fashion against aids.


Idag var jag inne på H&M för att kolla in deras senaste kampanj för fashion against aids som stödjer kampen mot sjukdomen. Ett antal artister har gått ihop och designat alltifrån t-shirts till bodies. Det värdefulla i det här är att 25 % går till ett projekt för att öka medvetenheten om hiv/aids. T-shirten jag köpte är designad av Yoko Ono, tyckte att den hade ett riktigt bra budskap :) 



"Imagine peace" på olika språk

forever21.


Nitar är verkligen något man ser överallt, alltifrån på kläder och skor till armband! Själv följer jag såklart med trenden och tycker det är grymt snyggt :) Här ser ni två av mina favoriter som kommer från forever21.com 

Vilken tycker du att jag ska klicka hem? 



Cocoo.se



Top Shop.


Idag var min brorsa ute på shoppingrunda och hitta ett par grejer. Tyckte att det här armbandet passar snyggt till sommaren med brännan :) Alltifrån flätat till träkulor, en perfekt kombination och det speciella med den är att den är handgjord!


Top Shop Men, 199:-


tonight I'm cleanin' out my closet...?


Omg, såhär ser en del av min garderob ut, du vill inte veta resten! ha ha ha, var bara tvungen att lägga upp den här bilden för att jag själv ska inse att jag behöver ta tag i dessa onda galgar! :D

Walking closet? I wish :)




Haircuts.


Har verkligen lovat mig själv att inte gå till frisören. I sommar ska mitt hår vara långt, typ till halva ryggen. Jag har oftast varit kortklippt och tänkte att nu äntligen är det dags att låta håret växa ut. Jag är medveten om att jag behöver klippa mig då och då för topparnas skull och för att håret ska andas friskt och använda massa olika inpackningar för att hålla håret vid liv, men innerst inne vet jag att om jag går till frisören kommer han/hon klippa minst 10 cm såsom mitt hår ser ut, och då är jag tillbaka till ruta ett! Neveeeh :D Kanske får ta o klippa mig själv istället, eftersom jag iallafall lyssnar på mig själv! Dem frisyrer som jag tycker är riktigt snygga är dem klassiska, som framhäver ansiktet och kvinnligheten, har hittat några som jag tyckte passar in bra på det här temat :)
Vilken frisyr föredrar du? :)









ready for take off.


Sommaren är här, jag är super glad, snart är det sommarlov och detta ska såååklart firas! :D Satt och tänkte ut vilken outfit jag ska inviga till det här kalaset :P Det blev min tunika från Whyred, skinnkjol från Lindex, strumpbyxor från Gina Tricot och pumps från DinSko. Nu är jag redo för en riktigt härlig utgång! :)

 





Acnes egna variant, riktigt snyggt när de sitter lite pösigt :)

Heel-iliscious.

By Me. Crazy. Fun. Odd.







" I don´t know who invented high heels, but all women owe him a lot"
/Marilyn Manroe



:)

Hittade denna bild på mig från julas! :D Har kombinerat min silvriga klänning med en snygg top till...








Details.

Nu är jag äntligen hemma efter en lååång dag i solen. Måste säga att jag fick lite färg på armarna i alla fall! Härligt! Roligt när man ser folk på stan dra upp tröjan för att verkligen steka på och fixa brännan på magen! Själv avvaktar jag med det där lite till :) Har snurrat runt i butikerna och spanat in detaljer på dem kläder som ja tyckte representerade det ganska bra :) Finns alltid mycket mer och överdrivet...
Detaljer är nummer ett i sommar och det märker man även på dem flesta kläder som är ute i butik! Det piffar upp din outfit och gör det hela mer snyggt helt enkelt. Själv är jag en detalj spanare och gillar det som sticker ut lite :)
Vad tycker du är snyggt?








Classico.


H&M har bara blivit bättre och bättre och idag är dem BÄST! Dem har fått in otroligt snygga kläder och jag har hittat ett favoritplagg, nämligen denna dress ;) gillar verkligen modellen på den och den sitter säkert jättesnyggt på, testing testing :) den kanske hamnar i min garderob iaf! 



H&M, 349:-

Breakfast.


Dagens pannkakor gjordes med kärleeek, dem var riktiiiigt goda! :D
Snart är det shopping tajm med mamma, ska hjälpa henne med att hitta skor och bikini. Gillar verkligen att agera som personlig shoppare och ge tips och råd....Jag har i alla fall lovat mig själv att inte shoppa, måste ju tänka på resan i sommar och därför får det bli något gott att äta istället. Min garderob kommer att braka ner när som helst och mina kläder tar verkligen sin plats i mitt rum!




Me want.


Åh, har länge velat ha denna typ av blackberry liknande modell! Mobilen är by Prada och är riktigt snygg. Me want! 
Pratar vi The Hills wannabe nu, haha! 



Get your shine on.


Färger och mönster är ett måste i sommar! Jag köpte denna snygga aprikosfärgade tunika från Whyred som jag kommer att bära med ett par jeansshorts och snygga sandaletter, och till kvällen byter jag till pumps. Det här kan jag kalla ett riktigt fynd och den gick med mig hem för 150:-, bra va! :)




+

+
Acne, 1000:-
=
Saaaaaaaaaaaant

Omg!


Måste börja med att skriva haha! Det här måste vara den roligaste pallen jag har sett i en skobutik, någonsin! Riktig rolig idé :) och skaparen av denna måste verkligen ha haft en livlig fantasi och varit väldiiigt kreativ...



Do the catwalk! ;)

summer!


Fick idag denna snygga bikini hemskickad till mig i klassisk modell från bloggfesten, och kommer från Nelly.com!

Mee like ;)




Tack Nelly!


lista.


1. Namn? Petra 
2. Exakt ålder? - 87.04.25
3. Vart bor du? - Sthlm
4. Bor tillsammans med? - Mamma, brorsan, pappa
5. Husdjur? - Dammtussarna i mitt rum?
6. Färg på ditt hus? - Vitt och ljusrosa typ...
7. När är du född? - Aprilbarn
8. Klass? - Back in the days!
9. Favoritfärg?- Neutrala färger, helst.
10. Något jobb? -  Absolut, 2 t.om!
11. När ska du sova ikväll? - ligger redan i sängen
13. Duschat idag? - nej, men igår!
14. Kramat någon idag? - Mamma
15. Pussat någon idag? - :(
16. Vad har du ätit? - Spaghetti
17. Dagens klädsel? - trendigt värre ;)
18. Typiskt du att säga: Chillpill in the ocean!
19. Dagens sötnos? - S. en gång sötnos, alltid en sötnos
20. Dagens roligaste? - Läraren som kasta en penna på mig för att förklara en grej i skolan! Catch =D
21. Har du många vänner? - Dem jag behöver finns i min närhet, resten slösar jag inte min tid på.
22. Hur många har du kysst? - top secret!
23. Vem kramade du senast? - S och mamma :)
24. Hur många vill du ha sex med? - Så roligt ska vi inte ha det :)
25. Hur många har varit otrogna mot dig? - Zero, men hämnden är ljuv annars! muhaha :)
26. Musik som spelas just nu: Beyoncé
27. Har du pojk-/flickvän? - Sssssssss........
28. Vem pratade du med i telefon senast? - S.
29. Vem fick du senast sms ifrån och vad stod det? - "Jag saknar dig min Petorr!!!"
30. Kallas för: Petrish med 4 h haha!



hiss eller diss?


Vad sägs om dessa leggings från Indiska som är designade av Manish Arora, Indiens största designer! 
Han använder sig utav mycket färger och mönster, en riktig färgsprakande kollektion som ni kan se :) Kollektionen går under namnet Jewels of India. 




Indiska, 795:-


On the runway...


Hej blogg!


Sitter i min säng, med Mac´en i knät och lyssnar på James Morrison, skön avkoppling innan läggdags :)
Idag var det verkligen en tråkig dag, fylld med jobb, även jobbet var tråkigt, hände inte alls mycket där heller. Ibland undrar jag om jag bara ska ge upp alla dessa jobb, men något håller mig kvar av en konstig anledning. Min passion för kläder, eftersom jag jobbar i klädbutik kanske? Många skulle säga pengar såklart! Men jag är inte en utav dem, visst är det superkul att tjäna egna pengar, men det handlar inte bara om det, det finns så mycket mer än det, eller vad säger ni? :)




lövely.


Hur härligt var det inte i Sigtuna idag, förutom att det blåste så mycket! :) Ett riktigt mysigt ställe att vistas på under sommaren, dem har mysiga små cafeér, restauranger, gågator med butiker och massa annat. Ett besök är att rekommendera!






lyric.


Secretly,you´re the only thing that lifts me up and makes me smile.

denim.


Var inne på Zara idag och tänkte att nu måste jag satsa på ett par nya jeans, gärna den typ av modell som är lite utsliten och dragkedja är ett måste! Vill ju att dem ska efterlikna mina underbara Miss Sixty jeans som jag verkligen älskar och som jag knappt vågar slänga fastän det är typ stora hål i dem nu...Turen var med mig idag, det är den oftast när jag är spontan och jag hittade dessa! Dem låg där och väntade på mig, och såklart fick dem följa med hem :)




Zara,299:-

famous.


                  
                                             



Goodmorning Sunshine.


Vaknade för en stund sen utan att stressa iväg till plugget, för jag är nämligen ledig idag! Ska jobba lite med Skonamig.se, besök gärna vår nya webbshop och sedan bär det av till stan för att njuta av solen :)

Later ;)







Beyoncé.


Nu är bilderna uppe från konserten. Kort sagt, den var BÄST! 
Man kanske inte ser så mkt, men dem är ändå värda att lägga upp. 







-


Allt föll på plats. Nervositeten och oroligheten släpptes. Nu kan jag andas och ta nya tag. Drömmar står bakom hörnet, redo att bli förverkligade, och några av dem är redan det.Jag känner mig stark och osårbar, knappt rädd längre. Jag ska ta världen med storm, utan att känna hinder och jag ska lära mig att uppskatta mig själv. Ordet underskatta vilar längre inte på min tunga. Jag uppskattar varje sekund och leendet på mina läppar är värda det jag kämpat för.
Jag är lycklig.

Petra.






19 kr.


Ibland gör man sina små fynd och blir riktigt stolt över sig själv att man kom undan så billigt! :P 
Dessa smycken är köpta från Gina Tricot! Vilket är ditt bästa fynd minne? :)







“Fashions fade, style is eternal.”


Ibland har jag verkligen ingen fantasi vad jag ska ha på mig och det leder till att jag både blir förvirrad när jag står där och ska välja mellan 1289248 olika plagg samtidigt som jag blir helt upp stressad, i onödan egentligen! Högar med alla möjliga kombinationer ligger framför mig, men ibland vill inte hjärnan med min kreativitet samarbeta, och det resulterar i att jag står där som ett levande frågetecken i typ 5 min! Ush, säger jag bara. Så till min hjälp ibland använder jag mig utav stilikoner (enligt mig) för att hämta inspiration och det funkar verkligen, känner mig t.om back on track och dagen kan börja :)
Mary Kate och Ashley Olsen är verkligen dem jag ser upp till när det gäller stil och hur dem kombinerar olika plagg och det ser helt fantastiskt ut! Så mycket detaljer, men samtidigt så simpelt kombinerat :) Ta en titt, dem kanske kan hjälpa dig oxå ;)




Gorgoeus! :)



What 2 buy.


Var inne i butiker och spana in dessa! Blev inspirerad av Givenchys look gällande accessoarer där dem verkligen överdriver med halsbanden så nacken knappt orkar :P Har även spanat in ett annat smycke från Indiska som jag lägger upp på bloggen så fort det är inhandlat. En annan grej jag kollade in och som jag även köpte var t-shirten från Gina Tricot, snyggt, coolt och trendigt! Köpte trippel strl dvs i XL fastän jag egentligen har typ XS-S, men gillar när det hänger löst, gärna med jeansleggings, glansleggings eller sådan som man själv har klippt sönder när man är uttråkad! :P


H&M, 59,50:-


Express yourself! :)
Gina Tricot, 99:-

Sommar 09.


I sommar bär det av till Grekland! :) Ser verkligen fram emot att få säga hej då till Sverige och hälsa den riktiga värmen välkommen med mycket sol och bad med tjejooorna! :)



Vad ska du göra i sommar? :)

Bloggfesten i bilder.













Dagens.


Dagens köp var det här snygga linnet från H&M, med handgjorda knutar. Riktigt snyggt till sommaren :)



129:-

flower power.


 
                        
                                                                                                     
                         

                         

2day Im wearing this.


 






slitage on high level.


Bloggfesten på Ambassadeur igår var verkligen superkul! Jag och mina kollegor från Skonamig.se var där som sponsorer för att lotta ut ett par skor till vinnaren! Det bjöds på skön musik, mingel, drinkar, tävlingar och massa annat skoj! Bilder kommer upp senare idag! Idag fyller även mamma år så det ska firas :D mycket på G nu, men det är alltid kul!


Grattis Mamma! Älskar deeej <3

all or nothing.


Tycker verkligen det är skit snyggt med att överdriva accessoarer, speciellt som på denna bild från Givenchy. 
Använder gärna 3--5 olika halsband med olika längder!



Jag kommer haka på trenden, kommer du? :)

2 do.


Tors: Boka Beyonce biljetter [x]
          Föreläsning 16-18 [ ]
          Köpa klänning [ ]
 
Fre: Föreläsning 10-13 [ ]
        Bloggfest [ ]
 
Lör: Träffa S <3 [ ]
 
Sön: Jobba [ ]

       



volang.


Såg en söt klänning från H&M som jag funderar på att ha till bloggfesten imorgon, men vi får se hur det blir med det, jag brukar ju ändra mig i sista sekund =)


          

me <3 shoes.


Något jag verkligen älskaaar är skor! Jag har massvis med skor hemma, säkert 50 par! Har t.om påsar som ligger i mitt rum fulla med skor! Har tagit ut mina favvosar och dem jag använder mest. Det blir verkligen ett svårt beslut vilka skor man ska ha vid utgång, men samtidigt en möjlighet att välja! ;)







Cozy.


Äntligen är jag hemma efter en lååång dag! Hade föreläsning från 12-18, vilket är extra jobbigt när man är lite småförkyld och får hostattacker mitt i lektionen. Fick världens hostattack i tåget igår och alla blickar riktades mot mig! Pinsamt värre :P 
Jag beslöt mig därför för att gå av och hosta ihjäl mig i lugn och ro, utan blickar! Bytt om till mjukis kläderna nu, något jag alltid gör när jag kommit hem. Känns lite obekvämt att sitta med tajta byxor och smink när man kan ha det mycket mysigare istället! :) 






Hihi.

 
Jag ser hemsk ut, men jag var bara tvungen att lägga upp den! Söt va? ;)


I see U.

Se där!


Klara färdiga gå! Kolla in vår webbshop och läs gärna bloggen för att hålla dig uppdaterad :)
Ögongodis för hela slanten!




skonamig.se

lights.

 Me, myself & I.
                                                                                   
                                                                            

för vi har tagit studenten....!


Nu har det gått 3 år sedan jag tog studenten, tiden går snabbt när man har roligt! ha ha ha :) Den dagen var nog den bästa höjdpunkten i mitt liv! En dag fylld med skratt, gråt och massa glädje, men även en rädsla inför vad som ska ske framöver.
Nu är det snart dags för många av er att slänga studentmössan i luften och jubla över dem avklarade åren. Jag har hittat en super snygg klänning som jag verkligen rekommenderar och som passar perfekt till studentdagen! Själv hittade jag min klänning i en butik på Sturegallerian ( ska se om jag hittar bild). Än så länge får ni nöja er med denna! :)


H&M
pris: under 500 lappen! :)

It was a summertime.



     
If I can go, contigo, I'll pack my things, soon as you say
Baby vamos, we'll fly away, like there is no, no tomorrow.



looki.


Såhär såg jag ut idag! Jacka från VeroModa, gillar verkligen den härliga skrikiga färgen :)









Grönan.


Härligt väder idag på grönan! Vi hade verkligen tur att det höll i sig. Det var verkligen en underbar dag och jag & S hade så kuuuul! Vi åkte nästan allt, men tillslut var vi lite snurriga i huvudet så vi bestämde oss för att bege oss hem efter ungefär 4 timmar i grönan. och allt skrik. Wohooooooooo!







skonamig


8:e maj bär det av till Ambassadeur som sponsorer för denna härliga bloggfest! 
Kommer såklart skriva massor om festen och hur det gick! Mer information om oss och om Skonamig kommer inom kort, så håll dig uppdaterad! :) Tjingeliiing!




inspiration I


Som tidigare har jag varit inne på hm´s hemsida och skapat ett litet klädcollage för både tjejer och killar för att inspirera lite om vad man kan tänka sig ha på sig när man inte riktigt orkar tänka. Du kan själv gå in och testa! :)



Shorts, 149:-

Jeans shorts, 298:-

Skor, 98:-

T-shirts, 98:-

Hatten finns tillgänglig i utvalda butiker, så håll utkik!

inspiration II





Skor, 498:- 
Shorts, 298:-
Klänning, 398:-
Armband, 49.50:-
Kuvertväska, 149:-


RSS 2.0