For a minute there I lose my senses and in the heat of the moment my mouth starts going, the words start flowing


Jag börjar min morgon med en smoothie innan jag drar iväg till jobbet och självklart äter jag min frukost på sängen, tycker det är så mysigt.




It could all be so simple, but you'd rather make it hard


Ringde in till jobbet runt halv 9 och anmälde mig sjuk, hade galen migrän sen igår och inatt var den som värst. Trodde bokstavligen jag skulle dö och inte nog med det hade jag så jäkla ont i ena ögat att jag trodde den skulle ploppa ur. Jag vet det låter hemskt och det är faktiskt så det är. Bestämde mig för att stanna hemma och vila för att jobba med huvudvärk är omöjligt och speciellt migrän. Jag lider varenda gång. Tog en promenad för att röra på mig lite och se om värken minskade sen gick jag till apoteket och köpte magnesium tabletter. Det sägs att det ska hjälpa mot migrän, trötthet och muskelspänning. Nu återstår det bara att testa och se! Ett tips är att skriva dagbok över perioder du får migrän. Vilken tidpunkt, utlösande faktorer, typ av attack osv. Det hjälper dig att förhoppningsvis se ett samband.




Shame


Igår hängde jag på stan med en vän, vi åt på Sushi Wasabi och sen blev det bio. Passade perfekt för en söndag.
Vi såg filmen Shame, som handlar om en kille som är sexberoende, mer om filmen får ni läsa själva. Jag tyckte den var helt okej, hade faktiskt ingen aning om vad det var för film förens min vän sa att vi skulle kolla på den. Jag som aldrig går på bio längre hänger inte alls med vilka filmer som går just nu, kalla mig gammalmodig men jag gillar filmer som har ett budskap och det mesta som visas idag är faktiskt SKRÄP!




Act like a lady


Har kikat in ett par skor som passar utmärkt till fest, beslutsångest? Jepp!




Shaken, not stirred


Jag börjar min morgon med en hallon och banan smoothie och färskt bröd. Betalade en massa räkningar igår, känner mig faktiskt riktigt stolt över mig själv och VUXEN! Det är ju faktiskt första gången jag betalar hyran helt själv och det är faktiskt första gången jag har min egen lya, och allt känns riktigt bra. Det känns tufft i början men jag har börjat vänja mig, med lite struktur och ordning så ska allt rulla på utan problem, men fan vilken ångest man får när typ hälften av lönen försvinner till räkningar!




Promises


Ge mig vår innan jag spricker, damn it!




If it's real then you know how I feel


fashioncopious


Nothing's perfect, but it's worth it after fighting through my tears, and finally you put me first


Tog en runda på stan för att hitta ett par lämpliga jobbskor, det fick bli ett par ballerina skor från Vagabond. Provade även ett par loafers från Filippa K som var dösnygga men dom kändes mer dressade. Sen mötte jag upp min kära vän och vi satte oss på ett supermysigt fik vid Odenplan. Kom hem för en stund sen och nu sitter jag med inpackning i håret. Varje vecka kör jag hårkur med extra bra produkter som får verka i ca 20 min, just nu använder jag hårprodukter från Lóreal och Morrocan Oil, rekommenderas starkt! Såg att dem hade ett kit från Morrocan Oil på Åhlens för 498 kr, ett kap för hårintresserade!




Just something


Efter jobbet kommer jag hem och ser det här paketet ligga på min säng. Jag älskar att få paket på sängen! Mamma hade köpt två stycken äggkoppar, hur gulligt är inte det?



It´s not what you see, it´s how you look at it



Nya favoriter.


Do you ever feel like a plastic bag, drifting through the wind wanting to start again? Do you ever feel, feel so paper thin like a house of cards, one blow from caving in?


Hade mamma över på besök och pyjamasparty, det var så mysigt. Vi åt frukost tillsammans och sen drog hon iväg till jobbet medan jag ligger och degar i sängen, börjar nämligen två, vilken lyx. Solen skiner in genom lägenheten och det känns verkligen som att våren börjar närma sig, nu är det inte mörkt på morgnarna. Ska kolla lite på teve och sen ta en powernap. Igår gjorde jag ett par fynd, vad det blev kommer i ett senare inlägg.


Så kul har vi på jobbet!


Sunny days


Sitter och kollar på sista minuten och weekend resor, är sjukt sugen på att åka iväg någongång snart. Har en massa semesterdagar som jag måste ta ut så jag tänkte passa på att försöka hitta en lämplig resa. Saknar värmen!


Vilken lyx!


I was dreaming you were my Johnny Cash, never one we got the other we made a pact, sometimes when I miss you I put those records on, someone said you had your tattoo removed saw you downtown singing the blues


Har plockat ut några utav mina favoriter från topshops hemsida. Man vill ju klicka hem allt!




Relax


Idag tänkte jag passa på att ha en mini spa dag och ta hand om mitt hår med superbra shampoo och inpackning från Lóreal. Inpackningen ska behandlas i handdukstorkat hår i ca 20 minuter och sedan sköljas ut och medan jag väntar passar jag på att lägga en ansiktsmask, den känns uppiggande och fräsch och den luktar så otroligt gott! Minst en gång i veckan har jag bestämt att ha spa dag, man mår så mycket bättre speciellt efter en tuff vecka.




Strike a pose and pause


Bäst klädda från ELLE galan var bland annat Frida Fahrman, Rebecca Simonsson och Marie Serneholt. Jag älskar deras gemensamma färgkombo!




Party is a serious business


Oh gosh, vilken kväll jag hade igår. Började dagen med att jobba såklart, sen var det hem för att piffa upp sig för att möta upp tjejerna i stan för käk och goda drinkar. Efteråt skildes vi åt, vissa åkte hem och andra fortsatte kvällen i vimlet, jag var ju såklart en utav dom. Jag ville fira min ledighet och idag mår man som man förtjänar. Kvällen var underbar. Vi drog till mitt favorit ställe där vi drack goda drinkar, träffade på roliga människor, grym musik och sist men inte minst sällskapet. Wow, det var verkligen inte igår jag hade så kul! Idag var jag stark nog att hjälpa till med en flytt trots att jag bara sovit tre timmar! Fatta att jag ens orkade kliva upp ur sängen. Nu ligger jag deckad i sängen och lyssnar på ljuva toner av Lauryn Hill, jag ska bara vara hemma och slappa, somnar snart i det här inlägget, snark...




Who run the world, Girls


Fokus på detaljer och mönster från Jak&Jil. Första bilden är en favorit!




Girls fall like dominoes


Nu vill jag bara att den här veckan ska ta slut, okej förutom helgen dåra. Den har verkligen segat och massa jobb har det varit. Fick beröm igår av vår VM (Visual Merchandiser) att jag har ett öga för styling och hon tycker jag är jätteduktig på det jag gör och att jag inte bara går efter vad som passar ihop enligt färger. Jag tycker det är kul och utvecklande att få vara ansvarig över något och idag läste jag mitt horoskop att vi oxar inte är rädda för att ta på oss för stort ansvar och det stämmer så bra in på mig! Att vara ansvarig för herravdelningen är superkul och jag älskar det faktum att jag har lärt mig det mesta helt själv, klapp på axeln. På fredag ska jag välkomna helgen med att dra ut och käka med tjejorna, längtar!




It is just a few little things that you gotta know, a girl will give you all of her heart when it's happening slow, I need a little laughter and love will follow after


Börjar min dag med att kolla på Nyhetsmorgon och frukost i sängen, mys! Jobbar ett antal timmar sen kanske jag möter upp en vän för fika. Gillar mitt nya schema, visst att jag jobbar mer men dagarna är inte lika långa. Idag har jag på mig örhängen från Divided, like!



Tell the whole world the spell is broken, break these chains, I'm only human


Har legat i sängen fram tills nu och kollat på teve, har knappt orkat ta mig ut i kylan men ska strax göra ett försök. Ska förbi en inredningsbutik som är helt i min smak och sen spana in kollektioner från Whyred och Acne, får se om jag gör några fynd. Nu när jag bor ensam kan jag inreda lite hur jag vill och för dom som känner mig vet att min lägenhet andas Petra, jag inreder gärna i modeväg, trendigt och minimalistiskt.




Nothin feels right when Im not with you, sick of this dress and these Jimmy Choos, takin them off 'cause I feel a fool, try'na dress up when Im missin you





Turn off the lights for now everything just seems so right and how you make the darkness seem so bright


Inför nyår var min kompis ute efter en silverfärgad väska och jag kunde inte ha hittat en bättre clutch än den här som självklart kommer från H&M, man kan nästan spegla sig i den!




Sunburn


Åh nu vill jag verkligen ta en sista minuten till varmare breddgrader för jag behöver en feting paus! Vill gå runt i bikini och känna sanden mellan tårna...




2012


Vilket underbart nyår jag har haft! Jag började dagen med att jobba, det var rätt så trist med tanke på att jag hade skit mycket att hinna med när jag kom hem och jag kände mig superstressad hela dagen. Åkte hem direkt efter och firade med min finaste champagne och åt smörgåstårta. Sen mötte jag upp några vänner hos en vän till mig, vi drack, lyssnade på musik och var taggade till att börja nyårsfirandet. Vi hade bokat bord på ett ställe kring Stureplan och vi var minst 15 pers så helrör beställdes in, kvällen var grym! Var väl hemma strax efter fyra någongång och jag har känt mig sjukt trött dem senaste två dagarna haha, nyårsfirandet satte sina spår. Imorgon börjar mitt nya jobbschema och det här året ska bli mitt år har jag bestämt! Jag är redo att köra 110!




RSS 2.0