visst låter det som party party ;)










Inspiración.


Dagens inspiration hämtar jag från Anna Selezneva. Alltid lika snyggt med flätat hår, speciellt den här typen av- jag bryr mig inte hur mitt hår ser ut idag- looken ;) Får ta och testa frillan hemma och hoppas på bra resultat...



Just like a chick in the casino take your bank before I pay you out, I promise this promise this, check this hand cause I'm marvelous


Hello darlings! Jag är trött, sitter i skolan, pluggar, buhu ;( Jobbade igår fram till tio och att vakna så tidigt som jag gjorde imorse är inte bra för mitt psyke. Hann shoppa lite igår iaf, me happy! Lägger upp bilder lite senare, håll ut ;)
Ska nog ta och småshoppa lite julklappar nu när det finns så bra erbjudanden!



Just think of all the moments that we spent, I just can't let you go from me we were meant, I didn't mean to hurt you but I know, in the game of love you reap what you sow





You want all my love and my devotion, you want my loving soul right on the line, I had no doubt that I could love you forever







Barbour,madeherthink, YSL


Tonight I'm cleanin' out my closet.


I helgen ska jag rensa garderoben rejält. Här ska allt som jag inte vågat slänga, slängas, utan tvekan! Varför är man rädd att förlora det man har om man knappt tar hänsyn till det? Tröjor, skor, byxor, accessoarer ska skänkas och åka raka vägen till en klädinsamling. Dem gör verkligen nytta hundra gånger mer hos någon annan än i min garderob.



Shop til you drop.


Ni vill verkligen inte se min galna shoppinglista, för skulle ni ta del av den skulle säkert det här inlägget inte bara vara ett utan minst tio! Men nu ska jag iaf vara snäll och låta er ta del av min lilla shoppinglista :) Vi börjar hos Monki...



My style is so crazy I think you like it baby, do you want to get messy I dare you to undress me


Killar, killar, killar copy this! Hur grymt snyggt är inte det här!? Den här stilen är så MVG ;)



Jak&Jil


Tell me how you feel about this who would I want if I would wanna live, I worked hard and sacrificed to get what I get



Idag var det min första dag på jobbet, fick hjälpa till med att packa upp varor, alltifrån snygga väskor till smycken och sjalar. Äntligen är jag tillbaka till sånt jag tycker om att hålla på med! :) Har länge jobbat inom detaljhandeln och det är här jag känner mig hemma. Kommer ihåg när jag jobbade som telefonsäljare för värmepumpar, jag hade verkligen ingen aning om vad jag gjorde där. En gång ringde jag hem till en kvinna och hon ställde mig frågan vad värmepumpar är för något, jag svarade att jag inte hade någon aning och fick en liten utskällning av henne om hur jag kunde jobba med något jag inte visste vad det var för något, det var lite komiskt, mitt svar till henne var att lägga på luren, haha! Taskigt värre, får skylla på att linjen bröts eller något ;) Men nu är jag back on track och SJÄLVKLART vet jag vad väskor och smycken är! Jag lever ju för sånt hihi...!



Natasha Poly


It was the summertime when we fell in love it was the summertime, heaven shined on us it was the summertime, baby there is nothing like the summertime


Ge mig sommar, ush för vintern. Visst tycker många att det är den mysigaste årstiden på året men jag tycker tvärtom. Jag ogillar snö, kyla, slask och mörker. Jag vill ha värme, sol, bad, sommarkvällar, grill, umgänge, utomhuskonserter, glass, uteserveringar, shorts...jag älskar sommaren för man kan klä sig såhär! ;)














Work it.


Imorgon börjar jag på mitt nya jobb, wihu! :)





Come and dance wiv me.




Twins.


Jag fascineras alltid utav Olsen tvillingarna, dem är hur snygga som helst och on top of that så vet dem hur man klär sig, fashionistas från topp till tå! Gillar kombinationen av stilarna, vintage och let loose känslan samtidigt som dem kan bära upp en elegant klänning :)




Question?


Nu har jag kört min egna stil här på bloggen ett tag och frågar därför er därute vad ni skulle vilja se mer av, mindre av eller något som ni skulle vilja tillägga här på bloggen. Dagens outfit? Inspirationsbilder? Tips? Nyheter? Trender? Lyx vs. Budget etc...Nu är det upp till er att förändra innehållet, så passa på medan ni har chansen, annars får jag fortsätta med orginalet ;) Sov på saken, natti natti!




Put your high heels on.



Louise Goldin


Alice Dellal.


2 cool 4 U.



So if you’re looking for devotion talk to me, come with your heart in your hands


Igår började kvällen med en god middag och kvällens outfit, en klänning från Gina Tricot och väska från Beyond Retro.





Finest.


Igår hade vi ytterligare en superkväll, idag är jag trött och sliten, blev en låång partykväll. Ska bara ligga i sängen och låta världen göra sitt...holla at u lateeer! ;)



You say you like my bag and the color of my nails, you can see that I got it goin on, I wanna make sure you remember me so imma leave my number on your video phone


Rockin´that dancefloor.










Topshop



Never mind.


Let loose.Be crazy. Express yourself. Show off. Be real.


      


               


                                  



idontlikemondays,chickdowntown,Jimmy Choo



Cause she walk like a boss talk like a boss, manicured nails to set the pedicure off, shes fly effortlessly


2najt.



Tell me that your living in a place where no one else can find you, tell me that your sanging out my name, hoping that I'll hear you


Tackar för ikväll och avslutar med gonatt! Fredagen har varit lugn med shopping, vad jag fick med mig hem får ni se snart, jag kan iaf avslöja att det börjar på S...;)








Fashions fade, style is eternal.



Jak&Jil


Funky fresh dressed to impress ready to hurt him, fresh off that happy juice, tipsy and flirtin


Fredagsinspirationen kommer härifrån, en mix av olika stilar! ;)





Do the catwalk.


Börjar morgonen med en liten önskelista från H&M, hur snyggt är inte det här?
Axelvaddar, kedjor, och supercoola stövletter!





I don't wanna say goodbye to you, so I'll just say good night to you, my people no goodbyes to you, I'm just gonna say good night


Ett smakprov på hur killarna ser ut i Italien, gorgeous!


thesartorialist


I´m diggin´ ure style.





Celebration, come on!


Jag är superglad! Idag fick jag den goda nyheten som jag hade hoppats på, jag fick jobbet! :) Det här ska firas, och det började med en basic klänning från Gina Tricot med paljettdetaljer och axelvaddar, lövely!






Since fifteen in my stilettos been struttin' in this game, What's your age?


Dessa härligheter kommer från InWear. ;D




Second hand.


Idag bär jag den här snygga kavaj-tröjan eller vad man nu ska kalla det. Den är köpt på second hand för ett otroligt bra pris. Ett tips är att blanda gammalt med nytt, det blir super snyggt. Själv föll jag för detaljerna, skinnremmarna och dem mönstrade silverknapparna, lite Channel look-a-like. Jag kombinerar den med en tunn grå oversize tröja och leggings som är MC inspirerade och kommer från Gina Tricot. Bilderna är från i somras, gladiatorerna vilar på skohyllan ;(



And all the mistakes that went on for too long, wish there was a way I could delete it


Goodmorning Sunshines! Dags att vakna och se vad dagen har att erbjuda. Idag hoppas jag på goda nyheter ;)






Rain on me.




Express ureself.























Topshop, BE& D



How could something so deadly feel so right?


Baby, you're just like poison.
Slowly moving through my system breaking all of my defenses with time.
You're just like poison, and I just don't get it.
How could something so deadly feel so right?





Dree Hemingway


Dagens onsdagsinspiration kommer från favoritmodellen Dree Hemingway. Klassisk look som passar utmärkt till vardag som till fest!



You're just like poison, slowly moving through my system breaking all of my defenses with time.


Godmorgon, känns som att jag har sovit i hundra år. Jag var riktigt trött igår och slängde mig ner i sängen. Men idag ska jag vara pigg och glad! Idag är det ju onsdag och vi alla förstår vad det innebär, men tyvärr blir det inget party för min del, jag var ju trots allt ute i lördags och kom hem vid 05.15, så istället tar jag det en aniiiing lugnare och kanske tar en fika med en vän :)



Anna Selezneva


If looks could kill, you would be dead


Jag har nitsjukan, varenda plagg jag köper ska ha nitar och varenda detalj ska skrika nitar. Hur kommer det här att gå? Är det bara jag som har denna sjukdom? HELP!



Jak&Jil


Only for the fashionistas.


Idag var jag och en kompis på shoppingspaning. Var väldigt nyfiken på hur det hade gått för Jimmy Choo kollektionen och beslöt mig för att gå till H&M. Blev rätt chockad när jag såg hur mycket skor som fanns kvar och klänningar som hängde på galgar. Var det inte värsta hypen över det hela? Iofs var jag inte ute efter något speciellt, men jag är alltid lite nyfiken på vad dem olika gästdesigners kommer att leverera. Ganska imponerad var jag, men dock rätt dyrt...tyvärr blev det inte ett par Jimmy Choo´s för varken mig eller min kompis men hon köpte ett par ankleboots som är riktigt grymma, kolla bara in discobollen! ;D Vad tycker du om Jimmy Choo kollektionen, hiss eller diss?











Sometimes love can come and pass you by, while your busy making plans, suddenly hit you and then you realize, It's out of your hands, baby you got to understand





Clothing.



Hur snygga är inte dessa plagg från Monki! En fågel viskar i mitt öra att jag ska på shoppingrunda! ;)










123.123


Bjuder på den här bilden. Status just nu: uttråkad!



Meet me halfway.


Håll tummarna, idag är det dags för intervju! ;D





Stuff I like.


Lindex.


friendofmine.


Såhär vill jag se ut, ge mig sommar NU!!




friendofmine.swappler.com


I get butterflies when I hear the DJ playing the stuff I like, and I fall deeper in love with every song he plays, he's got a place in my heart



Bästa kvällen på läänge! ;D














Black edition.


I helgen fick jag goda nyheter, precis innan kvällen skulle bjuda på dans. Jag ska på arbetsintervju! Självklart festade vi loss lite extra för den superbra´iga nyheten. Nu gäller det ju bara att få jobbet oxå, men det ska väl inte vara så svårt efter några års erfarenhet från detaljhandeln ;) Har tänkt mig en klassisk, casual outfit och som i alla fall går jag alltid på intervju i svart färg, det känns alltid lite mer sofistikerat på något sätt, jag bryter gärna av färgen med någon häftig detalj...



















Helmut Lang, Stella McCartney,Luella, YSL


party like a rockztar.

 

Kvällen kunde inte ha blivit bättre! Vi ägde! Mer bilder kommer förhoppningsvis senare under dagen om kroppen orkar ;D just nu känner jag mig som en död fisk, lateeeer!





A line up for the dance, yeah bring those fancy pants, Y'know there's disco in the air, and hairspray everywhere


Ikväll blir det dans all night loong! ;D



Brian Atwood

You’re just like poison, slowly moving through my system, breaking all of my defenses with time, you’re just like poison and I just don’t get it, How can something so deadly feel so right?


Kastar in ett snabbt inlägg mellan pausen på Idol. Sitter bänkad som typ hela Sveriges befolkning ;D Vem tror du vinner? Självklart har jag min favorit!




You were like one of those guys the kind with the wondering eyes, but I said "hey, what the hell, once in my life I'll take a ride in the wild side"


Klaar med hemtentan! Nu börjar nya äventyr och då menar jag roliga sådana! Idag blir det en runda på stan med shopping såklart! Man måste ju ge sig själv lite cred ibland, speciellt om man varit så flitig som jag! Öppna skumpan och ha en trevlig helg! ;D



And you can see my heart beating, you can see it through my chest


Kvällen slutade underbart! <3




Morning after dark.


Wihu! Jag är glad :) Fick nyss reda på att jag klarade min tenta, nu blir jag ännu mer taggad att göra bra ifrån mig. Det har varit otroligt mycket på senaste och jag bara överflöds av massa plugg, going crazy! Men allt har ju sin belöning. Nu ska jag ta en paus från hemtentan och träffa en kompis, rättare sagt http://mayadesign.se/.
Lateeer!





Jak&Jil


Fever in the morning, fever when it's late at night, you give me fever



Stövlarna kommer från Scorett, jag vill ha! NUUUU! ;D


My baby and I.





Lara Stone.


Picture perfect.








Happy.


Var precis iväg och hämta ett paket och inte vilket paket som helst utan min VÄSKA från modekungen!! Jag är superglad! Snygg var den också, över mina förväntningar, jag var lite rädd att den skulle se ganska ful ut i verkligheten, men visst är den lik Alexander Wang orginalet minsann! Lägger upp bilder för er nyfikna senare.
Im in luv. ;)


Lycklig ägare, haha!


What's up darlin'? I been keeping my eye on your movement, I can't see no room for improvement


Några outfits genom tiderna, låter som jag är 100 år gammal! ;D



Memories made in the coldest winter.


Dessa cardigans höjer mysfaktorn och riktigt snygga är dem. Själv satsar jag på stora grovstickade tröjor, gärna herrinspirerade, funkar lika bra till tjejer oxå och gärna mönstrat ska det vara!. Lövely!




































Chloe,joansshepp,Phillip Lim,Opening ceremony,Ralph Lauren


Im just tired and I need a change.


Ush, nu har jag suttit i två dagar med en hemtenta som ska vara inlämnad tills på fredag och hungrig är jag oxå.
Det känns som att man har alla symptomer vid tenta skrivning ;D Längtar verkligen till helgen för då blir det utgång, som vanligt efter varje tenta, och vilket rööööööj det ska bli!! Wihuu! Men nu måste jag koncetrera mig om jag ska vara värd den där utgången. Tack förresten för alla fina kommentarer på min outfit!




Jak&Jil


To say I want you, just 'zactly like I used to, 'Cause baby this is only bringing me down





Tear it up, make a mess like an animal.



Hur kan du vara så snygg?!











Topshop.


Oh la la la.


Sitter med en hemtenta, det är min ursäkt för att ha varit rätt seg med bloggandet idag. Buhu! ;(
Hoppas ni har det bra därute, tjingeliiing...!




Hey there sugar baby, saw you twice at the pop show, you taste just like glitter mixed with rock and roll




One night only.


Lindex kommer snart släppa en ny kollektion, Affordable Luxury och jag måste verkligen hissa kollektionen.
Stilrent, klassiskt och feminint. Min favvo är denna klänning med djup urringning. Supersnyggt att blanda budget med lyx!






         





              

Lindex, Roberto Cavalli, Nicholas Kirkwood


Something sweet or something strong, seems like love no longer can turn me on, like boy need girl and girl need boy, got a nasty habit called rock'n'roll


Me.



Summer rain in my face like snowflakes falling from space, It was so beautiful and then I passed the mountains, I went coast to coast and from star to star, that's how you learn just who you are



Caroline Winberg, Elle Italia.









This time I'm really hooked.


Jag sitter och räknar ner dagarna tills min efterlängtade look-a-like Alexander Wang väska trillar ner i brevlådan om den ens får plats! ;D Självklart vill man ju ha originalet, känns ju alltid lite bättre men det får vänta...
Detaljer som guldnitar undertill gör det extra snyggt! Åh, den kommer bli så perfekt till mina outfits!!!

Mary-Kate kör the real deal


Talking smooth and play by rules, like a lady hang on loose and always stay cool, like a lady





Wake me up, I'm about to give it up, hey hurry up latley it's been hard enough, try to shut me up when you now you should wish me luck, and you could beat me up, I'm heading for the top


Jag har modefeber. Min besatthet kommer leda mig närmare min dröm. Milano, Paris, New York next? ;)






Look out shape up, boy you got to turn around and wake up honey


Style.



In our own little world the music is the sun, the dance floor becomes the sea, feels like true paradise to me





H&M,Friis & Co,Angel Jackson, Nina Peter,Kenneth Jay Lane


Do you think that I could be the girl of your dreams, Sometimes I don't let things go, get emotional and sometimes I'm just out of control.




Another night out, another dancefloor


Wihuu, äntligen fredaaaaaaag! ;D Ikväll står det tjejmiddag på listan, kommer bli riktigt trevligt. Nu är det dags för makeup och sen kommer en kompis och pick me up! Funtar på att inviga min fuskpäls jacka ikväll, det vore ju lämligt...! ;)






I could care less what you think, I need no permission, did I mention don't pay him attention, Cuz you had your turn and now you gonna learn what it really feels like to miss "P"


Gonatt, I´m FED UP, bäst att lägga sig och drömma sig bort. Hej pyjamas, hej då U.




So what if it hurts me, so what if I break down, So what if this world just throws me off the edge, my feet run out of ground I gotta find my place


Killer heels. I love.







Doesn't it feel like x-mas?


Snart kommer något stort hamna i brevlådan! ;D
Kan du gissa vad?



I`m the chick with the hot ish, Manolo Blahnik, Jimmy Choo kicks killin` it, who you with?


Ses vi där? ;)



Dear Santa



Acne,Burberry,Rick Owens,Hellz Bellz


I'm a puzzle yes in deed, ever complex in every way, and all the pieces aren't even in the box, and yet you see the picture clear as day


Vaken tidigt för att vara ledig, tittar ut genom fönstret och ser snö! Jag vet att snön kommer vilken dag som helst, men jag vill bara inte inse att det är vinter, buhu ;(



Fashion put it all on me, don't you want to see these clothes on me, fashion put it all on me, I am anyone you want me to be


Satsa på mönstrat och knä höga stövlar, snyggt!





a girls best friend


Favoriterna kommer från J Dauphin. Läckert!







Alexander Wang


Har hittat en look-a-like Alexander Wang väska, frågan är nu; ska jag ha den eller inte? Den är supersnygg och det är sånna typer av väskor som jag bara faller för...
Har iofs varit ute efter den ett braaa tag nu, kanske slår till! Det får nog bli min julklapp ;D



Dear dear diary, I want to tell my secrets, cuz you're the only one that I know who'll keep them


Snart flyger jag iväg. :)


Georgia May Jagger

She aint the average chick, she the baddest chick.


Turn the lights off. Natti. ;)

Dree Hemingway


I like the way you brush your hair, I like the stylish clothes you wear, It’s just the real things you do, that’s why I wanna stick with you





You think you've got it, Ohh you think you've got it, but got it just don't get it till' there's nothing at all





Bored as hell.


Vissa dagar känner man sig helt enkelt uttråkad... Gaaaaaah!!




Take the bait, bite the line I got the place you got the time, I'm lickin' my lips did I make you blush


Details.






I try to catch myself but I'm out of control, your sexiness is so appealing I can't let it go





YSL, Chanel, made her think, angel jackson


RSS 2.0